Stižu Panasonicove 3D plazme

poruka: 14
|
čitano: 2.140
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stižu Panasonicove 3D plazme".
18 godina
neaktivan

Moram priznati da se 3D tehnologija probija do 'malih' korisnika brže nego što sam očekivao.

Samo je pitanje cijena i dostupnosti dodatnih pari naočala Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stižu Panasonicove 3D plazme
Dado_ZG78 kaže...

Moram priznati da se 3D tehnologija probija do 'malih' korisnika brže nego što sam očekivao.

Bojim se da ove godine ne bu neke povoljne cijene... tek iduce... :(

17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Bojim se da ove godine ne bu neke povoljne cijene... tek iduce... :(

I second that motion. Namigiva

Set condition one throughout the forum
17 godina
neaktivan

Od navedenih modela je samo VT20 3D i cijena mu je 20000kn za 50'' verziju, prve impresije i to one od američkog modela kažu da je 3D bolji nego kod LCD-ova.

V20 i G20 su samo NeoPDP druge generacije modeli ne i 3D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Upravo sam išao kupovati 42" model G20. Pogledao sam neki demo blu-ray disc, odvrtjeli 24p materijal s tog BD-a, juddera ko u najgorim morama. Smooth efekt stvara klasične artefakte i sapunicu od slike. Crna ne da nije crna (ako prostorija nije zatamnjena skroz), nego je na razini moje Toshibe Z stare dvije i pol godine (LCD s IPS-om). Pročitao sam tri opsežne recenzije tog modela na netu, i svugdje pišu da nema juddera na 24p, da su boje svemir, da je crna crna. Bio sam s friendom i obojica smo se složili da to sve skupa ne valja, čak je lošije od G10 LCD-a koji on ima, a koji smo nedavno kupovali po trgovinama u moru LCD-a. Čekam da vidim kako će V model izgledati. Htio bih telku koja ispravlja 24p judder bolje od moje Toshibe 37Z3030DG koju sad nakon ove pogledane G20-ice obožavam. Izgleda da tog dana nema na vidiku. Do tad dupliranje frameova s kompa. Eh, da, i ovaj G20 dosta glasno zuji, nebi on meni u dnevnu sobu takav. Eh, što su ti recenzije po netu Neodlučan

Deckard
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

komentar na vijest "...and it is on... ;)"

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 19:10 (bobica257).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deckard kaže...

Upravo sam išao kupovati 42" model G20. Pogledao sam neki demo blu-ray disc, odvrtjeli 24p materijal s tog BD-a, juddera ko u najgorim morama. Smooth efekt stvara klasične artefakte i sapunicu od slike. Crna ne da nije crna (ako prostorija nije zatamnjena skroz), nego je na razini moje Toshibe Z stare dvije i pol godine (LCD s IPS-om). Pročitao sam tri opsežne recenzije tog modela na netu, i svugdje pišu da nema juddera na 24p, da su boje svemir, da je crna crna. Bio sam s friendom i obojica smo se složili da to sve skupa ne valja, čak je lošije od G10 LCD-a koji on ima, a koji smo nedavno kupovali po trgovinama u moru LCD-a. Čekam da vidim kako će V model izgledati. Htio bih telku koja ispravlja 24p judder bolje od moje Toshibe 37Z3030DG koju sad nakon ove pogledane G20-ice obožavam. Izgleda da tog dana nema na vidiku. Do tad dupliranje frameova s kompa. Eh, da, i ovaj G20 dosta glasno zuji, nebi on meni u dnevnu sobu takav. Eh, što su ti recenzije po netu Neodlučan

Recenzije dobro kažu jel ti ili si gledao ili defektan panel ili onaj koji su trgovci uništili dinamic modom pa je jadan dobio imege retention, u svakom slučaju sam ja vidio TV i sve se poklapa sa rečenim u recenzijama pgotovo onaj dio da ne zuji.

18 godina
protjeran
deckard kaže...

TV je vjerojatno bio u "Store" modu, to što se tamo vidi nema veze sa slikom koju TV pokazuje kad se poštima kako spada za prostoriju u kojoj će se gledati.

18 godina
protjeran
Bara kaže...

Recenzije dobro kažu jel ti ili si gledao ili defektan panel ili onaj koji su trgovci uništili dinamic modom pa je jadan dobio imege retention, u svakom slučaju sam ja vidio TV i sve se poklapa sa rečenim u recenzijama pgotovo onaj dio da ne zuji.

Moguće je i da zuji ako je slika nafrljena na najveću svjetlinu.

17 godina
neaktivan
Egregični kaže...

Moguće je i da zuji ako je slika nafrljena na najveću svjetlinu.

Ko će normalno gledati tako TV? A da, to je trgovina i famozni Shop mod.

Ipak, mene onaj gore post čudi jel sam vidio 5 različitih primjeraka G20 uživo i niti jedan nema navedene nedostatke.

18 godina

Ljudi, sve je moguće, ali. Neznam u kojem je modu bio, znam da je kontrast bio negdje oko pola, player je bio PS3, neki demo disc je bio u igri, svjetlina nije bila nafrljena, baš suprotno, nisam se ni osvrtao na boje i te stvari jer se to ionako podesi kod kalibracije. Tražio sam od trgovca da mi pusti 24p demo da vidim da li se vidi judder slike (ako znate o čemu pišem, vjerujem da znate, istrzani prikaz objekata/površina kod asimetričnih panova), naravno s ugašenim smooth modom. I sad, ako je store mod ugasio "nekakvo antijudder" procesiranje 24p slike onda je to stvarno debilana i neznam čemu bi to služilo. Friend je kupio 37" LCD G10 model i veli da nema store mod i home mod utjecaja na te stvari - neznam ima li kod plazme. Retencija nije frka, nisam to primjetio na njemu. Mislim, pa znam o čemu govorim, možda je ipak problem što se do sad nisam spuštao na telke ispod 10k kn, ovaj bi mi bio najjeftiniji do sad Namigiva Fakat bih rado vidio taj televizor u boljem izdanju, nema ga nigdje u okolici (u Varaždinu sam) u drugim trgovinama da pogledam. Glede zujanja, ovaj se uredno čuje s cca pola metra. Možda sam preosjetljiv, buka i zujanje me smetaju poprilično.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

neznam zašto ali meni 3D nije nešto privlačno.Gledao sam nekoliko filmova u kinu u 3D i nisam bio oduševljen,neznam možda je to do naših kinaNeodlučan

mama mi je gej a otac lezbijka
18 godina
neaktivan
deckard kaže...

Mislim, pa znam o čemu govorim, možda je ipak problem što se do sad nisam spuštao na telke ispod 10k kn, ovaj bi mi bio najjeftiniji do sad Namigiva

Razmaženko!!! Belji se

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
ahuramazda kaže...
Dado_ZG78 kaže...

neznam zašto ali meni 3D nije nešto privlačno.Gledao sam nekoliko filmova u kinu u 3D i nisam bio oduševljen,neznam možda je to do naših kinaNeodlučan

Meni kino opcenito nije mjerilo kvalitete slike. Pricekaj kad ti na 3m bude telka sa FULL HD rezom i cistinom slike... :) To i mene zanima :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice