Stigle LG Čokolade

poruka: 12
|
čitano: 3.660
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigle LG Čokolade".
17 godina
Stigle LG Čokolade

Ko još misli HD film gledat na mobitelu, debilizam

Moj PC  
2 3 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: Stigle LG Čokolade

Meni se ne sviđa, ima ružničavo posložene ikonice, a mogli su uzeti neki sustav na koji i ostali prelaze.

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
Stigle LG Čokolade

Mama hoću čokoladu iz Kraša, ova mi ne valja, neću...kupi mi čokoladu iz Kraša.

;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigle LG Čokolade

skart kao i svaki lg cura mi imala 2-gu cokoladu i cookie... odmah vidis da mobiteli nevaljaju q vode kada se zovu po spizi... sta ce sljedeci biti lg junetina na leso sa bizima?

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ta rezolucija vise nije nis posteno, kasne, tj ostali imaju 800*480 rezoluciju, znaci vecu
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan
Stigle LG Čokolade

Prijasnji LG mobovi su bome bili cista kopija i na bas neka kvaliteta , ali ovi novi mi se bome cine dosta drugaciji. Imam LG Arenu i fakat sam zadovoljan od kvalitete izrade do softwarea. Sto se tice izrade dovoljno je reci da je ta ista Arena prezivila pad s 3.kata zgrade na beton i nista mobu (cak ni ekranu) jedino se malo metal spigao na rubu moba :)

Sto se tice ovih cokolada, ne izgledaju lose, pogotovo   BL40. Ona stara je bila neprakticna bas zbog onih senzorskih tipki, a posto je ova na touchscreen nebi trebalo biti frke.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ma podsjecaju na j***** daljilski upravljac

pogotovo 40 jer je predugacak

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 22:47 (grimyHR).
18 godina
bik kaže...

Ko još misli HD film gledat na mobitelu, debilizam

Ja recimo gledam, ali ne HD jer nemogu pokrenut nista bolje od divx-a/xvid-a - MP4 , ali je barem 16:9 ekran i reza. 640x360, i filmovi super izgledaju, i neznam zašto negledat filmove na mob-u kada si na putovanju. Ovaj mob samo povećava ugođaj zbog ogromnog ekrana za pojmove mobitela i super omjera (21:9) koji je skroz zamjenio 16:9 što se tiče full HD filmova i 720p jer svaki koji skinem nije 1920x1080 nego 1920x825 (mislim) i tako i za 720p nije 1280x720 nego 1280x536

grimyHR kaže...
ta rezolucija vise nije nis posteno, kasne, tj ostali imaju 800*480 rezoluciju, znaci vecu

Ta reza nema veze s vezom nije ni 16:10 ni 16:9 ni 21:9 kao ni ove stare 4:3 i 5:4, ova je najmodernija.

grimyHR kaže...

ma podsjecaju na j***** daljilski upravljac

pogotovo 40 jer je predugacak

Da podsjeća, ali meni ne smeta.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
18 godina
Stigle LG Čokolade

Dali se radi o uređaju za široke mase? Prvenstveno one nježnijeg spola...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nek mi netko kaže kako se stišaju tipke na lg bl20 čokoladi, plizzzzz!!!!!

anči
18 godina
Stigle LG Čokolade

Mobitel nemam, ali sigurno ti se ta opcija manipuliranja zvukom tipki nalazi pod opcijama/settings ili kao kod moje nokie pod profilima(izvanmrežno,bešumno, općenito...)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pokušat ću opet naći tako, iako sam već sve pregledala, jer ako stavim na bešumnom, nema zvona al zvuk tipke ostaje...izludit ću. al, hvala ti svejedno!!

anči
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice