Da barem imaju 50 ili 100 kn pa manje interneta, ovo mi je preskupo.
500 minuta besplatnog razgovaranja prema svim mrežama, fiksnim i mobilnim (25 lipa uspostava poziva), 100 besplatnih poruka i 1 giga prometa - 100 kn smart 100 tarifa.
Za koga se god može se koristi Skype i Viber, tek onda poruke i tek onda poziv. Uz precizno korištenje račun ne dođe više od 120 kn. Možda je to sitnićarenje ali kad se usporedi sa 160kn to je 40 kn ja i žena - 80 kn tj. jumbo mješana u tele pizza Bart (Split) 55kn sa besplatnom dostavom i 2 x 0,5 karlovačko - ty... Ne prelazim na ovu novu ali ako netko ima potrebu telfonirat i sms-at puno - super tarifa. Još ako se nema fiknosnog telefona - n1.
Edit: Bio sam i vip i t-mobile i toplo preporučam tele2 koji su najpovoljniji. Već sam preplatnik 4 godine. Svako 2 godine produžujemo ugovor i kupujemo nove uređaje.
Za 150Kn trebalo bi biti sve flat bez ikakvih ograničenja i malih slova, ali ovo je hrvatska, deri dok možeš. Meni je bon sasvim dovoljan, 50 kn jedva potrošim za dva mjeseca i sve pet. Sve su to samo smicalice i dobre reklame, a malo koristi. 150 Kn je PUNO novaca. Toliko plaćam flat Internet tj. ~100GB mjesečno.
Ma kakva revolucija!? Ništa posebno,pa konkurenti su već odavno tako nešto napravili,kao recimo u T-mobilu extra total s,za 100 kn imaš flat internet,50 poruka i flat razgovori unutar t.com i t.mobile mreže + 150 min prema ostalim.
I sad je to neka revolucija,to je sve goli k.... !
Pisat/govorit cu "polako": Bez obzira koliko telefonirao i sms-ao racun ti je 160 kn. Nema dodatnih troskova i racun ima fiksni iznos bez obzira koliko koristio. Svi drugi operateri naplacuju uspostavu poziva 0,25-0,29 lp sto znaci da imas samo fiksnu naknadu, a sa svakim koristenjem tvoj racun raste i raste i raste...
A ulog u ovu tarifu 160kn na mjesec i svaki dan se nazove 100 tvrtki ili vlasnika apartmana i ponudi im se web stranica. Dosta je da jedan pristane i vrati se puno više od uloženog. Uzme se template, ubaci sadržaj i klijent dobije web prezentaciju po principu ključ u ruke. I još hosting, održavanje i domena godišnje. Not bad?
Dao sam zahtijev za raskid ugovora pred jendo 15 dana i jos mi ga nisu obradili...
nudili su svakakve tarife i opcije, samo ne nesto bez ugovorne obveze....
mozda razumijem zasto mi ga nisu obradili niti me nazvali kako mi je bilo receno u roku od max 8 dana... sad ocekujm da me nazovu i ponude ovu tarifu :) traziti cu 3 mjeseca gratis kao prvih 100 :))))
Za 150Kn trebalo bi biti sve flat bez ikakvih ograničenja i malih slova, ali ovo je hrvatska, deri dok možeš. Meni je bon sasvim dovoljan, 50 kn jedva potrošim za dva mjeseca i sve pet. Sve su to samo smicalice i dobre reklame, a malo koristi. 150 Kn je PUNO novaca. Toliko plaćam flat Internet tj. ~100GB mjesečno.
to sto bi ti sve besplatno... razmazeni deckic, jos cuclas cicu ? :P
Tele2 je uveo prvu revoluciju pred 7 godina... da njih nema danas bi sms placao 1kn a mms vjerujem i 5 :P malo karikiram, al tim se tempom islo... a oni su to skresali sve na minimum i svi bili odusevljeni...
ovo sto su sad uveli je DOSLOVNO revolucija! nema uspostave, flat pozivi, aleluja....
to sto ti trosis 50kn u 2 mj govodri dovoljno o tebi kao korisniku, jednostavno bolje te nemat nego imat! :) a tel gotovo i ne koristis... raprezentativnost 0% :))))
ja flat placam 100kn :P bacas novac... nekako si nekonzistentan u racunanju.....
A ulog u ovu tarifu 160kn na mjesec i svaki dan se nazove 100 tvrtki ili vlasnika apartmana i ponudi im se web stranica. Dosta je da jedan pristane i vrati se puno više od uloženog. Uzme se template, ubaci sadržaj i klijent dobije web prezentaciju po principu ključ u ruke. I još hosting, održavanje i domena godišnje. Not bad?
Ili ne:
Ukoliko korisnik uslugu Tele2 d.o.o. koristi za neželjenu elektroničku komunikaciju, odnosno u
svrhu izravne promidžbe i prodaje svojih usluga i/ili proizvoda, Tele2 d.o.o. zadržava pravo
ograničavanja usluge odnosno terminacije iste.
http://www.tele2.hr/upload/documents/tele2_nacelo_pravednosti_koristenja_usluga_i_proizvoda.pdf.pdf
A mislim da je takvo oglašavanje i ilegalno.
pretjerivanje sa pojmom "revolucija".
na ovom primjeru kada se i doda uspostava poziva 0,29 kn...opet je sve li-la.
zavisi tko sto cijeni i trazi. nisam njihov fan, dapace veliki kriticar,ali koristim vipnet od 1999. iznimno cijenim kvalitetu infrastrukture. nikakva šlepanja sa unajmljenim bazama i slicne gluposti. cijenim kada se vozimo kroz 9 km tunela sveti rok i kazem ekipi u sred tunela,vadite mobitele... ja 5 crtica 3G HSDPA,a oni ***** od ovce i na njemu zvonce. eto toliko od mene...cijenim infrastrukturu, netko voli sise, netko dobre guzice...trziste je tu i neka svatko bira po svojim mogucnostima.
Ukoliko korisnik uslugu Tele2 d.o.o. koristi za neželjenu elektroničku komunikaciju, odnosno u
svrhu izravne promidžbe i prodaje svojih usluga i/ili proizvoda, Tele2 d.o.o. zadržava pravo
je, to je tooo bad, jer ak to radis, spamas... ak me spamas ja te prijavim tvom operateru, redovno to radim.... mos mislit da cu dozvoliti tvrtkama da me zovu i nude usluge, ja sam kupac ja biram, ti prodajes... prekrizi ruke i cekaj.... ak si poznat, dobiti ces poziv, ak nisi, nit valjas nit itko tvoju uslugu treba... quit
smijsno, kak bi svi bili poduzetnici a sve da im se posluzi, strasno! :)))) nesposobne li nacije i neperspektivnih li ljudi
pretjerivanje sa pojmom "revolucija".
na ovom primjeru kada se i doda uspostava poziva 0,29 kn...opet je sve li-la.
Koji je tebi tu dio li-la?
100 kn, bez limita unutar VIP-a i fiksnih mreža, 1000 minuta prema jednoj mobilnoj mreži po izboru (možda je 1000 minuta dovoljno, ali pokriva samo još jednu mobilnu mrežu osim VIP-a, ostale pozive plačaš), ili za 200 kn (50 kn skuplje) isto to samo još s besplatnim SMS porukama? Jedino količina neta ide VIP-u u prilog.
Jedino količina neta ide VIP-u u prilog.
u prosjeku mjesecno imam 700-800mb neta na smartfonu. wifi i ne palim. naprosto imam HSDPA/ UMTS pokriven cijeli dubrovnik i OKOLICU...te debelo u zaledje... elafitski otoci. mene nebi trebalo kontati unutar rasprave +- 50kn. bitna mi je kvaliteta mreze. recimo na cijelom dubrovackom podrucju, mozete uzivati u tele2 EDGE signalu... tuzno je koliko je ljudi nasjelo na silne akcije super brzog interneta i one ovce na kawasakiju... potpisu ugovor i nemaju HSDPA.
tema je dobra ,ako se zeli cjepidlacit oko 100 minuta ili 50kn. ljudi bez primanja i skolarci okrecu se damperima prepaid tarifa. dok neke druge tvrtke idu na kvalitetu usluge i gadjaju poslovni segment. tele2 je penetrirao na taj nacin u 17 zemalja i uvijek ima za cilj istu publiku. isto tako infrastrukturno se ispunjavaju samo elementarni uvjeti,ili se sjediste tvrtke smjesti u vukovar gdje je manji namet i posebna drzavna skrb ;)
naravno da nece pokrenuti 4G LTE. pricekati ce da to napravi ovaj dvojac,pa mozda iznajme 4 antene za 4 grada. ja sam pobornik "usluga prvo mjesto / cijena drugo mjesto". i za mene je 50kn +- "li-la".
Ma daj kako nije isto,samo što njima daš 150 kn,tj 50kn više nego t.mobilu
želim reći da nije baš neka revolucija,kako kažu!!! a i gregor mi više ide na onu stvar!
Ne potrošim 50 kuna u 3 mjeseca....
150 kn je puno da je sve free i da mi još plaćaju struju za punjenje mobitela :-D
je, to je tooo bad, jer ak to radis, spamas... ak me spamas ja te prijavim tvom operateru, redovno to radim.... mos mislit da cu dozvoliti tvrtkama da me zovu i nude usluge, ja sam kupac ja biram, ti prodajes... prekrizi ruke i cekaj.... ak si poznat, dobiti ces poziv, ak nisi, nit valjas nit itko tvoju uslugu treba... quit
smijsno, kak bi svi bili poduzetnici a sve da im se posluzi, strasno! :)))) nesposobne li nacije i neperspektivnih li ljudi
Uuuu koliko ljudi naručuju stranicu naručuju web stranicu na računu email spama a koliko tek bi na phone spam
Jedan poziv može donjeti 500 kapare u startu i 1000 kn po završetku.
Ako se može raskinit ugvor- fuck it.
Moram se složiti, kad ti više ne igra žicarenje za bon, jednostavno se ne isplati škrtariti za tih 50kn.
Iskoristio sam Vipovi akciju za 200kn - 1000 minuta prema svima, 300 poruka i 2 gb. Uspostave još nisam nabio preko 30kn. (to je oko 12 poziva dnevno)
Ali imam adekvatno brz internet, dovoljno prometa čak i za tethering za laptop i što je najbolje "signala" ima i u vukohebinama.
Ako ne surfaš, ovo je dobra tarifa. Ništa revolucionarno što već nisi mogao dobiti na prigodnim akcijama.
Ma kakva revolucija!? Ništa posebno,pa konkurenti su već odavno tako nešto napravili,kao recimo u T-mobilu extra total s,za 100 kn imaš flat internet,50 poruka i flat razgovori unutar t.com i t.mobile mreže + 150 min prema ostalim.
I sad je to neka revolucija,to je sve goli k.... !
Jep potpuno isto. Flat internet 500MB (tele2 500MB), besplatni razgovori unutar t-com/t-mobile (ovdje prema svima), uspostava poziva (ovdje je nema), 50 poruka (ovdje neograničeno). Dobro kažeš, identična ponuda
samo da ispravim. na t-mobile flat internet je stvarno flat internet što se tiče prometa. caka je u tome što nakon 512MB uspore brzinu skidanja na 64k.
samo da ispravim. na t-mobile flat internet je stvarno flat internet što se tiče prometa. caka je u tome što nakon 512MB uspore brzinu skidanja na 64k.
Što je jedva dovoljno da otvoriš stranicu čistog tekstualnog sadržaja...
Naravno, moguće je dokupiti određene MB po punoj brzini, cijene su 20kn - 150 MB, 50kn-500 MB itd..
VIP-ov sam korisnik (radi ugovorne obveze), ali osobno mi bon-bon ima najbolje tarife. Jedini s obracunskom jedinicom od jedne sekunde i jedini bez uspostave poziva. Do danas naravno.
Da je tele2 izasao s ovom tarifom prije godinu dvije, onda bi to stvarno bila revolucija, sada je to samo zato (predpostavljam) jer su skuzili da svi pricaju preko interneta pa im palo na pamet izvuc zadnji novac za razgovore prije nego svi predu na Viber, iMessage, Skype i slično.

Nisam još vidio ni jednog operatera da mi je ponudio nešto po mom đepu skrojeno po mojim potrebama to bi po meni bila revolucija.
Slazem se lega, nema tu niceg revolucionarnog :-)
da je ova revolucija za 100 kn ,onda bi bilo ok,ovako tipicno kapitalisticki ce natjerat neke da plate 150 kn za nesto sta im mozda i ne treba..prelazim na bonbon i uzmem 30 kn -80 min razgovora i 30 kn -300 mb prometa.......u doba recesije i vise nego dovoljno......
da je ova revolucija za 100 kn ,onda bi bilo ok,ovako tipicno kapitalisticki ce natjerat neke da plate 150 kn za nesto sta im mozda i ne treba..prelazim na bonbon i uzmem 30 kn -80 min razgovora i 30 kn -300 mb prometa.......u doba recesije i vise nego dovoljno......
Tocno te pakete ja koristim :-)
Što je jedva dovoljno da otvoriš stranicu čistog tekstualnog sadržaja...
Naravno, moguće je dokupiti određene MB po punoj brzini, cijene su 20kn - 150 MB, 50kn-500 MB itd..
nisam primjetio. na mobu ionako surfam kad negdje čekam i daleko od laptopa. bitnije mi je da ne brinem hoću li novom nadogradnjom aplikacija prebaciti limit pa se iznenadit računom nego što download radi sporije.
ionako surfam preko aplikacija. malo se pogleda email, malo g+, malo sportski rezultati .da me t-co ne obavijesti porukom da sam potrošio 500MB ne bih ni primjetio
Ne razumijem zašto ste odlučili popljuvati tarifu za koju mislim da nerazumijete, kakve ima veze dali t2 ima svoje odašiljače ili idu preko tm kada se ne plaća korištenje roaminga,,
dalje, mislim da nisu pod revolucijom razmišljali o korisnicima koji troše bon od 50 kn 6 mjeseci,, mi koji imamo mobitel u poslovne i privatne svrhe, koristim ga na terenu i općenito imam
puno poziva prema svim mrežama ovo je predobra ponuda,, samo za usporedbu u tm sam pretplatnik već 10ak godina i deru me uredno preko 300 kn svaki mjesec bez obzira na tarife,
opcije i štatijaznam druge gluposti koje nude pod jeftinije. Eto toliko, ugovor mi je gotov sa tm i zvati ću već sutra da se prebacim u t2. Živjela revolucija.
Ovo je revolucija za sve one koji su trošili 150 kn ili više (a nebiste vjerovali koliko ljudi (večina bezpotrebno) troši te pare na račune za mob.)! Za ostale sve po starom na dobrim starim tarifama! Jedino što je otišlo u kvas a sada još više su cijene mobitela koje su katastrofa.
Na tele2 su mobiteli malo skuplji, ali zato dobivaš lijepe popuste za vjernost, pa opet ispade prilično povoljno ako si korisnik dulje vrijeme (ja sam već 4 godine na pretplati, a bio sam prije s istim brojem na bonovima).
Što se interneta tiće, ako uzimaš podatkovni paket ili ti pretplata uključuje internet, nije važno na kojem si signalu.
Znaš možda definirat te popuste za vjernost?
Meni sasvim dovoljno,nikad nisam ni potrošiocijeli paket,jer većinom sam na laptopu,a mobilni internet koristim kad nemam mrežu.
Ne hvalim ja T-Mobile,ali revolucija je sasvim nešto drugo,kao naprimjer da se izmisli novo gorivo koje košta 3kn po litri!
slažem se. za ljude koji kažu da potroše 50 kn u tri mjeseca i da im je ovo puno, je kao da kažeš da je puno dati 10 000 € za dobar novi auto kad autobusna karta košta samo 15 kn. prije koji mjesec sam vezan ugovorom s t mobileom na dvije godine i da nisam prešao bih na ovo. uzeo ženi i sebi total extra obitelj m. i pretplata bi trebal biti 75 kn prvu godinu za oba telefona, al dodaj pdv dodaj frekvenciju dodaj 0,5 kn po pozivu i dobiješ puno više.