Valjda misle kao i nokia i microsoft da ce uvodjenjem iphoneovih restrikcija postici i trzisni uspjeh iphonea. To je jednako dobra logika kao i logika da cu brze plivat ako si amputiram nogu jer prvak svijeta u invalidskoj kategoriji pliva puno brze od mene.
Vau, ovo ide pod arhivu, jer si praktički priznao da je iPhone "invalidni proizvod" i da su ovo nedostaci iPhone-a, a ne prednosti. Vau, valjda si konačno pisao ono što misliš, a ne ono što moraš misliti (po Apple vjerskom manual-u)
Zapravo si sve krivo shvatio. U prici je iphone prvak svijeta i vrhunski sportas pa moze nadoknadit svoje nedostatke, a nokia i sony su vidili da ni "zdravi" ne mogu protiv tog invalida pa si kidaju nogu.
"Isuvise banalisticki" si shvatio usporedbu, mozda ces lakse shvatit na primjeru s autima. Ja imam bugatti veyrona sa 1000ks a moj prijatelj ariel atoma sa 300ks i naravno postize puno brze vrijeme na trkacoj stazi iza moje kuce. Ja cu ako sam pametan ko sony i nokia onda ljepo otic kupit isti takav motor od 300ks i ugradit ga u svoj bugatti u nadi da cu parirat prijatelju na stazi.

. Nema sad natrag.