Slaba glazba na mobitelima

poruka: 10
|
čitano: 3.293
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slaba glazba na mobitelima".
17 godina

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko ljudi koriste servise za skidanje glazbe na mobitel. Meni se to cini jednostavnije nego traziti po intenetu ilegalne verzije, naravno ako je razumna cijena. Ako sam dobro razumio Vip ima Music klub a T mob isto ima neku takvu uslugu + sto imaju onaj SonyEricsson Play Now. Mislim da ne reklamiraju to na pravi nacin. Nevjerovatno mi je da je iTunes planetarno popularan a niti Nokia niti T-mob ni Vip ne znaju kako prodati istu stvar. Istina mentalitet je ovdje drugaciji, ali opet, ako je cijena prava....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Slaba glazba na mobitelima
JosephBullet kaže...

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko ljudi koriste servise za skidanje glazbe na mobitel. Meni se to cini jednostavnije nego traziti po intenetu ilegalne verzije, naravno ako je razumna cijena. Ako sam dobro razumio Vip ima Music klub a T mob isto ima neku takvu uslugu + sto imaju onaj SonyEricsson Play Now. Mislim da ne reklamiraju to na pravi nacin. Nevjerovatno mi je da je iTunes planetarno popularan a niti Nokia niti T-mob ni Vip ne znaju kako prodati istu stvar. Istina mentalitet je ovdje drugaciji, ali opet, ako je cijena prava....

Ne znam sto to ima tako ne jednostavno u trazenju "ilegalne" glazbe... Prvo jeftinije je (besplatno???), drugo ne trosis internet promet preko mobilnih mreza (sto je jednostavno opet jeftinije), trece prilicno je jednostavno naci (warez forumi, torrenti preko kojih se skine cijeli album za par minuta...)... mislim ne vidim da ce zazivjeti takvo nesto u skoro vrijeme...

A onaj kome se album odredjene grupe svidi, on ce taj isti album kupiti original..

In Control
16 godina

što je najveći problem legalnog mp3-a što rip i original cd na amazone dođu jednako,pa ljudi razmišljaju bolje mi je kupiti cd nego mp3 bar ja tako razmišljam,i cd uvijek možeš izripati samo trebaš par dana čekati da cd dostave

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina

"Manje od 2% korisnika izravno prenimava glazbu na mobilne telefone"

Presnimavam ja izravno na mob, ali SymTorrent-om i Symellom (mobilni LimeWire)..=) 

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 13:24 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
17 godina
blackalbum kaže...

što je najveći problem legalnog mp3-a što rip i original cd na amazone dođu jednako,pa ljudi razmišljaju bolje mi je kupiti cd nego mp3 bar ja tako razmišljam,i cd uvijek možeš izripati samo trebaš par dana čekati da cd dostave

Sa ovim se totalno slazem. Cijena downloadable sadrzaja bi definitivno trebala biti niza jer nema troskova dostave, troskovi skaldistenja su zanemarivi, tisak CDa, kutija i svih onih papirica unutra takoder ne postoji.

17 godina
neaktivan
JosephBullet kaže...
blackalbum kaže...

Sa ovim se totalno slazem. Cijena downloadable sadrzaja bi definitivno trebala biti niza jer nema troskova dostave, troskovi skaldistenja su zanemarivi, tisak CDa, kutija i svih onih papirica unutra takoder ne postoji.

Potpuno se slazem...ali pogledaj sa njihove strane, ako mogu nesto prodat s istom cijenom i zaraditi vise onda ce to i uciniti. Nisu ludi pa ce davati popust zato sto ne dobijes CD, kutiju, papirice i ine gluposti. Tako ti radi kapitalisticki mozak...zarada i nista drugo. Pa i nemaju o cemo drugo misliti jer to im je posao, nisu oni dobrotvorna organizacija. U svakom slucaju bolje je imati neki medij u rukama. Da budem iskren nisam kupio ni jedan CD ima sigurno 5-6 godina. Mozda jer je danasnja muzika tako losa pa ne vidim razloga. Tu i tamo neki singl bude dobar, pa uzmem mp3 i gotovo. Muziku nikad ne slusam na mobitelu.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
18 godina

Što oni misli da ću dva puta kupovati jednu te istu pjesmu/album

Da nebi plaćao za servis ili kaoa free te bio obasipan iritirajućim reklamama, a ktome postoji i PC za download svega. Ionako spadam u 24% onih koji prebacuju mp3 sa PC na mob

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanimljiv mi je ovaj dio u tabeli sa Purchased a Ringtone. Kreće se oko 3-5%.

Platim 18kn da bi mi Bojan Jambrošić svirao na mobu? Ne hvala, imam LimeWire.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kraj svih ograničenja ljudi odustaju. Koristio sam dosta vremena Spotify i onda ukinuli za naše IP. I tako dosta toga kuće ograničavaju zbog "licenci". Ljudi se navikavaju na alternative i kada i dođe nešto pametno odaziv je slab.

-- HaHa na sve

0 0 hvala 0
17 godina

Kaj je Spotify bio dostupan ovdje? Ja sam tek nedavno saznao za njega i vidio da se ne mogu koristiti u HR. Moguce da im se ZAMP javio i trazio pare.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice