Koliko RAMa će imati iPad2?
Ne zna se još. 512 MB vjerovatno
Dovoljno ;)
Koliko RAMa će imati iPad2?
He he, 'dovoljno', rekao bi Steve :-) Vjerojatno 512, kao iPhone 4
TD meni jer sam citirao Jobsa ;)
Jobs je isto odgovorio sa dovoljna na pitanje koliko rama ima ipad 2 ;)
Vreme podataka oko rama grafickih kartica i td je proslo to su marketin trikovi. najvaznije da sistem radi sto je slucaj kod Apple jos od pocetka .
Kod applea radi za razliku od cega ili koga? Koji to sistem ne radi?
A to što kod Applea radi znači da kod drugih ne radi 
po ovome sto pises vidim da tebe zanimaju broevi a ne sustina to je bila fora pre nekoliko godina tu nema pomoci.
izvini,
Aaaaaaaaaaaaaa
Sad je sustina bitna. A svaka jobsova prezentacija pocinje brojevima. Osim onim u kojima nisu najbolji.
Ako je sustina bitna onda ios pusi naveliko.
Nema tu pomoći, windows ekipi je važnije da ima 3 puta brži procesor na win7 tabletu,
nema veze što iPad prebacuje iz landscape u portrait trenutno, a win7 tablet treba 15 sekundi :)
Aaaaaaaaaaaaaa
Sad je sustina bitna. A svaka jobsova prezentacija pocinje brojevima. Osim onim u kojima nisu najbolji.
Ako je sustina bitna onda ios pusi naveliko.
koj kome pusi i zasto stvarno?,
ocigledno da nekapiras filozofiju koju pretstavja Steve Jops odnono Apple,
covek je napravio prvi PC skupio oko sebe najvece umove u IT idustriju i jedini covek koi od pocetka nije radio za pare nego za svoje ideje (prve godine Apple postojanja je dokaz)
a pare su posledica koja u sustini neznaci nista to su strestava matrijalnog.
Steve je jucer dosao (bolestan) da pretstavi Ipad@2 ne za pare nego za viziju koju je imao a koja se ostvarila ne za broeve koje non sto spominjes.
ja se nadam da sam ti pomogao oko neke stvari.
Dakle, ne znate koliko RAMa ima.
Pozdrav.
te nude gotovo profesionalne mogućnosti obrade videa i stvaranje glazbe za sve kreativne profesionalce i one koji se tako osjećaju.
Nek se upuca onaj koji servira ovakve gluposti ljudima.
covek je napravio prvi PC skupio oko sebe najvece umove u IT idustriju i jedini covek koi od pocetka nije radio za pare nego za svoje ideje (prve godine Apple postojanja je dokaz)
pazi ovo - bolje da nisi to napisao
Ma pusti ih. Ovo postaje zabrinjavajuće. Ni za Isusa ovako ne pricaju. Strasno.
te nude gotovo profesionalne mogućnosti obrade videa i stvaranje glazbe za sve kreativne profesionalce i one koji se tako osjećaju.
Zašto? Imaš iskustva sa tim softwareom ili čisto onako?
pazi ovo - bolje da nisi to napisao
tebi ocigledno istorija nije poznata ...tragicno i smesno.
evo malo istorije .
Ne, imam iskustva sa obradom glazbe i video-a.
I vjerovatno ti ne pada na pamet da to radis nauredju tipa ipad ;)
Meni licno ni u ludilu. Na toj rezi i sa touchscreenom to bi bilo mucenje a ne obrada. Videa pogotovo.
Amiga računalo, 14MHz procesor
Kako si uspio zaključiti da su programi koji još nisu ni izašli neprofesionalni 
daj napisi na cega to pravis video i glazbe koju masinu korstis softver ili to po kuci tanjiri serpe?
Joj djeco zaluđena šljaštećim glupostima.
Primjerice da bi glazbu obradili kako spada (skoro profesionalno - profesionalno) vam treba nešto ovakvo (slika). Za obradu video-a vam treba malo više od ipad-a.
Ali dobro, mladi ste, ne razumijete neke svari, ima vremena da naučite. Samo malo manje idolopokloništva i uvjerenja da računala (što čak ipad i nije) mogu sve. Jer ćete onda na kraju završiti kao na slici 2.
Ma pusti ih. Ovo postaje zabrinjavajuće. Ni za Isusa ovako ne pricaju. Strasno.
Čovječe, koji je tvoj problem? Što si toliko zapilio u svim temema gdje se spominje apple???
Ja takve teme pratim i komentiram jer posjedujem iPad i možda kupim još koji appleov uređaj.
Ne razumijem gdje je tvoj problem ako te ne zanimaju apple uređaji, ignoriraj te vijesti, i svi sretni.
Tako ja ignoriram teme koje me ne zanimaju. Ovako samo potenciraš besmislene rasprave. Riješi malo stvari sam sa sobom u glavi.
Joj djeco zaluđena šljaštećim glupostima.
Primjerice da bi glazbu obradili kako spada (skoro profesionalno - profesionalno) vam treba nešto ovakvo (slika). Za obradu video-a vam treba malo više od ipad-a.
Ali dobro, mladi ste, ne razumijete neke svari, ima vremena da naučite. Samo malo manje idolopokloništva i uvjerenja da računala (što čak ipad i nije) mogu sve. Jer ćete onda na kraju završiti kao na slici 2.
Ja na slici vidim gomilu mikseta(praktički samo hrpetina potenciometra koji služe za ugodnije korištenje programa) spojenih na računalo. 
Sve što danas treba za produkciju glazbe(s videom se nisam bavio) je računalo, zvučna, mikrofoni i glazbala...
Pa i svi bi ignorirali da vi blesavi apple korisnici ne dizete svoj dildo tj. apple proizvode u nebesa i pljujete po drugim stvarima bezveze koji nisu apple.
Hehehhe
Zasto mislis da meni u glavi nesto nije u redu ;)
Doktror si ?