Što je to netbook?

poruka: 9
|
čitano: 2.048
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Što je to netbook?".
18 godina
neaktivan
Što je to netbook?

Sigurno je dobra ideja ako je Microsoftova Smijeh

Bolje da po dobrom starom običaju nastave sa kopiranjem jer im to bolje ide.

0 0 hvala 0
18 godina
Što je to netbook?

Kao da me uopće zanima mišljenje Microsofta. Pogriješili su milijun puta. Pogriješiti će opet.

Kako ću im se smijat u facu kad Google pusti Wave i pobere popularnost kakvu M$ može samo sanjati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Što je to netbook?

zato je MS jedna jako mala i neprofitabilna firma.... donjeli su puno pogrešnih odluka

Dolje Matija Gubc
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Što je Wave?

ma to će ti biti nešto ultimativno za dopisivanje.
OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što je to netbook?

pa jel nisu mogli malo duže ime?! ovo je prekratko! Namigiva

Bubamara na steroidima.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Što je to netbook?

uhhh... sad ko želi netbook s Windowsima, morat će se ograničiti na ove specifikacije, zato što proizvođači sigurno žele što manju cijenu uređaja pa neće metat punu verziju Winsa... Hvala MS, hvala...

also, the Game.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
niki kaže...

uhhh... sad ko želi netbook s Windowsima, morat će se ograničiti na ove specifikacije, zato što proizvođači sigurno žele što manju cijenu uređaja pa neće metat punu verziju Winsa... Hvala MS, hvala...

Prvo zahvali najdražem intelu koji je zabranio ugradnju atoma u laptope s dijagonalom većom od 12.1 inča. Ako proizvođači idu ugrađivati atom u laptope veće dijagonale moraju ga platiti 30 dolara skuplje.
Nakon toga opet zahvali Intelu koji je ograničio maksimum memorije na atomima na 1GB.
Onda im još opet zahvali što atom (samo procesor) prodaju za 25 dolara skuplje nego cijelu MBO sa već atomom integriranom u nju (ne može se izvaditi), tako da uništi u startu konkurenciju s boljim proizodom (Ion) puno nižom cijenom.
I onda serete po Microsoftu - ako vam ne paše on na netbooku stavite linux. A svi imate atome u netbooku pa se ne žalite - da mi je samo vidjet kako ćete njega maknut i zamijenit...
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 1:10 (Paolo2612).
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
....
I onda serete po Microsoftu - ako vam ne paše on na netbooku stavite linux. A svi imate atome u netbooku pa se ne žalite - da mi je samo vidjet kako ćete njega maknut i zamijenit...

ako bi i kupio netbook, onda bi ga i sigurno stavio, ali samo kažem da npr. Acer Aspire One (koji se nudi i s winsima i s linuxom) više sigurno neće imat ekran od +10 in, i memoriju od 2GB...  I max memorija na atomu je 2GB, ako se ne varam. Slažem se da je i Intel jako glupo postupio što ograničava proizvode s Atomom, ali MS je to samo još dodatno srezao.
also, the Game.
18 godina
neaktivan
niki kaže...
Paolo2612 kaže...
....

ako bi i kupio netbook, onda bi ga i sigurno stavio, ali samo kažem da npr. Acer Aspire One (koji se nudi i s winsima i s linuxom) više sigurno neće imat ekran od +10 in, i memoriju od 2GB...  I max memorija na atomu je 2GB, ako se ne varam. Slažem se da je i Intel jako glupo postupio što ograničava proizvode s Atomom, ali MS je to samo još dodatno srezao.
 Prije je bilo ograničenje 1GB, ali sada je 2GB - hvala na ispravci. A po meni microsoft nije ništa srezao što intel nije prethodno napravio - većina netbooka ionako neće imati ekrane veće od 10 inča zbog intelovih odluka, 1GB RAM-a je malo čudna odluka - vjerojatno ima veze s početnim ograničenjima atoma, a da iskreno govorimo - na netbookovima se neće izvoditi neki programi koji gutaju masu RAM-a (ili barem ne bi trebali). Ovo ograničenje s 2GHz je već prije intel nagovijestio - rekli su da atome s taktom većim od 2GHz najvjerojatnije neće raditi jer bi imali problema s potrošnjom i grijanjem, a sami znamo kako su se intelovi procovi koji rade na visokom taktu grijali (stari pentiumi 3,0+).
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice