Stariji očevi češće dobivaju sinove geekove

poruka: 32
|
čitano: 4.249
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stariji očevi češće dobivaju sinove geekove".
17 godina

Pretpostavljam da zato jer su zreliji i iskusniji od mladih oceva pa znaju bolje usmjerit djecu, imaju do neke mjere izgradenu karijeru pa mogu klincima priustit neke stvari i tako to. 

17 0 hvala 0
12 godina

Savrseniji i iskusniji kod...ljudi su obicna racunala zapakirana u organsko...sve stocnaucili,dozivjeli,prosli u zivotu sve je to na memoriji u dnk koji se siri dalje

0 5 hvala 0
13 godina
protjeran

je kao u Alienalp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Stariji očevi češće dobivaju sinove geekove
GSP kaže...

Savrseniji i iskusniji kod...ljudi su obicna racunala zapakirana u organsko...sve stocnaucili,dozivjeli,prosli u zivotu sve je to na memoriji u dnk koji se siri dalje

Jasno ti je valjda da memorija znanja i iskustva nije u DNK jer DNK tome ne služi?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
13 godina
Kaj ti nisi gledao ejliene i goaulde u stargejtu ? ☺
12 godina

To vi klinci sad znate o tome iz filmova ja sam o tome blog pisao 70ih kad nitko pojma osim mene i dr.pavlovica nije imao....sve pokradene ideje

7 0 hvala 0
16 godina

Blog 70-ih?!!!

OMG :D :D :D

17 godina
GSP kaže...

To vi klinci sad znate o tome iz filmova ja sam o tome blog pisao 70ih kad nitko pojma osim mene i dr.pavlovica nije imao....sve pokradene ideje

Ti si pisao blog 70-ih? 

Gdje? Na Arpanetu?

8 godina
protjeran

New age bedastoće.

Jedna od tih je da su najiteligencija djeca od roditelja koji su rođeni na što većoj geografskoj udaljenosti.

Npr, otac s Filipina, majka Srpkinja i slično.

Za godinu dana će se pojaviti nova znanstvena studija koja će na temelju "istraživanja" dokazati da su najpametnija djeca očeva i majki tinejdžera.

Postoje i među znanstvenicima niškoristi znanstvenika koji nemaju pametnijega posla.

Da, JA lično i osobno !
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.6.2017 0:15 (Anđeo bez falinge).

2 3 hvala 0
13 godina

ne kaze se dzabe "bez starca nema udarca!"   

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

A ja mislio da će doci do rečenice da je uzrok

"da su se jaja duže krčkala, pa su spermiji pametniji " 

12 godina
odjavljen

Koliko sam ja shvatio, ne se ženiti do 50te, nakon toga naći tinejdžerku(jer na inteligenciju dob žene ne utječe) pa napraviti nešto "pametno".

SkorvY
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
protjeran
skorvy kaže...

Koliko sam ja shvatio, ne se ženiti do 50te, nakon toga naći tinejdžerku(jer na inteligenciju dob žene ne utječe) pa napraviti nešto "pametno".

Što će ti pametno dijete kad u Hrvatskoj nema posla za pametne.

Nađeš neku curku iz Mamićeve obitelji pa bar možeš očekivati da će ti dijete biti ako ne pametno, barem snalažljivo za krasti jbga...

Da, JA lično i osobno !
17 godina
Anđeo bez falinge kaže...
skorvy kaže...

Nađeš neku curku iz Mamićeve obitelji pa bar možeš očekivati da će ti dijete biti ako ne pametno, barem snalažljivo za krasti jbga...

Svako pametno dijete zavrsi neku korisnu skolu, fax i fino ode van iz RH uzivat u zivotu. Vidis ja sam "stariji" otac i dijeca mi jos nisu nista a najmanje geekovi jer su premala, ali sam mislio na njih prije nego nego su dosli na svijet pa sam sa zenom odselio iz lijepe nase kako bi mojoj djeci bilo bolje.

Sad smo na sigurnom u neutralnoj Austriji koja nije clanica NATO i ima najbolju mjeru socijalne osjetljivosti u odnosu na ostale clanice EU. Znaci djeca mi budu imala vrhunsku naobrazbu, rat ne budu vidli jedino ako bude WWIII ali onda smo svi najebali, a posto je standard visok mozemo djeci priustiti sve i svasta. 

Volio bih da su djeca sretna a sad geekovi ili svjetski prvaci u tenisu, meni sve jedno.

17 godina
NEW_MAN kaže...
skorvy kaže...

Svako pametno dijete zavrsi neku korisnu skolu, fax i fino ode van iz RH uzivat u zivotu. Vidis ja sam "stariji" otac i dijeca mi jos nisu nista a najmanje geekovi jer su premala, ali sam mislio na njih prije nego nego su dosli na svijet pa sam sa zenom odselio iz lijepe nase kako bi mojoj djeci bilo bolje.

Sad smo na sigurnom u neutralnoj Austriji koja nije clanica NATO i ima najbolju mjeru socijalne osjetljivosti u odnosu na ostale clanice EU. Znaci djeca mi budu imala vrhunsku naobrazbu, rat ne budu vidli jedino ako bude WWIII ali onda smo svi najebali, a posto je standard visok mozemo djeci priustiti sve i svasta. 

Volio bih da su djeca sretna a sad geekovi ili svjetski prvaci u tenisu, meni sve jedno.

Znači, mislio si na djecu tako što si ih odveo na otok na ćošku svijeta, bravo! :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
16 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

nadam se da trollaš

17 godina
Bitanga kaže...
NEW_MAN kaže...

Sad smo na sigurnom u neutralnoj Austriji 

Znači, mislio si na djecu tako što si ih odveo na otok na ćošku svijeta, bravo! :-)

Napisao je Austrija, ne Australija.

Ja sam valjda zadnja budala koja je ostala u HR, pošteno plaćati porez, sa visokom školom tehničke struke i izvrsnim znanjem njemačkog i engleskog...

11 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...
skorvy kaže...

Ako nista bar ce nauciti kako radi EU roaming i ne treba da ti bude svejedno.

17 godina
Nije mi svejedno, to je trebalo biti smjesno ha ha. EU roaming je onak kak su svi pisali a ja sral da nije lol
Zovem u njemacku sa hr brojem iz austrije ko veliki, sve dok me ne zblokiraju :) Budem na godisnjem u hr malo duze pa nabijem 1000 minuta, nazovem zenu i pustim otvorenu liniju pet sati.

@TomoR
Kaj cekas? Nikad nije prekasno.

@Bitanga
Austrija. Australija nije clanica EU. Imam dva i pol sata do doma, a ako preselimo u Graz onda sam na sat vremena do doma.

14 godina
neaktivan

Bolje bi bilo reći: Ogajaju geekove. 

0 0 hvala 0
16 godina

Mora da tvom ocu ljudi uvijek govore da izgleda veoma mlado...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Bitanga kaže...
GSP kaže...

Jasno ti je valjda da memorija znanja i iskustva nije u DNK jer DNK tome ne služi?

Eh sad jos i cinjenice, da citiram omiljenu Colbert-ovu:

(zacepi usi prstima, zatvori oci i deri se:) LALALALALALALALALA

17 godina
neaktivan
Ovakve vijesti rade medvjeđu islugu znanosti, a i cijelom društvu, jer se ne radi razlika između zaključka studije i interpretacija koje neki iz toga izvlače. Studija je ustanovila određenu korelaciju. Uzorak je dovoljno velik, a ostale varijable se vjerojatno mogu naći u samoj studiji. Studija NE TVRDI da starost očeva određuje geekovštinu, a pogotovo ne iz kojeg razloga, samo ukazuje na korelaciju ta dva faktora, svi ostali zaključci su proizvoljni.

Dakle treba razlikovati ono što njome jest utvrđeno, od interpretacija, koje autori ili novinari iz toga rade. Ljudi površno čitaju, pa poslije pričaju kako je znanost utvrdila ovo ili ono, mada to nije nikad znanstveno dokazano, nego je netko samo tako interpretirao podatke.
Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

djeca su najpametnija u filmovima. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Napisao je Austrija, ne Australija.

Ja sam valjda zadnja budala koja je ostala u HR, pošteno plaćati porez, sa visokom školom tehničke struke i izvrsnim znanjem njemačkog i engleskog...

Haha, a ja sam fakat pročitao Australija. Bolje ne pisati ništ dok ne progledam :-)

11 godina
neaktivan

Vidim da se moja generacija (gerijatrija) raspištoljila na ovom topicu.

Mislim da je nabolja formula za nas napraviti repeat sa novom, mlađom ženkom uključujući sve radosti, pelene  i dječje bolesti. Pomlađuje nas za najmanje 15 godina. Ona stara (ženka) i djeca ionako nas više ne doživljavaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.6.2017 18:42 (maximilian).

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

A i za juhu se kaže, stara koka, dobra juha. Očigledno se to vrijedi i za jaja.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Postao sam otac tek sa 40, ali mogu tvrditi da mada nije sin nego kćer, apsolutno se uklapa u pravilo da su djeca starijih roditelja inteligentnija i uspješna.

dolazim odmah - Godo
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
učo kaže...

Postao sam otac tek sa 40, ali mogu tvrditi da mada nije sin nego kćer, apsolutno se uklapa u pravilo da su djeca starijih roditelja inteligentnija i uspješna.

bome, ja s 30 (prema suvremenim mjerilima, već tad "striček") i kći rastura. a i bolje da smo im stariji. buju nas se prije rešili 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
8 godina
protjeran

Volio bih da mi sin bude Bukva

Da, JA lično i osobno !

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice