Službeno predstavljen Galaxy S III Mini

poruka: 24
|
čitano: 4.540
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen Galaxy S III Mini".
15 godina

Nije niti toliko slabo i razočarano. Dvojezgreni procesor, NFC, solidna kamera, poveći ekran, JB. Čisto dobro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 22:20 (jurica_m).

15 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

A cijena ? :-)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako ce cjene biti slicne (a bit ce tu negde), S2 je puno bolji izbor. Ne znam kaj im ovo sve treba?! Ja mislim da im HTC uzima preveliki dio kolaca u srednjem segmentu trzista, pa eto...

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Samo da je jeftin i to je to!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Službeno predstavljen Galaxy S III Mini

hmm podsjeca me na neki model... Aha joj da Galaxy S!!!

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
15 godina
neaktivan

Zasto SIII u nazivu kada mu nije niti blizu? Ja sam ocekivao da ce to biti high end ali u manjem formatu, ovako je samo jos jedan u moru mid range Androida.. I zasto bi to netko kupio pored SGS II koji se jos uvijek prodaje a tu su negdje po specifikacijama..  

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
dakle Xperia p u drugom kucistu...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Razočaravajuće, preslabe specifikacije za cijenu od 400€... 

Da je procesor dualac 1.5GHz, kamera 8mp mobitel bi bio zvijer. Ovako će postat jedan u nizu prosječnih androida.

[G] Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja isto razočaran, očekivao neki jači model u manjem formatu. Da bar ima dvojezgreni krait, 8mpx... ovome ne vidim baš neku svrhu, jer npr. SGSII je bolji, a ne vjerujem da će biti skuplji od ovoga. A i SGSII dobiva JB. NE znam, po meni razočaranje.

I ne smatram time da je ovaj mobitel loš, samo sam razočaran jer sam očekivao neki top model (ili malo slabiji) u manjem pakiranju. Ovo je prilično slabije.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bezveze, to je u najboljem slucaju Galaxy S Advanced.

Opet los pentile WVGA display, mogli su bar qHD stavit, 1.5Ghz procesor i malo to poboljsat.

Lame.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Imate malo krive misli o "gigahertzu".

Naime postoji Samsung Exynos 5 Dual koji je brzi (i to podosta) nego Exynos 4 Quad na 1.6 (onaj u Note II), a ima takt od 1.7GHz.

Downclockan na 1GHz bi trebao imati nesto sitno vece performanse nego 4 Quad.

Tako da ako stave Exynos 5 koji je downclockan na 1GHz, imat cete brzi dualac nego da ste uzeli quad u Note 2.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina

jel se zna velicina ekrana?

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4" WVGA Pentile Super AMOLED.

AKA Galaxy S ekran.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
kuleee kaže...

jel se zna velicina ekrana?

procitaj vijest ponovo...

17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Nije niti toliko slabo i razočarano. Dvojezgreni procesor, NFC, solidna kamera, poveći ekran, JB. Čisto dobro.

Uredjaj je u rangu iPod toucha novog + losiji display. Za mob izdan podkraj 2012-e cista katastrofa. I zanimljivo kako se samsung smijo doticnom 4' mobitelu javno u reklami samo prije par tjedana. :)
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
neaktivan

Iskreno, smeta mi jedino rezolucija kamere (iako nekad 5mpix moze praviti bolje fotografije od 12mpix). Sve ostalo je i iznad mojih potreba.

Cijena ce biti kao i kod ostalih Samsungovih smartphonea iz nizeg segmenta - pristupacna. Za godinu dana dijelit ce se uz razne maxadsl, maxtv i slicne pretplate po 100kn. Ako ne bude imao kakvih kronicnih bolesti, definitivni best buy.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Solidan mobitel al 400 € puno previše! 250 € bi ovo trebalo doć u slobodnoj prodaji max,znači u tarifama 100-200 kn da bude pristupačnih 100 €.

http://www.gsmarena.com/samsung_i8190_galaxy_s_iii_mini-review-829.php

Potpisujem zaključak!

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 0:35 (DwightSchrute).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Vi koji komentirate cijenu za uloženo, zvučite ko najgore babe tračalice. Priznajte koliko sapunica gledate dnevno (eto pitanja za anketu {#})!

Pričekajte da vidite koliko će mobitel koštati kod naših operatera, pa onda komentirajte da li je prihvatljivo platiti koliko treba da bi dobili to što dobijete i koliko je to povoljnije u odnosu na druge konkurente ili nije.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

s obzirom da se u nazivu telefona nalazi s3 nece biti jeftin.. ocekujem bezobrazne cijene kod nasih trgovaca za ovo govance.. fail{#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 8:40 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...
Imate malo krive misli o "gigahertzu".

Naime postoji Samsung Exynos 5 Dual koji je brzi (i to podosta) nego Exynos 4 Quad na 1.6 (onaj u Note II), a ima takt od 1.7GHz.

Downclockan na 1GHz bi trebao imati nesto sitno vece performanse nego 4 Quad.

Tako da ako stave Exynos 5 koji je downclockan na 1GHz, imat cete brzi dualac nego da ste uzeli quad u Note 2.

Sami gigaherci doista mogu neupućene dovesti u zabludu, ali ovdje se ipak radi o NovaThor SoC-u (ARM Cortex 9 dual-core na 1GHz i jednojezgreni Mali 400 GPU), dakle nema ni govora o Exynos-u.

14 godina
Znači NovaThor U8500.Kao Xperia U i P
robimarko@gmail.com
16 godina

Izgleda da jest, iako na istoj stranici (gsmarena) pod specifications stoji NovaThor 8420 ali to je vjerojatno tipografska greška.

15 godina

Vani će još biti isplativ, ali kod nas ne vjerujem, osim ako bude neka dobra tarifa.

[G] Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovo se cudo trebalo zvat galaxy ace 2 ili tako nesto slicno.. a ne s3 ..

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice