Talijani hakirali Cortanu?

poruka: 4
|
čitano: 1.734
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Talijani hakirali Cortanu?".
17 godina

Ojavili su jos jedan video

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni ovo izgleda kao proxy (a i pise proxy u videu {#}), komunikacija se preusmjerava preko lokalnog servera i tamo obradjuje, tako da ovo nikad ne dodje do Microsoftovog servera niti zahtjeva ikakvo hakiranje njihovih servera.

Slicna stvar postoji za Siri vec godinama.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

"che cazzo, cortana?" {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Talijani hakirali Cortanu?
SupremeCommander kaže...

Meni ovo izgleda kao proxy (a i pise proxy u videu {#}), komunikacija se preusmjerava preko lokalnog servera i tamo obradjuje, tako da ovo nikad ne dodje do Microsoftovog servera niti zahtjeva ikakvo hakiranje njihovih servera.

Slicna stvar postoji za Siri vec godinama.

kao ono s hakiranjem s5 touch id-a a zapravo su samo pokupili otiske s ekrana i napravili kopiju i to je odmah proglašeno hakiranje 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice