Službeno predstavljen Windows Phone 7

poruka: 66
|
čitano: 5.938
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen Windows Phone 7".
15 godina
protjeran

Ne znam za druge, ali meni je baš bezveze taj početni zaslon, glupe ikone i onda jos onaj mali crni prostor/rub sa desne strane, a i putovanje između prozora mi je nekako bezveze Smijeh  nisam mrzitelj windosa, ali nekako mi nije sjelo ovo mobilno, mozda kada ga probam ali ovako na youtubeu sto sam vidio bas nije nesto, nekako teens Smijeh

10 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ballmer je na predstavljanju novog operativnog sustava istaknuo kako ne postoji jedan telefon koji odgovara svakome, no može biti jedan operativni sustav.

yea right, bez onih svih oduzetih featurea(tipa multitasking, copy-paste i štajaznam šta ne)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 7:51 (crazy_luđak).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
RE: Službeno predstavljen Windows Phone 7
crazy_luđak kaže...

Ballmer je na predstavljanju novog operativnog sustava istaknuo kako ne postoji jedan telefon koji odgovara svakome, no može biti jedan operativni sustav.

yea right, bez onih svih oduzetih featurea(tipa multitasking, copy-paste i štajaznam šta ne)

Copy paste je najavljen vec za pocetka 2011, vjerovatno ce ubrzo rijesiti i multitasking.

Biljezim se sa stovanjem...
16 godina
protjeran
ako multitasking rijese kao sto je "rijesen" na androidu i jo gore iOSu, bolje da ga i ne "rijese"
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
grimyHR kaže...
ako multitasking rijese kao sto je "rijesen" na androidu i jo gore iOSu, bolje da ga i ne "rijese"

Navodno ce ga radi toga i implementirati naknadno. Isto zasto naknadno implementiraju C/P.

17 godina
neaktivan

Vjerujem da će kao i windows 7, WP7 napraviti poprilični zaokret, te da će postati jedan od najvažnijih igrača na tržištu mobilnih OS-a.

Moj PC  
6 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

moram priznati da me jako zanima kako to sve funkcionira u realnosti, jer ove slike mi ne znače apsolutno ništa. Em naši kontakti neće biti tako lijepo i profesionalno urađeni, em neće imati tako fascinantne facebook novosti tipa "upravo se odmaram s obitelji na livadi" .

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za sad (po svemu kaj sam videl/čital) definitivno razmišljam o kupnji (samo još vidjet kako se onaj dell ponaša u ruci)

http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsphone/glance.aspx

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

HTC HD7 ftw :)

2 2 hvala 0
15 godina

Lijepo je vidjeti Microsoft u borbi sa konkurencijom

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

po meni, na wp7 previše se toga veže na internet :/

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D

0 0 hvala 0
17 godina
Mikovic_xD kaže...

A hebiga... sada svi guraju internet, face i ta sranja...

Od Nokijinih widgeta, do HTC-ovih FriendStreamova i ostalih cuda...

Inace vezivanje na internert i jest poanta smartphone-a....

15 godina

možda su WP 7  funkcionalni, al dizajn i estetika je nula bodova, sjedi 1.

moraće ponavljati razred,, šta nemaju nekoga tko bi to estetski dizajnirao sučelje, ovo je  za   Plač

iOS je samo dizajnom i estetikom  miljama ispred ovoga, vidi se tko je predvodnik klase, ovi ih nemogu ih ni iskopirati

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 10:01 (bus).

0 8 hvala 0
17 godina
moderator

Vrlo subjektivna stvar. Meni se ovo sučelje baš sviđa.

Domagoj
16 godina
odjavljen

glavno da je s facebookom na visokoj razini... :/  

al to ne moze biti opcionalni feature? oces li ga? instaliraj i amen.... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
skank666 kaže...

Možeš jednostavno ne povezati s Facebookom, simple as that.

Domagoj
16 godina
odjavljen

to nije to... neke stvari bi ipak bilo bolje staviti na izbor korisniku! znam da sam to samo ja ali ipak mene zivcira sama spoznaja da imam neku ikonicu u mobitelu od fejsa. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

to nije to... neke stvari bi ipak bilo bolje staviti na izbor korisniku! znam da sam to samo ja ali ipak mene zivcira sama spoznaja da imam neku ikonicu u mobitelu od fejsa.

i mene bi to nerviralo. Recimo nemam facebook. S druge strane imam twitter gdje objavljujem sto sam jeo za rucak i kakvu nuzdu sam radio u koliko sati.

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Imam iPhone 4 i multitasking ima radi odlično, ne kužim šta tebe mući multitasking na iPhone 4 ?

http://www.basketballhoopjam.com
17 godina
neaktivan

Usporedi multitasking na iOS-u s onim na Androidu. Android je miljama naprijed, to se zove multitasking (barem sto se tice korisnickog sucelja!).

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Usporedi multitasking na iOS-u s onim na Androidu. Android je miljama naprijed, to se zove multitasking (barem sto se tice korisnickog sucelja!).

Offtopic

Meni je na iOS-u multitaking OK riješen.

OnTopic 

WP7 GOOOOO !!!! Smijeh , mada mi je sve to skupa sumnjivo , a što se tiće GUI-a dosta sam okolo pročitao i čuo od  ljudi da se žale baš na GUI, tako da ne znam. 

http://www.basketballhoopjam.com
17 godina
neaktivan
Domagoj kaže...
skank666 kaže...

Možeš jednostavno ne povezati s Facebookom, simple as that.

S obzirom da se mnogo toga WP7 vuče s facebooka mene zanima kako izgleda mobitel bez njega tj. da li je dobro riješeno ili taj prostor izgleda prazno/nedovršeno/neiskorišteno.

Inače meni su najviše zapeli za oko Dell i tek nadolazeći HTC 7 pro.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Mikovic_xD kaže...

A hebiga... sada svi guraju internet, face i ta sranja...

Od Nokijinih widgeta, do HTC-ovih FriendStreamova i ostalih cuda...

Inace vezivanje na internert i jest poanta smartphone-a....

da, vezivanje na internet i olakšavanje rada poslovnim korisnicima, a ne ove điđe miđe koje ničem ne služe :/

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
17 godina
neaktivan

Bit će to ok, za godinu, dvije , tri. 

A.

0 0 hvala 0
15 godina

Samo jedno pitanjce, ako sam dobro shvatio iz postova - ovaj operativni nema copy/paste ni multitasking (ispravite me ako griješim)? Kako sad to nije problem, a dok ga iOS nije imao svi su to navodili kao katastrofu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Stari WM je bio potpuno razbarušen ali je barem imao funkcionalnost ali WP7.. pa dijete bi napravilo bolji interface... Šutim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bus kaže...

možda su WP 7  funkcionalni, al dizajn i estetika je nula bodova, sjedi 1.

moraće ponavljati razred,, šta nemaju nekoga tko bi to estetski dizajnirao sučelje, ovo je  za   Plač

iOS je samo dizajnom i estetikom  miljama ispred ovoga, vidi se tko je predvodnik klase, ovi ih nemogu ih ni iskopirati

pod iOs sučelje misliš na hrpu nabacanih ikona???

i kaj je to točno estetski dizajnirano sučelje

enivej:

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
zasad jos puno toga fali, uglavnom softwerski
ali moga san razumit ios i android jer su novi os-evi, tj. prvi pokusaji applea i googlea
windows nije nov u tome, tako da cekati da ubace copy/paste, multitasking, file manager, uporabljivi bluetooth, flash, mass storage, podrsku za kartice...

zaboga!
15 godina
apoteka kaže...
ali moga san razumit ios i android jer su novi os-evi, tj. prvi pokusaji applea i googlea
windows nije nov u tome, tako da cekati da ubace copy/paste, multitasking, file manager, uporabljivi bluetooth, flash, mass storage, podrsku za kartice...

zaboga!

O tome i pricam - svi su sasuli drvlje i kamenje na Apple kad nije imao copy/paste ni multitasking, a o Flashu da i ne pricam - a kad to Microsoft napravi onda je to kao OK jer su eto OBECALI?!?! to sredit za koji mjesec .... da nije tragicno bilo bi smijesno

17 godina
neaktivan
KrEsHo1 kaže...
apoteka kaže...

zaboga!

O tome i pricam - svi su sasuli drvlje i kamenje na Apple kad nije imao copy/paste ni multitasking, a o Flashu da i ne pricam - a kad to Microsoft napravi onda je to kao OK jer su eto OBECALI?!?! to sredit za koji mjesec .... da nije tragicno bilo bi smijesno

Apple-u je trebalo 2 godine da napravi copy/paste. To je tragično

I mene (osobno) ne zanima što Microsoft ima ili nema u Americi nego što ima ili nema kada dođe u Hrvatsku. Originalni iPhone je bio poluproizvod i nisam ga štedio, a neću ni WP7 ako ne budu dodane te funkcije kada bude dostupan u hrvaskoj.

Neću sigurno niti letiti u Ameriku ili neku drugu zemlju po njega ili čekati u redovima

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 12:41 (Paolo2612).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice