Sve u pola cijene

poruka: 45
|
čitano: 10.282
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sve u pola cijene".
16 godina
odjavljen
Re: Sve u pola cijene

Pa iPhone baš i nije mobitel za pokazivanje. Običan smartphone high-end razreda. A sad baš da jedu iz kante i imaju iPhone, ne bih se složio. Mislim da uvelike izmišljaš.

Pokazuje se s BB Porscheom, Lamborghini TL700, Vertuom, CM iPhoneom (nije to običan iPhone, košta oko 60.000kn) itd.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 15:00 (Tonči).
12 godina

Ma čim vidiš post od kivic15 odmah znaš da je budalaština. Pratio sam njegove postove i stvarno svaki puta ostanem fasciniran kakve sve gluposti je u stanju izvalit taj klinac.

13 godina
neaktivan
roby27 kaže...

Ma čim vidiš post od kivic15 odmah znaš da je budalaština. Pratio sam njegove postove i stvarno svaki puta ostanem fasciniran kakve sve gluposti je u stanju izvalit taj klinac.

Ma nije klinac, sad već ima 16 godina. To mu je stari nick osto kad je još imo 15.... {#}

/sarkazam

Malo sam gledao što nude uz Savršenu tarifu i više manje je sve preskupo u najmanju ruku. Smješne razlike u cijenama između prve i druge opcije (reda veličine 2%).

Savršena tarifa je za mene idealna za sad, ali što Aron kaže mogao bi razmotrit onu ponudu tarifa Step+Opcija3+iPhone5s.

Izašla bi me u prosjeku 100 kn skuplje, imao bi sve isto, a dobio bi i iPhonea 5s za kojeg uvijek ima publike i djevojčica kojima tatajko pljune 500 i kusur eura na njuški.

Kad se zbroji i oduzme, kojih 1000-1500 kn bi bio u plusu.

Hvala Arone na prjedlogu ;)

EDIT: Malo sam detaljnije razmotrio ponudu i sms mi nije badava prema ostalim mrežama.. S obzirom da imam oko 400-500 smsova mjesečno prema ostalim mrežama, nije mi baš isplativo.. možda da još neka opcija postoji, ali sve više je opet malo previše..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 17:40 (EchoOne).
12 godina

Da samo nemaš sms flat prema svim mrežama ako dobro vidim sa opcijom 3 :) i radio frekvencija ti nije uračunata u cijene jel tako?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 17:48 (roby27).
17 godina
roby27 kaže...

Ja sam na Simpi prejaka opcija za 50kn mj. imam 800min ostalima i 200min prema Vip/Tomato mreži, flat sms prema svim mrežama i 1 GB prometa + 0.29lp uspostava poziva tako da mjesečno sve skupa me izađe 75kn.

Prije sam bio na Tomato Brutala tarifi ali signal je bio živi užas i preporodio se na Simpi.

Zaboravio si reći da za svaku prvu doplatu u mjesecu dobiješ isti iznos na bonus račun!

16 godina
odjavljen
roby27 kaže...

Ja sam na Simpi prejaka opcija za 50kn mj. imam 800min ostalima i 200min prema Vip/Tomato mreži, flat sms prema svim mrežama i 1 GB prometa + 0.29lp uspostava poziva tako da mjesečno sve skupa me izađe 75kn.

Upravo to. Vjerojatno jedina "tarifa" kod svih operatera koja ima smisla za tu cijenu. Ništa se slično ne može nać.

Radio sam u T-com u korisnike te opcije je nemoguće nagovoriti da prijeđu na išta drugo, što god im nudili. Nazvao sam ih sigurno 100tinjak i niti jedan nije pristao na promjenu ili prelazak na pretplatu.

I sam sam korisnik te opcije Smijeh

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
protjeran
Ziga kaže...

Zaboravio si reći da za svaku prvu doplatu u mjesecu dobiješ isti iznos na bonus račun!

Ili napiši sve detalje ili to nemoj ni spominjati. Ovako ćeš navući ljude na nešto što ne vrijedi za sve načine kupnje bona. Već je bilo puno ljudi koji nisu čitali detalje, pa su na Facebooku rigali vatru na SZK Simpe bez razloga.

16 godina
odjavljen

Imaju li alternativu u pretplati? Jer kupovati bon svako malo je... aarrgh meh.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Imaju li alternativu u pretplati? Jer kupovati bon svako malo je... aarrgh meh.

Ne. Tarife su im užas. Za te novce... Najsličnija je Plan XL za bijesnih 190kn. Upola manje minuta, flat SMS i flat net.

A bonove kupiš di god. Bankomat, fiksna linija, automatska nadoplata... Ovaj mjesec kupiš bon od 100, iduća 2-3 bon od 50 (ovih 100 se "topi" za uspostave) i svakih 3mj ustvari kupiš bon od 100. Tako ja radim. Kad računaš, ispadne 75kn mjesečno. Jedina caka - prva aktivacija je 25kn više...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
protjeran
Sve u pola cijene

Kupovati bon uopće nije problem (jasno, pod uvjetom da imaš novca). Možda je nekada bio problem, sada više nije. Na raspolaganju su ti kiosci s novinama, bankomati, trgovine koječime koje prodaju i bonove, a tu je i internet bankarstvo, te kupovanje bonova na teret pretplate mobilnog ili fiksnog telefona. Sve to ovisi o ponudi operatera. Negdje je tih prodajnih mjesta više, negdje manje ili ih nema, ali opet nekako možeš do bona.

I mene je nekad bilo "strah" da ne ostanem bez lipe na računu i da u nekom kritičnom trenutku neću moći nazvati neki broj. S vremenom sam prevladao taj "strah", jer u nuždi možeš kupiti bon s vrlo malim iznosom (10, 20, 25 kuna) koji će ti omogućiti poziv ili možeš nekome poslati SMS da ti nadoplati račun (pojedini operateri imaju taj SOS SMS) itd.

Zapravo je dovoljno imati rezervni bon za nuždu u novčaniku, jer neaktivirani bonovi traju do 2016, ili 2017., ovisno o operateru. Nemoj popiti 3-4 kave ili popušiti kutiju cigareta i već ćeš imati dovoljno za rezervni bon.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 18:35 (propuhmajstor).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
roby27 kaže...

Prije sam bio na Tomato Brutala tarifi ali signal je bio živi užas i preporodio se na Simpi.

propuhmajstor kaže...
Ziga kaže...

Ili napiši sve detalje ili to nemoj ni spominjati. Ovako ćeš navući ljude na nešto što ne vrijedi za sve načine kupnje bona. Već je bilo puno ljudi koji nisu čitali detalje, pa su na Facebooku rigali vatru na SZK Simpe bez razloga.

Točno!

Bonus od 100 % vrijedi samo za prvu doplatu u mjesecu i to na neki od slijedećih načina:

1. Kupnjom u web shopu.

2. Halo bon.

3. SMS bon.

4. Automatska nadoplata.

5. T-centar.

https://www.simpa.hr/bonovi/kako-kupiti-bon

Promotivna akcija vrijedi u razdoblju od 4.10.2013. do 28.02.2014.

Edit: Mala nadopuna- novci dolaze na bonus račun te se mogu koristiti samo za sms, mms i pozive, uključujući i uspostava poziva. Ne vrijedi za 060 brojeve, parking, roaming i slično.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 18:44 (Valkic).
15 godina
neaktivan
Ajar kaže...

čitajući komentare (i slušajući po trgovinama i "prodajnim mjestima") nalazim kako je IQ prosječnog stanovnika "ovih krajeva (ili početaka, kako kome)" toliko jadan da neoliberalan kapitalizam (a onda vjerojatno i politiku) povezuju s moralom (ili barem imaju takva očekivanja). predmnijevam kako su već i amebe shvatile antagonizam ovih pojmova. dakle, ako je nešto "povoljno", onda je to SAMO za trgovca a nipošto za kupca, ma kako primamljivo djelovalo. da nije tako, nitko se ne bi bavio "biznisom" nego bi bio majka Tereza. nažalost, nemoralno nije jednako protuzakonitom pa otud i nesporazumi. ne škodi pročitati "Životnjsku farmu" i/ili "1984." G. Orwella. {#}

Naravno da se mora okrenuti nekakav novac, tvrtke su tu da ostvare profit, a stvarna vrijednost je stvar perspektive. Nitko te ne tjera da si kupiš (mobitel). Ako cijenu usluge jedne tvrtke ne smratraš povoljnom, onda isti taj proizvod napravi/nabavi sam (ili živi bez njega). Mada mislim da bi te to koštalo znatno više u gotovom svim slučajevima, ali eto, tko je već pametan nitko mu ne brani. Što bi tvrtke trebale postpisati stečaj jer smatraš da je nepošteno da naplate svoju uslugu? A onda bi si sami mobitele radili? 

Mislim, može se pojesti tko hoće, ali meni je povoljno za iPhone 5s dati 2900 + 200 kn mjesečno na godinu dana (ukupno 5300kn -> uz jedan gb prometa i sve neograničeno, osim sms prema drugim mrežama). Meni povoljno. 

A ja tebi iskreno i od srca preporučam da pročitaš The Missionary Position: Mother Teresa in Theory and Practice od Hitchensa ili barem pogledaš

(samo 24 minuta). To ne bi trebao biti problem za nakoga s tvojom očitom načitanošću, a čisto da shvatiš ironiju svoje uspredbe.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
17 godina
neaktivan
Sve u pola cijene

bonbon pretplata. sasvim povoljno i sasvim dovoljno.

moj trošak je oko 70ak kn mjesečno, s tim da svega iz paketa ostane i više nego dovoljno na kraju mjeseca.

Silence! I Kill You...

2 0 hvala 0
17 godina
no name kaže...

bonbon pretplata. sasvim povoljno i sasvim dovoljno.

moj trošak je oko 70ak kn mjesečno, s tim da svega iz paketa ostane i više nego dovoljno na kraju mjeseca.

Pa ti koristi savršenu ili revoluciju... davao bi 80kn/mj više..na 2 godine je to 1920kn a te pare su jako jako solidan Smartphone u slobodnoj prodaji

12 godina
protjeran
Sve u pola cijene

Bonbon na bonove, mjesečno kupim bon od 40 kn, cime dobijem 1000 minuta free unutar mreže. Kako mi je cijela obitelji i vecina frendova i rodbine na bonbonu onda mi je to mrak opcija do 2020 godine. Naknade za uspostavu poziva nema. Za 10 kn kupim paket 50 min spike prema drugim mrežama a preostalih 30 kn kupim paket za internet ili kombinacija internet i još razgovora...  I tako sa 40 kn mjesečno dobim sve kaj mi treba glede mobilne komunikacije.

.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice