Neznam kako može biti brže .
Kad na ovoj klasičnoj 1 tipka 1 slovo a oav ko zna koliko .
Neznam kako može biti brže .
Kad na ovoj klasičnoj 1 tipka 1 slovo a oav ko zna koliko .
vjerojatno je fora u tome da na ovoj tipkovnici nema pomicanja ruke/prstiju, pa se moze brze tipkati, jer nema praznog hoda
Kad sam video pomislio sam da je BUG izdao službeno izdanje svoje tipkovnice.
Ovo bih mogao jedino zamislit kao igraću tipkovnicu, iako količina funkcija koje današnje igre nude prevazilaze samo pet tipki a kad si nekome na nišanu siguran sam da ti se neće dati svirati klavir da bi se sagnuo. Možda bi bilo zgodno za neke comboe ili makro komande.
Ja mislim da je to glupo.. Ali mozda i probam pa reknem uvjereno.Ko zna.
Zašto jednostavno kad može komplicirano.
Uglavnom ovo je samo za gledat...
Istina ovo nema bas neke koristi...osim ako ce maksim mrvica htjeti novu tipkovnicu...
Ovo je više proširenje tipkovnice za makronaredbe u igrama i programima nego za tipkanje.
Mislim da ovo moze i bit dosta brze od obicne tipkovnice, ali treba puno puno vremena i jos vise volje da se tako usavrsi. => nije za mene
Ja ću radije ostati na standardnoj tipkovnici jer sam na nju navikao potpuno na satima daktilografije.
Mislim da je uz ovo čudo sindrom karpalnog tunela zagarantiran.
Možda i nije tako loše
vjerojatno radi na nekom binanrnom sustavu pa se slova dobivaju kombinacijom tipaka
Kako može biti brže pisati kad se sad već puno ljudi svakodnevno koristi računalom i svi pišu brzo, a ima i puno onih (kao ja) koji uopće ne gledaju tipkovnicu dok pišu tako da potpuno nepotrebno...
kao što jee već netko rekao - tu nemoraš pomicati ruku pa je veća učinkovitost
a probat ću napraviti svoju pa ću isprobat
Tople vode nikad dosta za izmišljati. Na tipke smo se naučili dovoljno dugo da bi samo tako nestale, još ako ima feedback tipke svi sretni. Zašto masovno ne rade normalne abcd tipkovnice jer odavno nema ograničenja... ne znam...
Alternativa je prepoznavanje glasa... i zanimljivo je koliko se to odgađa u mainstreamu čak i za engleski, a zadovoljilo bi većinu surfera i korisnika u uredu, a programerima nema bolje od tipkovnice.
Taj apple nije normalan ako on misli da ce ljudi pisati vece tekstove na tom kotacicu. A ovi ljudi koji su rekli da su kao "odusevljeni" njih je 100% apple potplatio...
Dobro ako imaš stol prepun koječega i ako želiš ispast frajer(al ti nebi uspjelo)... Još bi se i kombinacije trebale naučiti, inovativno i kreativno ali meni nepotrebno...
Taj apple nije normalan ako on misli da ce ljudi pisati vece tekstove na tom kotacicu. A ovi ljudi koji su rekli da su kao "odusevljeni" njih je 100% apple potplatio...
Ti to ozbiljno?
Jel ti radis na javno.hr-u ili?
eidt: ako si sarkastican, sry, al mogo si to naznacit nekakvim smileom ili necim...
Ima ona tipkovnica za braillovo pismo, koja mi se čini prilično funkcionalna i znao sam ljude koji su fakat brzo tipkali na tom, zato ne vidim razlog za izmišljanje tople vode. 5 tipki nasuprot 6 tipki i razmaku mi nije nikakav korak naprijed.
Ti to ozbiljno?
Jel ti radis na javno.hr-u ili?
eidt: ako si sarkastican, sry, al mogo si to naznacit nekakvim smileom ili necim...
Mislim da nije, mislim da je povjerovao :-)))).