Stiže Lumix Phone

poruka: 18
|
čitano: 4.068
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže Lumix Phone".
16 godina
Stiže Lumix Phone

Zgodan koncept, ali rijetkima će trebat križanac mobitela i polu-profi fotoaparata.

Inače kada sam pročito na brzinu mislio sam da stiže  Linux phone.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

5 0 hvala 0
17 godina
Stiže Lumix Phone

Nema to veze s nikakvim poluprofi aparatima. To mozda bude adekvatna zamijena za standardne "idiote" jer to jos mobiteli nisu uspjeli. Slike su im meni vise nego dobre ali obicni "idiot" je puno bolji.

7 0 hvala 0
16 godina
Stiže Lumix Phone

još da je gore Android ili iOS bio bi odličan

Volim jabuke :)
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Stiže Lumix Phone
power_user kaže...

Ios nemože

16 godina
AFK kaže...
power_user kaže...

Ios nemože

znam :(, ali svejedno bi bio odličan da je, dream phone

Volim jabuke :)
18 godina
neaktivan
konjRR kaže...

To mozda bude adekvatna zamijena za standardne "idiote" jer to jos mobiteli nisu uspjeli. Slike su im meni vise nego dobre ali obicni "idiot" je puno bolji.

Niti  jedna fabrika koja proizvodi i "idiote" i mobitele sa idiot kamerama si nece dozvoliti takav luksuz kao sto je proizvodnja mobitela koji daje bolje slike od idiot kamere u svojoj proizvodstvenoj liniji.

Na primjer niti jedan SE mobitel ne daje bolje slike od najeftinijeg Sony idiota, ovdje mislim na SE C905 i Satio...oba mobitela su inferiornija u pogledu kakvoce slike naspram jeftinih Sony fotica.

Inace bas me zanima kakve ce slike davati ovaj Panasonic mobtel<->camera i da li ce biti pretnja SE Cybershot telefonima sa xenon bljeskalicom i (ili) ekvivalentnim Nokia telefonima

Što ako imam još šest mjeseci života?? Pisao bi što je brže moguće. Isak Asimov
16 godina
neaktivan
EVO kaže...

Zgodan koncept, ali rijetkima će trebat križanac mobitela i polu-profi fotoaparata.

Mobiteli sa Linux platformom postoje odavno, iako to nije "onaj" Linux!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
17 godina
neaktivan
Stiže Lumix Phone

Ovo več postaje katastrofa. Uskoro če i Končar i Gorenje izdati svoje telefone

Moj PC  
1 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stiže Lumix Phone
Nadam se da ce ovo imat "pravi" zoom a ne digitalno njesra. Uz to diagonala od 3.7 incha bi bila bolja,720p video,hdmi+mini usb,android 2.2, 1ghz proc ,512MB rama i eto vam dream phone.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...
konjRR kaže...

To mozda bude adekvatna zamijena za standardne "idiote" jer to jos mobiteli nisu uspjeli. Slike su im meni vise nego dobre ali obicni "idiot" je puno bolji.

Niti  jedna fabrika koja proizvodi i "idiote" i mobitele sa idiot kamerama si nece dozvoliti takav luksuz kao sto je proizvodnja mobitela koji daje bolje slike od idiot kamere u svojoj proizvodstvenoj liniji.

Na primjer niti jedan SE mobitel ne daje bolje slike od najeftinijeg Sony idiota, ovdje mislim na SE C905 i Satio...oba mobitela su inferiornija u pogledu kakvoce slike naspram jeftinih Sony fotica.

Inace bas me zanima kakve ce slike davati ovaj Panasonic mobtel<->camera i da li ce biti pretnja SE Cybershot telefonima sa xenon bljeskalicom i (ili) ekvivalentnim Nokia telefonima

Pa zato sam i napisao mozda. Nije im u interesu osim sto nije ni tako jednostavno za izvesti ipak telefon koji ce biti vrhunski kao mob ( sto to vec danas predstavlja) a jos i odlican fotic. HTC bi da moze sigurno izbacio uredaj koji bi bio dobar kao pravi fotoapart, jer nebi sebi radili konkurenciju, ali ocito to nije tako ni lako.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 16:47 (konjRR).
16 godina
Ivsa kaže...
EVO kaže...

Mobiteli sa Linux platformom postoje odavno, iako to nije "onaj" Linux!?

Ma ja čekam baš pravi linux, točnije ciljam na Ubuntu Mobile, za koje sam čuo da će doć uskoro.

18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Zapravo jedna talijanska firma već ima mali proizvodni pogon u Slavonskom Brodu, mislim (ili je bar imala prije par godina, ne znam postoji li još).

16 godina
Stiže Lumix Phone

Ja ću izdat svoj mobitel, na mojem OS-u.

Tvrtka će se zvat Šrotekst, mobitel Drekphone, a OS ShitOS.

Mobitel će bit kvalitete fićeka, i prodavat će se po 5000 kn, jer ću na njega naljepit jabuku.

Ako ćemo već u rat, premda nema ništa protiv Applea.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...
ja00022 kaže...

Zapravo jedna talijanska firma već ima mali proizvodni pogon u Slavonskom Brodu, mislim (ili je bar imala prije par godina, ne znam postoji li još).

Zapravo zvala se Telitel ili kako je poznatije kod nas Telit. Neznam jel to još uvjek tamo.

18 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Pa Panasonic uz Sharp i NEC proizvode mobitele za japansko tržište već dulji niz godina...

Darmok and Jalad at Tanagra.
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
ja00022 kaže...

Pa Panasonic uz Sharp i NEC proizvode mobitele za japansko tržište već dulji niz godina...

Panasonic je zapravo proizvodio za globalno tržište do 2005. A u Japanu je trenutno 2. najveći proizvođač mobitela, iza Sharpa.

18 godina
neaktivan
viper kaže...
Nadam se da ce ovo imat "pravi" zoom a ne digitalno njesra. Uz to diagonala od 3.7 incha bi bila bolja,720p video,hdmi+mini usb,android 2.2, 1ghz proc ,512MB rama i eto vam dream phone.

hmm cemu tumb down ?  Takav slican mobitel vec postoji

http://www.gsmarena.com/samsung_sch_w880_amoled_12m-review-398p2.php   ...ovo ostalo su moje zelje i pozdravi Smijeh

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 11:43 (viper).
18 godina
neaktivan
Stiže Lumix Phone
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice