Zgodan koncept, ali rijetkima će trebat križanac mobitela i polu-profi fotoaparata.
Inače kada sam pročito na brzinu mislio sam da stiže Linux phone.
Zgodan koncept, ali rijetkima će trebat križanac mobitela i polu-profi fotoaparata.
Nema to veze s nikakvim poluprofi aparatima. To mozda bude adekvatna zamijena za standardne "idiote" jer to jos mobiteli nisu uspjeli. Slike su im meni vise nego dobre ali obicni "idiot" je puno bolji.
još da je gore Android ili iOS bio bi odličan
Ios nemože
Ios nemože
znam :(, ali svejedno bi bio odličan da je, dream phone
To mozda bude adekvatna zamijena za standardne "idiote" jer to jos mobiteli nisu uspjeli. Slike su im meni vise nego dobre ali obicni "idiot" je puno bolji.
Niti jedna fabrika koja proizvodi i "idiote" i mobitele sa idiot kamerama si nece dozvoliti takav luksuz kao sto je proizvodnja mobitela koji daje bolje slike od idiot kamere u svojoj proizvodstvenoj liniji.
Na primjer niti jedan SE mobitel ne daje bolje slike od najeftinijeg Sony idiota, ovdje mislim na SE C905 i Satio...oba mobitela su inferiornija u pogledu kakvoce slike naspram jeftinih Sony fotica.
Inace bas me zanima kakve ce slike davati ovaj Panasonic mobtel<->camera i da li ce biti pretnja SE Cybershot telefonima sa xenon bljeskalicom i (ili) ekvivalentnim Nokia telefonima
Mobiteli sa Linux platformom postoje odavno, iako to nije "onaj" Linux!?
Ovo več postaje katastrofa. Uskoro če i Končar i Gorenje izdati svoje telefone
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
To mozda bude adekvatna zamijena za standardne "idiote" jer to jos mobiteli nisu uspjeli. Slike su im meni vise nego dobre ali obicni "idiot" je puno bolji.
Niti jedna fabrika koja proizvodi i "idiote" i mobitele sa idiot kamerama si nece dozvoliti takav luksuz kao sto je proizvodnja mobitela koji daje bolje slike od idiot kamere u svojoj proizvodstvenoj liniji.
Na primjer niti jedan SE mobitel ne daje bolje slike od najeftinijeg Sony idiota, ovdje mislim na SE C905 i Satio...oba mobitela su inferiornija u pogledu kakvoce slike naspram jeftinih Sony fotica.
Inace bas me zanima kakve ce slike davati ovaj Panasonic mobtel<->camera i da li ce biti pretnja SE Cybershot telefonima sa xenon bljeskalicom i (ili) ekvivalentnim Nokia telefonima
Pa zato sam i napisao mozda. Nije im u interesu osim sto nije ni tako jednostavno za izvesti ipak telefon koji ce biti vrhunski kao mob ( sto to vec danas predstavlja) a jos i odlican fotic. HTC bi da moze sigurno izbacio uredaj koji bi bio dobar kao pravi fotoapart, jer nebi sebi radili konkurenciju, ali ocito to nije tako ni lako.
Mobiteli sa Linux platformom postoje odavno, iako to nije "onaj" Linux!?
Ma ja čekam baš pravi linux, točnije ciljam na Ubuntu Mobile, za koje sam čuo da će doć uskoro.
Zapravo jedna talijanska firma već ima mali proizvodni pogon u Slavonskom Brodu, mislim (ili je bar imala prije par godina, ne znam postoji li još).
Ja ću izdat svoj mobitel, na mojem OS-u.
Tvrtka će se zvat Šrotekst, mobitel Drekphone, a OS ShitOS.
Mobitel će bit kvalitete fićeka, i prodavat će se po 5000 kn, jer ću na njega naljepit jabuku.
Ako ćemo već u rat, premda nema ništa protiv Applea.
Zapravo jedna talijanska firma već ima mali proizvodni pogon u Slavonskom Brodu, mislim (ili je bar imala prije par godina, ne znam postoji li još).
Zapravo zvala se Telitel ili kako je poznatije kod nas Telit. Neznam jel to još uvjek tamo.
Pa Panasonic uz Sharp i NEC proizvode mobitele za japansko tržište već dulji niz godina...
Pa Panasonic uz Sharp i NEC proizvode mobitele za japansko tržište već dulji niz godina...
Panasonic je zapravo proizvodio za globalno tržište do 2005. A u Japanu je trenutno 2. najveći proizvođač mobitela, iza Sharpa.
hmm cemu tumb down ? Takav slican mobitel vec postoji
http://www.gsmarena.com/samsung_sch_w880_amoled_12m-review-398p2.php ...ovo ostalo su moje zelje i pozdravi 
evo i fotke tog moba ako nekog zanima.. http://www.engadget.com/photos/panasonic-lumix-phone-eyes-on/#3436497
http://www.engadget.com/2010/10/05/panasonic-lumix-phone-eyes-on-video/