Go AMD go go!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali intel je u još jednoj prednosti on prodaje skuplje procesore,dok amd se većinom bazira na jeftinjake
Ne vjerujem da ce AMD ikad imat veci udjel od Intela, ali bas nikad. S obzirom koga je Intel sve potplatio da gura njihovo a ne tude, e ljudi moji, to ti je to, u takvom svijetu zivimo gdje posteno ne mozes uspijeti. A imaju i bolje (mocnije, te skuplje) komponente od AMD-a, to je sigurno.
AMD radi odlične procesore s obzirom na udio koji ima na tržištu..
AMD radi odlične procesore s obzirom na udio koji ima na tržištu..
Da, ali tko hoce najbolje i moze platit ce svaki put uzet od Intela, mislim tko hoce jake komponente. Tko zeli umjerene, kako cijenom tako i performansama ce uzet od AMD-a, u vecini slucajeva. To ti je cijela filozofija. Nemam nista protiv AMD-a. Ali ipak sam Intel koristio u svim racunalima.
To je uvriježeno mišljenje, tko želi top performanse ide na Intel, svi misle da se i5 i i7 prodaju kao ludi, ali uzmi u obzir da Intel i dalje ima najveći udio u socket 775 procesorima, OEM workstationi najviše
To je uvriježeno mišljenje, tko želi top performanse ide na Intel, svi misle da se i5 i i7 prodaju kao ludi, ali uzmi u obzir da Intel i dalje ima najveći udio u socket 775 procesorima, OEM workstationi najviše
Pa da, nisam ni mislio nista drugo. Slazem se sa svime sto si rekao.