Stižu gigahercni mobiteli

poruka: 11
|
čitano: 2.398
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stižu gigahercni mobiteli".
18 godina
neaktivan

E to, napokon brži mob sa winOS-om; mislim da će se na ovo komotno moći nabiti WM7.0 :)

Jedva čekam generaciju gigahercni smartphonova =)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vec slinim :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

he he strašno, pa kud to svijet ideSmijeh još ce nagurat i blue-ray pogon i hdmi ulaz he he, šalu na stranu, čini se izvrstan mob koji ce vjerojatno imati paprenu cjenu u rangu sa iphonom i to u otključanoj hrvatskoj verzijiCool jaooo

I, cry, when angels deserve to die.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stižu gigahercni mobiteli

Hehe, znam po kome je procesor dobio ime :)

S štovanjem, brahle!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ToxiCity kaže...

he he strašno, pa kud to svijet ideSmijeh još ce nagurat i blue-ray pogon i hdmi ulaz he he, šalu na stranu, čini se izvrstan mob koji ce vjerojatno imati paprenu cjenu u rangu sa iphonom i to u otključanoj hrvatskoj verzijiCool jaooo

Pitanje da li će ga koji od naših operatera nudit, a dok dođe u hrvatsku već će postojat 2GHz mobiteliBelji se

Taman sam sada upalio svoj PIII 900MHz, savršeno radi XP i svi programi, a sada od njega jači mobitel. Pa gdje ova tehnologija ide.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

joj joj bit ce ovo  paklena godina mobilne industrije

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još malo pa cemo igrat Quake 3 na mobitelu...pa cekaj vec igramo.......

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tale kaže...

Još malo pa cemo igrat Quake 3 na mobitelu...pa cekaj vec igramo.......

hehe da na nekim symbian nokiama :D
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

početna, osnovna smisao mobitela je već odavno otišla u zaborav... Iznenađen mobiteli se pretvaraju u pocket pc-e... ma kaj ja pričam... već i jesu.. kompjuteri u malom...

straaašno kud sve ova tehnologija ide.. Smijeh

a ova tošiba čak lijepo izgleda... ko zna jel valja kaj... Neodlučan

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
HBomb kaže...

početna, osnovna smisao mobitela je već odavno otišla u zaborav... Iznenađen mobiteli se pretvaraju u pocket pc-e... ma kaj ja pričam... već i jesu.. kompjuteri u malom...

straaašno kud sve ova tehnologija ide.. Smijeh

a ova tošiba čak lijepo izgleda... ko zna jel valja kaj... Neodlučan

Ne samo kompjutori vec i fotoaparati i kamere!
Mozda jednom niko vise nece imat PC nit fotoaparat, vec cemo svi imat samo "mobitele"!!!
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice