"Skype beta donosi podršku za čest novih jezika – uključujući i hrvatski"
Mislim da je trebalo pisati šest, umjesto čest :)
"Skype beta donosi podršku za čest novih jezika – uključujući i hrvatski"
Mislim da je trebalo pisati šest, umjesto čest :)
Ovo treba "isprobati"
samo me zanima dal se može nesmetano raditi na skypeu kao i do sada ili beta ipak ima neke nedostatke ( pozivi,video pozivi,kontakti) ?
lnova65
To zanemari, i meni to "stoji" sa strane ali to je nebitno, premium ti je samo ako želiš dovesti više "osoba" na zajednički razgovor i to je to 
To zanemari, i meni to "stoji" sa strane ali to je nebitno, premium ti je samo ako želiš dovesti više "osoba" na zajednički razgovor i to je to 
zajednicki video ragovor ovakav obiacn prek mica mozes bez premuma
zajednicki video ragovor ovakav obiacn prek mica mozes bez premuma
znam znam, al samo kažem šta je to :D
lnova65
premium ti nije niti potreban, kao što je rekao gospodin gore možeš pozvati više korisnika u zajednički razgovor i ovako :)
Koliko sam ja skontao taj premium je za pozivanje istovremeno više osoba u video razgovor, tj. video-konferencija ili tako nešto...
Ovo mi se sviđa i na još nekim poljima bi trebala biti LiveID autentifikacija.
Offtopic:
Koliko nas ovdje uopće ne koristi Skype (još)?
Ja nisam, jer nemam potrebu.
| 25 | Koristim |
|---|---|
| 3 | Ne koristim |
Ovo mi se sviđa i na još nekim poljima bi trebala biti LiveID autentifikacija.
Offtopic:
Koliko nas ovdje uopće ne koristi Skype (još)?
Ja nisam, jer nemam potrebu.
koristim ga kad igram mp igre sa frendovima umjesto teamspeaka a i dobro dode da se cujes sa rodbinom iz inozemstva
Sad ce Microsoft polako ali sigurno unistit najbolji alat za razgovore. Prvo sa Metro sra*em a onda dalje.
Sad ce Microsoft polako ali sigurno unistit najbolji alat za razgovore. Prvo sa Metro sra*em a onda dalje.
Zašto ti ga uništava ako ti daje mogućnost prijave putem LiveID-a? Standardni Skype račun je i dalje tu.
Sa velikim gustom sa obrisao msn i prebacio se na skype.
Zašto ti ga uništava ako ti daje mogućnost prijave putem LiveID-a? Standardni Skype račun je i dalje tu.
Ne još ali će ga uništit. Ovo je početak njihovih fantaziranja. Pogledaj samo kako Windows 8 izgleda, totalno bez ukusa ja neznam sta je njima bilo kad su to pravili.
Ne još ali će ga uništit. Ovo je početak njihovih fantaziranja. Pogledaj samo kako Windows 8 izgleda, totalno bez ukusa ja neznam sta je njima bilo kad su to pravili.
Meni se Windows Style (Metro) sviđa, za tebe ne znam. Mislim da novi izgled ne bi trebao "uništiti" najpopularniji VoIP alat.
Meni se Windows Style (Metro) sviđa, za tebe ne znam. Mislim da novi izgled ne bi trebao "uništiti" najpopularniji VoIP alat.
Nisi shvatio poantu nije to izgled nego ce pocet gurat svakakvo smece u njega. Windows 8 je u najmanju ruku cirkus. Ok izgled je stvar ukusa ali to je toliko komplicirano da sam siguran da ce to bit slicno Visti po prodaju, jedino sto ce ih spasit je to guranje sa novim kompovima i laptopima.
Nisi shvatio poantu nije to izgled nego ce pocet gurat svakakvo smece u njega. Windows 8 je u najmanju ruku cirkus. Ok izgled je stvar ukusa ali to je toliko komplicirano da sam siguran da ce to bit slicno Visti po prodaju, jedino sto ce ih spasit je to guranje sa novim kompovima i laptopima.
Cirkus?! Komplicirano?!
Po čemu? Jesi probao?
Jel taj MS uopće zna što želi razvijat? Dakle sad sa Outlook kontaktima mogu chatati u:
1) Skype
2) WLM
3) Messages (Win8 metro app)
Nek ubiju nešto.
Jel taj MS uopće zna što želi razvijat? Dakle sad sa Outlook kontaktima mogu chatati u:
1) Skype
2) WLM
3) Messages (Win8 metro app)
Nek ubiju nešto.
Zašto bi? Ti koristi ono što ti najviše paše.
Zato što umjesto da imaju unified IM klijent ovako zbunjuju korisnike.