Baš i ne kužin šta će mi u satu sim kartica? Da mogu zvat ili za internet...ili nešto treće?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trebo bi mi jedan sim za rezač mesa
To je da nam mogu maznut pare na svakom koraku.
Baš i ne kužin šta će mi u satu sim kartica? Da mogu zvat ili za internet...ili nešto treće?
.. da mogu pratiti gdje si i kaj radiš u koje vrijeme ...
Stoja
ovo je dobro,
npr bojler ti ima vlastiti ID broj na koji se možeš spojiti preko mobitela i podesiti si temperaturu koju želiš kad dođeš doma...
ovih modula već ima, tj moj bojler ima takav modul samo funkcionira preko nekih tonskih kodova.
ovo bi bilo miljama lakše.
a čemu ti služi programabilni termostat?
napraviš si raspored grijanja tjedan dana unaprijed ako oćeš..
sad, dal ćeš doć doma pol sata kasnije, neće svijet propast. a uslugu ćeš - platiti
Meni ovo smrdi na dodatne mogučnosti naplate, primjerice korištenja GPS-a. Jedino pozitivno bi moglo biti ako bi se te SIM kartice koristile za prilagođene usluge mobilnih komunikacija (GPS s pretplatom fiksnog iznosa koji preko GSM mreže prima karte, stanje prometa i sl).
Ali... vidite li vi koliko je sve ovo uzelo maha... ljudi samo zele sve vise i vise da ih se drpare...
Eto lijepo za vas... ali vjerujem da ce uvijek biti retro uredjaja... to cu ja koristiti...
Ali... vidite li vi koliko je sve ovo uzelo maha... ljudi samo zele sve vise i vise da ih se drpare...
Eto lijepo za vas... ali vjerujem da ce uvijek biti retro uredjaja... to cu ja koristiti...
bit će uređaja koji će se i čekićem popravljat..
e te ja volim, i još kad mu malo priprijetiš i skineš par svetaca s neba. ma milina 
šala naravno..
retro ftw
npr. dildo sa SIM karticom...
hehehehehehhehehehe
Bas ste ludi XD
Pa to nije za nas nego za japance korejce i ostale XDDDD
hehehehehehhehehehe
Bas ste ludi XD
Pa to nije za nas nego za japance korejce i ostale XDDDD
Otkud ti to?
"Kako bi podržali ove napore GSM Association je osnovala radnu skupinu u kojoj se nalaze predstavnici vodećih mobilnih operatera, uključujući AT&T, Verizon, Vodafone, China Mobile i Deutsche Telekom"
da i