Slaba prodaja MID-ova

poruka: 7
|
čitano: 1.317
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slaba prodaja MID-ova".
18 godina
Slaba prodaja MID-ova

Promašaj totalni

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: Slaba prodaja MID-ova

Naravno da ima veliki potencijal, ali ne po cijenama po kojima se prodaju

18 godina
neaktivan
Slaba prodaja MID-ova

Nije ni čudo što nisu postigli još neku veliku popularnost kad danas ima mobitela koji gotovo jednako dobro obavljaju posao surfanja po internetu (a uz to mogu i još puno drugih stvari), a stanu u svaki džep.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Slaba prodaja MID-ova

ma meni ne treba do to stane u djep,ali brate skupi su kao da su od zlata.

za te pare mozes uzeti pristojan laptop

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Slaba prodaja MID-ova

Bezveze tehnologija po meni, koristio sam jedan neko vrijeme i čak sam imao priliku dobiti besplatno/zauvjek i jednostavno nisam uopće imao želju to nositi sa sobom , neznam što bi s tim točno radio da mi je korisniji od mobitela/laptopa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slaba prodaja MID-ova

Sjećam se kad su u AMD-u na jednoj konferenciji izjavili da ih ti MID-ovi uopće ne zanimaju, i da se ne misle miješat u taj segment tržišta jer ne vide nikakav potencijal u njemu.

Nisam nikakav fan AMD-a, nego eto, još jedan primjer kako je ta industrija, kao i sve drugo, jedna velika kockarnica.

A što da je ovo bio hit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Slaba prodaja MID-ova

Može bit hit još uvijek, ali ne po cijeni imalo većoj od PSP-a, imo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice