Sony Xperia S

poruka: 43
|
čitano: 8.046
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Xperia S".
16 godina
protjeran
Re: Sony Xperia S
dado2202 kaže...
ansha kaže...

Valjda misle kao i nokia i microsoft da ce uvodjenjem iphoneovih restrikcija postici i trzisni uspjeh iphonea. To je jednako dobra logika kao i logika da cu brze plivat ako si amputiram nogu jer prvak svijeta u invalidskoj kategoriji pliva puno brze od mene. 

Vau, ovo ide pod arhivu, jer si praktički priznao da je iPhone "invalidni proizvod" i da su ovo nedostaci iPhone-a, a ne prednosti. Vau, valjda si konačno pisao ono što misliš, a ne ono što moraš misliti (po Apple vjerskom manual-u)

Zapravo si sve krivo shvatio. U prici je iphone prvak svijeta i vrhunski sportas pa moze nadoknadit svoje nedostatke, a nokia i sony su vidili da ni "zdravi" ne mogu protiv tog invalida pa si kidaju nogu. 

"Isuvise banalisticki" si shvatio usporedbu, mozda ces lakse shvatit na primjeru s autima. Ja imam bugatti veyrona sa 1000ks a moj prijatelj ariel atoma sa 300ks i naravno postize puno brze vrijeme na trkacoj stazi iza moje kuce. Ja cu ako sam pametan ko sony i nokia onda ljepo otic kupit isti takav motor od 300ks i ugradit ga u svoj bugatti u nadi da cu parirat prijatelju na stazi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 15:42 (ansha).
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

MicroSIM {#}

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EchoOne kaže...

MicroSIM {#}

Kakve veze ima sta je microsim??? 

14 godina
ansha kaže...
EchoOne kaže...

MicroSIM {#}

Pa otiđeš jednostavno u dučan svog "miljenog,jednog,ljubljenog" operatora i zatražiš microSIM, samo, ima jedan problem > potrošiš benzina :)

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Dosad su se svi busali u prsa kako Sony jedini ima drugačiji dizajn mobitela... e, pa sad više nema baš puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Meni je mobitel skoro pa savršen. Eventualno da je polikarbonatni ko Lumia il aluminijski/metalni.

Dizajn je super. Nije ekstravagantan, ali je baš lijepo pogođen.

Odlične specke. Fakat ne znam dal su 4 jezgre opće potrebne. Treba vidjet kakve su kamere.

Btw, cijena bi trebala biti niža od Arca kad je dolazio.

I još sitnica, mob dolazi za najkasnije 2 mjeseca, i kao takav je trenutno najbolji na tržištu (iako možda sutra Samsung predstavi Galaxy SIII :D)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 19:37 (Dachande).
15 godina

Nekome tko voli imati puno pjesama na mobitelu i još onih u FLAC-u memorija će sigurno predstavljat problem...

Da mi je vidjet specijalce koji slušaju flac na mobu.... vjerojatno i s tvorničkim slušalicama, jel?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 20:09 (Chronosus).
14 godina
neaktivan
ansha kaže...
EchoOne kaže...

MicroSIM {#}

Sve što je van standarda nije dobro. Pa tako ni micro sim. Imaju ga samo 2 od valjda milijun različitih mobitela. I što ja sad kad bi htio isprobati taj mobitel na par dana moram ić kod operatera (primjer T-mobile) i tražiti novu karticu, pa opet nazad kod njega da uzimam opet normalnu karticu kada ga odlučim prodati i kupiti bilo koji drugi mobitel?

Ili pošto moji operateri ne nude microSIM kartice da ju režem sam? Ajde spusti se na zemlju.

Nepada mi napamet.

Bonbon mi ne nudi microSIM, Tomato također, gdje da uzmem njihove microSIM kartice??

17 godina
nsoul kaže...

Arc je bio jako lijepo dizajniran uređaj, Ray isto tako, ali ovo?? hardverski ok, ali dizajnom jako otišli unatrag.

Stvar ukusa.  Po čemu ovo izgleda ružan mobitel u odnosu na arc?

17 godina
movie kaže...
nsoul kaže...

Arc je bio jako lijepo dizajniran uređaj, Ray isto tako, ali ovo?? hardverski ok, ali dizajnom jako otišli unatrag.

Stvar ukusa.  Po čemu ovo izgleda ružan mobitel u odnosu na arc?

sam veliš, stvar ukusa, nisam rekao da je tolko ružan, ali ružniji od arca je.

hobi:moj-android.net
16 godina
protjeran
EchoOne kaže...
ansha kaže...
EchoOne kaže...

MicroSIM {#}

Sve što je van standarda nije dobro. Pa tako ni micro sim. Imaju ga samo 2 od valjda milijun različitih mobitela. I što ja sad kad bi htio isprobati taj mobitel na par dana moram ić kod operatera (primjer T-mobile) i tražiti novu karticu, pa opet nazad kod njega da uzimam opet normalnu karticu kada ga odlučim prodati i kupiti bilo koji drugi mobitel?

Ili pošto moji operateri ne nude microSIM kartice da ju režem sam? Ajde spusti se na zemlju.

Nepada mi napamet.

Bonbon mi ne nudi microSIM, Tomato također, gdje da uzmem njihove microSIM kartice??

Nije to van standardno nego je novi standard, odnosno napredak, pa valjda se tezi minijaturizaciji svega? 

To sta neki sporije prihvacaju nove standarde - sta se moze, tako ce uvijek biti. Isto tako je sve manje mobitela prosirivo karticama i sve manje ih ima user-replacable bateriju i to ce uskoro postati standard i s tim se treba pomirit.

Osobno ne zelim ni microSD ni izmjenjivu bateriju jer volim da je mobitel sta kompaktniji i bez pokretnih djelova ili rupa u kojima bi se skupljala prasina.

14 godina
neaktivan

Mogo si jedonstavno reći da želiš sve što je pokojni Steve rekao da trebaš željeti i sve bi bilo jasno.

Aj ti meni fino reci - što je to standard? Nešto što su svi prihvatili pretpostavljam? Ili nešto što je netko odlučio nametnuti?

17 godina
ansha kaže...

Zapravo si sve krivo shvatio. U prici je iphone prvak svijeta i vrhunski sportas pa moze nadoknadit svoje nedostatke, a nokia i sony su vidili da ni "zdravi" ne mogu protiv tog invalida pa si kidaju nogu. 

"Isuvise banalisticki" si shvatio usporedbu, mozda ces lakse shvatit na primjeru s autima. Ja imam bugatti veyrona sa 1000ks a moj prijatelj ariel atoma sa 300ks i naravno postize puno brze vrijeme na trkacoj stazi iza moje kuce. Ja cu ako sam pametan ko sony i nokia onda ljepo otic kupit isti takav motor od 300ks i ugradit ga u svoj bugatti u nadi da cu parirat prijatelju na stazi.

Šta zaprijetili ti izbacivanjem iz sekte{#}. Nema sad natrag.

Inače, oko 10g fan SE-a (još uvijek imam doma neke njihove prve modele, koji još uvijek rade). Mislim da ovo neće biti mobitel koji ću kupiti. X10 je očito zadnji, a nakon toga prelazim na samsung. Dizajn mi je čak i OK (nije ko x10 ili arc, ali opet mi se sviđa), ali ne sviđaju mi se ovi nedostatci. Da želim IP kupio bi IP, a ne SE (tj. Sony).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice