Tele2 ima novu Revoluciju

poruka: 63
|
čitano: 15.395
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tele2 ima novu Revoluciju".
15 godina
protjeran
Re: Tele2 ima novu Revoluciju
difre kaže...
Savrsena tarifa je meni predobra. Prosli mjesec imao sam 380 poziva (vecina na tele 2), sveukupno 3200 minuta razgovora), 21 sms i 1.7 gb prometa. Racun- kao i svaki put, okruglo 160 kn.. I sto je najbolje od svega- nemam nikakvu ugovornu obvezu

Imaš ugovornu obavezu jer si potpisao ugovor, ali nemaš obavezno trajanje ugovora. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 10:36 (propuhmajstor).
13 godina
neaktivan
Re: Tele2 ima novu Revoluciju
@majdo, naravo da sam NHF...mozda koristenjem metafora post djeluje energicnije :) Zapravo, diskusija je korektna,premda smo u offtopicu sa drugim mrezama :)

@propuh, jest, 20-ak dana nakon dolaska mreze,odlucio i ja imat mobitel. bilo je tu svakakvih situacija. a bome i dobro se pazilo na racun. Prvi su uveli bonove,ali ne i pad cijena. Svedski damper cijena je to napravio,kao sto to radi i u ...mislim 12 zemalja.
15 godina
protjeran
Tele2 ima novu Revoluciju

Tele2 snižava cijene, ali mu neki drugi segmenti rada nisu dobri. poput službe za korisnike, neprofiliranih reklama za tko zna koga (prema komu su usmjerili reklame s mafijašima i ovcom? neka pogledaju reklame svoje konkurencije.), promjena tarifa na lošije (upravo su to napravili s tarifom smiley na bonove) itd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 11:25 (propuhmajstor).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice