Tanki Acerov dvojac

poruka: 7
|
čitano: 1.197
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tanki Acerov dvojac".
17 godina
neaktivan
Tanki Acerov dvojac

Zašto je ovo ultraprijenosnik (a ne netbook) ako je aspire one serija? Mora imati atoma?

Sako cera bolje, sako jutre huje!

0 0 hvala 0
17 godina
Tanki Acerov dvojac

Zato jer vise nije samo za net, ovaj hardware je dovoljno snazan i za jace poslove pa se onda moze svrstat u klasu ultraprijenosnika.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tanki Acerov dvojac

AMD se fino razbahatio što se tiče prijenosnika u zadnje vrijeme... Osmijeh Btw, ovo su dvojezgreni procesori ili se varam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Tanki Acerov dvojac

ne shvaćam zašto svi idu na tanko ,lagano pa naprave savitljivi papirić od laptopa. a sve je moguće staviti u jedan TABLET ! ako ne manje onda iste težine. znamo da poklopac treba ojačati ,a i on sam nešto teži... jednostavno ne razumijem. 

Z

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tanki Acerov dvojac
opcom kaže...

ne shvaćam zašto svi idu na tanko ,lagano pa naprave savitljivi papirić od laptopa. a sve je moguće staviti u jedan TABLET ! ako ne manje onda iste težine. znamo da poklopac treba ojačati ,a i on sam nešto teži... jednostavno ne razumijem. 

Pa ne možeš uspoređivat tablet i laptop. Mislim, možeš, ali što se tiče nečeg ozbiljnijeg tablet u rijetko čemu može zamijeniti laptop

18 godina
Tanki Acerov dvojac

Tablet je isključivo za povremeni rad, surfanje, video, zezanciju, čitanje nečeg. Laptop je za "ozbiljniji" rad. Recimo nama su takve stvarčice zanimljive, odeš na teren i furaš ga u ruci i nemaš problema ako se moraš zavući iza nekog komunikacijskog ormara i tamo se zahaklat a imaš 30cm prostora i slično.. A sa druge strane ovo je toliko jako da se može i nabacit dota u slobodno vrijeme :)

Nego, po slikama vidim da i ovi imaju "nove" tipkovnice. Nedavno sam kupio Acera i izrazito sam razočaran takvom tipkovnicom. HP ima vrlo sličnu na ProBook seriji i katastrofa je tipkati na tome. Osobno mišljenje....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tanki Acerov dvojac
zbuzanic kaže...

Tablet je isključivo za povremeni rad, surfanje, video, zezanciju, čitanje nečeg. Laptop je za "ozbiljniji" rad. Recimo nama su takve stvarčice zanimljive, odeš na teren i furaš ga u ruci i nemaš problema ako se moraš zavući iza nekog komunikacijskog ormara i tamo se zahaklat a imaš 30cm prostora i slično.. A sa druge strane ovo je toliko jako da se može i nabacit dota u slobodno vrijeme :)

Nego, po slikama vidim da i ovi imaju "nove" tipkovnice. Nedavno sam kupio Acera i izrazito sam razočaran takvom tipkovnicom. HP ima vrlo sličnu na ProBook seriji i katastrofa je tipkati na tome. Osobno mišljenje....

I agree Cool

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice