Sveprisutni SIM

poruka: 15
|
čitano: 1.786
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sveprisutni SIM".
16 godina
Sveprisutni SIM

Baš i ne kužin šta će mi u satu sim kartica? Da mogu zvat ili za internet...ili nešto treće?

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sveprisutni SIM

trebo bi mi jedan sim za rezač mesa

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sveprisutni SIM

To je da nam mogu maznut pare na svakom koraku.

10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sveprisutni SIM
Da nas se moze lakse pratiti...
18 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Baš i ne kužin šta će mi u satu sim kartica? Da mogu zvat ili za internet...ili nešto treće?

.. da mogu pratiti gdje si i kaj radiš u koje vrijeme ...

17 godina
Sveprisutni SIM
A kao da te nemogu pratiti sa postojecim sim karticama u mobu? Uostalom ne nose svi satove dok mobitele svi imaju...
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sveprisutni SIM

ovo je dobro, 

npr bojler ti ima vlastiti ID broj na koji se možeš spojiti preko mobitela i podesiti si temperaturu koju želiš kad dođeš doma...

ovih modula već ima, tj moj bojler ima takav modul samo funkcionira preko nekih tonskih kodova. 

ovo bi bilo miljama lakše.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina

a čemu ti služi programabilni termostat?
napraviš si raspored grijanja tjedan dana unaprijed ako oćeš..

sad, dal ćeš doć doma pol sata kasnije, neće svijet propast. a uslugu ćeš - platiti

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
odjavljen
Sveprisutni SIM

Meni ovo smrdi na dodatne mogučnosti naplate, primjerice korištenja GPS-a. Jedino pozitivno bi moglo biti ako bi se te SIM kartice koristile za prilagođene usluge mobilnih komunikacija (GPS s pretplatom fiksnog iznosa koji preko GSM mreže prima karte, stanje prometa i sl).

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Meni je najsmjesnije sto lijepo ti kaže da ti hoće još više novca izbiti iz djepa za nešto što ti sam mozes napraviti za manje od minute...

Ali... vidite li vi koliko je sve ovo uzelo maha... ljudi samo zele sve vise i vise da ih se drpare...

Eto lijepo za vas... ali vjerujem da ce uvijek biti retro uredjaja... to cu ja koristiti...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
18 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Meni je najsmjesnije sto lijepo ti kaže da ti hoće još više novca izbiti iz djepa za nešto što ti sam mozes napraviti za manje od minute...

Ali... vidite li vi koliko je sve ovo uzelo maha... ljudi samo zele sve vise i vise da ih se drpare...

Eto lijepo za vas... ali vjerujem da ce uvijek biti retro uredjaja... to cu ja koristiti...

bit će uređaja koji će se i čekićem popravljat..

e te ja volim, i još kad mu malo priprijetiš i skineš par svetaca s neba. ma milina {#}

šala naravno..

retro ftw

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Sveprisutni SIM

npr. dildo sa SIM karticom...

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sveprisutni SIM

hehehehehehhehehehe

Bas ste ludi XD

Pa to nije za nas nego za japance korejce i ostale XDDDD

0 0 hvala 0
16 godina
krile kaže...

hehehehehehhehehehe

Bas ste ludi XD

Pa to nije za nas nego za japance korejce i ostale XDDDD

Otkud ti to?

"Kako bi podržali ove napore GSM Association je osnovala radnu skupinu u kojoj se nalaze predstavnici vodećih mobilnih operatera, uključujući AT&T, Verizon, Vodafone, China Mobile i Deutsche Telekom"

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
18 godina
Sveprisutni SIM

da i

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice