Sve recenzije iPada

poruka: 21
|
čitano: 2.627
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sve recenzije iPada".
18 godina
Sve recenzije iPada

a lova lova čini čuda :)

dobro multitasking i flash ce dobiti u slijedecoj nadogradnji software-a

ali što jest jest, mogli su bar USB stavit

www.stripovi.tk

1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Sve recenzije iPada

USB dolazi u idućoj reviziji za godinu dana! Tko kupi, morat će opet NamigivaSmijeh

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
18 godina
Sve recenzije iPada

STRAŠNO!   Kolika je moć marketinga....

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
zv'jer2 kaže...

STRAŠNO!   Kolika je moć marketinga....

Kolika je moć gluposti.To je prestrašno,ne marketing

18 godina
Sve recenzije iPada

Ipad je zakon!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sve recenzije iPada

I koji je zakljucak svih recenzija, uglvanom samo dobar za surfanje. Za to nije trebao bit 500$.

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Renesis kaže...

I koji je zakljucak svih recenzija, uglvanom samo dobar za surfanje. Za to nije trebao bit 500$.

Zakljucak je da je stado formirano i nitko ih nista ne pita...

Oliti, kako bi neki u proslosti rekli - stoka sitnog zuba je spremna za sisanje.

18 godina
neaktivan

Mogli bi pojedinci baciti pogled na komentare gizmodo članaka, pa bi upoznali jednu novu i mnogo bolju dimenziju komentiranja od ovog na bug forumu.. svakim danom se srozava sve više i više..  mislim da pi trebalo promijeniti naziv u apple vs ms vs google vs .... spam forum..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
odjavljen
ferovca1 kaže...

Mogli bi pojedinci baciti pogled na komentare gizmodo članaka, pa bi upoznali jednu novu i mnogo bolju dimenziju komentiranja od ovog na bug forumu.. svakim danom se srozava sve više i više..  mislim da pi trebalo promijeniti naziv u apple vs ms vs google vs .... spam forum..

Pa u neku ruku si u pravu, ali ja bi nadodao jos jednu stvar...

Recimo tamo (gdje gizmici komentiraju) bi se mogla kompilacija recenzija nazvati iPad vs. God ili tako nesto slicno.

17 godina
neaktivan
Sve recenzije iPada

Unable to monitor for 10 hours because my wife Lisa kept grabbing it. HAHAHA, sta je ona to hvatala, da mi je znati? Teehee.Smijeh

Set condition one throughout the forum
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 0:09 (Bubi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sve recenzije iPada
Bob "Dr. Mac" LeVitus kaže...

Unable to monitor for 10 hours because my wife Lisa kept grabbing it. (Battery life odlomak)

Hahahaha prezestoko :P

Sto se tice recenzija, mozda su namjestene, a mozda je to jednostavno subjektivan dojam i onaj osjecaj ko da drzis nesto sto nema nitko drugi na svijetu, isti kakav uhvati vecinu ljudi kad otvori kutiju i izvuce iz nje a shiny Apple device. Dozivio sam ovo kad sam kupio svoj prvi (i vjerojatno zadnji) Appleov uređaj, Shuffle prve generacije i odusevljenje me drzalo oko dva dana i splasnulo. Taj iPod je sad zamijenjen jos starijim ali po meni mnogo boljim, ugodnijim za koristenje, a u to vrijeme i mnogo jeftinijim Creative Nano MP3 playerom (ne znam stanje cijena danas). Njihovi proizvodi, kada ih primis u ruke, jednostavno imaju neki BLING efekt (koji vremenom splasne), premda inace ne moraju uopce biti nesto posebno. Inace me ne interesira iPad mnogo, procitam vijest koja mi upadne u oko tu i tamo i to je to... Nije me hype uhvatio, izgleda... :)

Fenestro Vulgaris

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nesto sa tobom nije u redu onda ;)

Inace pogledajte ovaj clanak ;)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/krece-ipad-manija-novo-revolucionarno-rjesenje-stevea-jobsa-u-americkim-trgovinama/484240.aspx

Ukratko par citata:

- " Neki od njih tvrde kako je surfanje internetom prava milina jer se stranice učitavaju izrazito brzo." Zasto sam ja do sada zivio u zabludi vjerujuci da brzina ucitavanja stranica zavisi od brzine veze prema netu.

- "Steve Jobs je rekao da je to surfanje kakvo bi trebalo biti, jer "jednostavno radi"". Hmmmmmm. LJudi vama net ne radi. Jobs tako kaze a ko smo mi da sumnjamo u njega. VI sada ovone citate jer vam surfanje ne radi. Hmmmmmmmmm

- "Wall Street Journal tvrdi da je tipkovnica iPada bolja od većina na prijenosnicima, dok joj drugi daju prolaznu ocjenu, a NY Times tvrdi da je jedva upotrebljiva". Ja sam mislio da iPad nema tastaturu barem ne fizicku a da laptpi imaju iskljucivo fizicku tastauru. To je uporedivo?

- "...novo čudo tehnike iz "kuhinje" Stevea Jobsa...". Sta tehnicki cudesno ima u tom uredjaju sto ne postoji vec godinama? Ili je cudesno to sto "to jednostavno radi". Nekima je i to dovoljno od applea ;)

P.S. Obavezno pogledati drugi video u clanku, prejak je ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 0:34 (logic).
18 godina
Sve recenzije iPada

Uređaju ne treba USB kad nije zamišljeno da spajaš miša i tastaturu niti neke druge bedastoće jer je sve riješeno touchscreenom. Uostalom, USB troši struju :)

Flash mi je na 99% stranica blokiran, ne kužim što će to sranje ljudima (to je dodatni razlog zašto im je surfanje na ipadu BRZO)

Silverlight, ha ha, sprdačina od proizvoda

Uglavnom, bezveze je pljuvati po nečemu što nisi nikada niti isprobao (govorim o komentarima ovdje).

Jedina stvar koja mi je malo čudna je što nema 16:9 omjer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma da. MP3 je bedastoca, USB stick je bedastoca ma sve je bedastoca. NIsta nam ne treba. Ja bi sve to pobacao. I externi HDD i stampace, ma sve. Samo Ipad i zivi sretno i zadovoljno. Jbg pa tako Jobs kaze a on je iznad boga i Chuk norisa pa mora da je u pravu.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ukratko par citata:

- " Neki od njih tvrde kako je surfanje internetom prava milina jer se stranice učitavaju izrazito brzo." Zasto sam ja do sada zivio u zabludi vjerujuci da brzina ucitavanja stranica zavisi od brzine veze prema netu.

Stranice se vec odavno ucitavaju sporije zbog sporih kompova, a ne zbog veze jer su puno kompliciranije nego prije. Rekao bih da je odnos vremena ucitavanja u iscrtavanja od 20% za iscrtavanje do čak 80% vremena za iscrtavanje.

18 godina
neaktivan

Ti pricas o iPadu koji ima jad od procesora. Ja pricam o svemu ostalom sto je namijenjeno surfanju a to su netbooci, laptopi i stoni racunari. Hoces reci da su danasnji kompovi spori da iscrtaju web stranicu? Genijalno.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Ti pricas o iPadu koji ima jad od procesora. Ja pricam o svemu ostalom sto je namijenjeno surfanju a to su netbooci, laptopi i stoni racunari. Hoces reci da su danasnji kompovi spori da iscrtaju web stranicu? Genijalno.

Da li su "danasnji" kompovi netbooci? Ako jesu onda da, prespori su.

16 godina
Sve recenzije iPada

„Kako uređaj koji ne može pogoniti više od jedne aplikacije istodobno, nema web-kameru, nema widescreen, nema USB-a, memorijskih kartica, ne podržava Flash i nije ga moguće nadograditi može biti proglašen boljim od prijenosnika je neshvatljivo...“

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

„Kako uređaj koji ne može pogoniti više od jedne aplikacije istodobno, nema web-kameru, nema widescreen, nema USB-a, memorijskih kartica, ne podržava Flash i nije ga moguće nadograditi može biti proglašen boljim od prijenosnika je neshvatljivo...“

To je tako glupo usporedjivati, svaki uredjaj ima svoje prednosti i mane. iPhone nije konkurent laptopu nego netbooku koji ima svoje prednosti i mane.

18 godina
neaktivan

Htio si reci iPad? Mad asi u pravu to  i jest iPhone ;)

A sta je netbook nego manji i slabiji lap? Ima sve sto i lap osim optike.

17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

STRAŠNO!    Kolika je moć marketinga....

Vrlo velika -   iPad Gets Half-Hour of Product Placement on “Modern Family”

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice