Tablet za nezahtjevne

poruka: 15
|
čitano: 2.018
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tablet za nezahtjevne".
17 godina
neaktivan
Tablet za nezahtjevne

Fali PDF :(

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tablet za nezahtjevne

Andriod je to, mora imati PDF

A 100% će biti neka caka da se može prebaciti i ovako na WinCE tko bude htjeo...

vidjet ćemo

d@le

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tablet za nezahtjevne

eh kad bi bio 199 dolara....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tablet za nezahtjevne

pre cu uzeti ovo nego appleov ipad

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tablet za nezahtjevne
Zanimljivo... "ovo" pokrece smece od Androida... Zasto onda radije ovo nego iPad? Nisi li ti i pola svijeta popljuvao iPad jer nema "ovo i ono", a sad bi uzeo neko govance koje ne moze ni pola toga.. Ah, znam zasto: ovo je za nezahtjevne...
17 godina
Tablet za nezahtjevne

Pa čuj, jeftinije, duže traje baterija(duplo duže!)možeš staviti usb/sd kartice, čak ga i žično povezat na internet ako se negdje nađeš di nema bežičnog interneta. Ali zato nećemo imati "incredible and amazing experience" dok surfamo al dođe skoro pa duplo jeftinijeBelji se

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 21:55 (Stoja).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Tablet za nezahtjevne

Mislim da ima i boljih tih "gadgeta".

Previše je danas tih gadgeta, smartphoneova sl. Ajde barem mu je cijena prihvatljiva. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tablet za nezahtjevne

Ovo mi se jako sviđa, jednostavno a funkcionalno, multimedija i surfanje - možda ga i kupim...Osmijeh

www.val.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Tablet za nezahtjevne

moram priznati da se i meni ovo jako svidja,samo da bude cijena oko 199 dolara.

ovo bi moglo pomutiti prodaju ipada.jako jeftina alternativa

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E ovo mi se jako sviđa. Taman si gledam neku Nokiu 770 ili N810 da si ugrabim s eBay-a a ovo je uglavnom bolje od Nokie N810 (osim što N810 ima fizičku tipkovnicu)...
gamer2 kaže...

Ne kužim. Piše da će to biti cijena.

captain_soap_McTawish kaže...

Previše je danas tih gadgeta, smartphoneova sl. Ajde barem mu je cijena prihvatljiva. 

Evo, kako si baš tražim nešto ovakvo, molio bih te ako znaš za nešto što je bolje od ovoga u ovom cjenovnom rangu, da mi ukažeš na to.

A to da je danas previše tih gadgeta meni odgovara :D

domicius
18 godina
domicius kaže...
E ovo mi se jako sviđa. Taman si gledam neku Nokiu 770 ili N810 da si ugrabim s eBay-a a ovo je uglavnom bolje od Nokie N810 (osim što N810 ima fizičku tipkovnicu)...
gamer2 kaže...

Ne kužim. Piše da će to biti cijena.

captain_soap_McTawish kaže...

Evo, kako si baš tražim nešto ovakvo, molio bih te ako znaš za nešto što je bolje od ovoga u ovom cjenovnom rangu, da mi ukažeš na to.

A to da je danas previše tih gadgeta meni odgovara :D

za te pare mislim da nemozes naci bolje,ako bude 199 dolara i ja razmisljam da kupim ako se pokaze dobar.

199 dolara ce vjerojatno kostati u normalnim drzavama kod nas vjerojatno vise :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
16 godina
neaktivan
crozoki kaže...

199 dolara ce vjerojatno kostati u normalnim drzavama kod nas vjerojatno vise :)

Ako/kad će se prodavati ovdje, al zato imamo eBay... :)

domicius
16 godina
neaktivan
Tablet za nezahtjevne

BTW, na mnogo načina je ovo i tablet za zahtjevne... npr. ja zahtijevam razumnu cijenu, mogućnost raznih priključaka, bolju autonomiju baterije a pogotovo multi-tasking mogućnosti na jednom takvom stroju. :D

domicius
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 4:14 (domicius).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Tablet za nezahtjevne

Prodaja je krenula i već sada je moguće naručiti uređaj po navedenoj ceni od $199. Troškovi isporuke do adrese koju sam naveo su $32, što je sasvim prihvatljivo. Ostaje samo "sitno pitanje" carine i PDV-a koji bi bili zaračunati pri dostavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Tablet za nezahtjevne

Pripazite se sa narudžbama, postoji mogućnos da je prevara,

C/P sa http://gizmodo.com/5481887/haleron-ilet-mini-hal-is-a-modest-tablet-with-a-modest-price

"In an attempt to verify Haleron a month or two ago, I tracked the iLet design back to a french company which has an active forum. They in fact do sell the design to be remanufactured abroad. I inquired if they had licensed to Haleron, and received a solid NO.

If you look at the whois on the haleron domain, it is registered to a shipping district office in Miami Fl. Google the CEO's name and you get several other failed companies, and a business bankruptcy filing in Colorado.

Based on my research, I believe the company is a scam."

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice