Skype s Microsoftovim računom

poruka: 22
|
čitano: 2.931
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skype s Microsoftovim računom".
18 godina

"Skype beta donosi podršku za čest novih jezika – uključujući i hrvatski"

Mislim da je trebalo pisati šest, umjesto čest :)

1 0 hvala 0
15 godina

Ovo treba "isprobati" {#} samo me zanima dal se može nesmetano raditi na skypeu kao i do sada ili beta ipak ima neke nedostatke ( pozivi,video pozivi,kontakti) ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Malo me skype u zadnje vrijeme zeza sa onim nekakvim premiumom
lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Skype s Microsoftovim računom
lnova65 kaže...

To zanemari, i meni to "stoji" sa strane ali to je nebitno, premium ti je samo ako želiš dovesti više "osoba" na zajednički razgovor i to je to {#}

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
lnova65 kaže...

To zanemari, i meni to "stoji" sa strane ali to je nebitno, premium ti je samo ako želiš dovesti više "osoba" na zajednički razgovor i to je to {#}

zajednicki video ragovor ovakav obiacn prek mica mozes bez premuma

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
zelenbic kaže...
Gale92 kaže...
lnova65 kaže...

zajednicki video ragovor ovakav obiacn prek mica mozes bez premuma

znam znam, al samo kažem šta je to :D

15 godina
neaktivan
MA nema sanse da cu im kupiti taj premium
lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...
MA nema sanse da cu im kupiti taj premium

premium ti nije niti potreban, kao što je rekao gospodin gore možeš pozvati više korisnika u zajednički razgovor i ovako :)

13 godina
neaktivan

Koliko sam ja skontao taj premium je za pozivanje istovremeno više osoba u video razgovor, tj. video-konferencija ili tako nešto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo mi se sviđa i na još nekim poljima bi trebala biti LiveID autentifikacija.

Offtopic:

Koliko nas ovdje uopće ne koristi Skype (još)?
Ja nisam, jer nemam potrebu.

25 Koristim
3 Ne koristim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Ovo mi se sviđa i na još nekim poljima bi trebala biti LiveID autentifikacija.

Offtopic:

Koliko nas ovdje uopće ne koristi Skype (još)?
Ja nisam, jer nemam potrebu.

koristim ga kad igram mp igre sa frendovima umjesto teamspeaka a i dobro dode da se cujes sa rodbinom iz inozemstva

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
16 godina
neaktivan

Sad ce Microsoft polako ali sigurno unistit najbolji alat za razgovore. Prvo sa Metro sra*em a onda dalje.

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Sad ce Microsoft polako ali sigurno unistit najbolji alat za razgovore. Prvo sa Metro sra*em a onda dalje.

Zašto ti ga uništava ako ti daje mogućnost prijave putem LiveID-a? Standardni Skype račun je i dalje tu.

16 godina
neaktivan

Sa velikim gustom sa obrisao msn i prebacio se na skype.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
royalhero kaže...
PlayMaker10 kaže...

Zašto ti ga uništava ako ti daje mogućnost prijave putem LiveID-a? Standardni Skype račun je i dalje tu.

Ne još ali će ga uništit. Ovo je početak njihovih fantaziranja. Pogledaj samo kako Windows 8 izgleda, totalno bez ukusa ja neznam sta je njima bilo kad su to pravili.

14 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Ne još ali će ga uništit. Ovo je početak njihovih fantaziranja. Pogledaj samo kako Windows 8 izgleda, totalno bez ukusa ja neznam sta je njima bilo kad su to pravili.

Meni se Windows Style (Metro) sviđa, za tebe ne znam. Mislim da novi izgled ne bi trebao "uništiti" najpopularniji VoIP alat.

16 godina
neaktivan
royalhero kaže...
PlayMaker10 kaže...

Meni se Windows Style (Metro) sviđa, za tebe ne znam. Mislim da novi izgled ne bi trebao "uništiti" najpopularniji VoIP alat.

Nisi shvatio poantu nije to izgled nego ce pocet gurat svakakvo smece u njega. Windows 8 je u najmanju ruku cirkus. Ok izgled je stvar ukusa ali to je toliko komplicirano da sam siguran da ce to bit slicno Visti po prodaju, jedino sto ce ih spasit je to guranje sa novim kompovima i laptopima.

17 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Nisi shvatio poantu nije to izgled nego ce pocet gurat svakakvo smece u njega. Windows 8 je u najmanju ruku cirkus. Ok izgled je stvar ukusa ali to je toliko komplicirano da sam siguran da ce to bit slicno Visti po prodaju, jedino sto ce ih spasit je to guranje sa novim kompovima i laptopima.

Cirkus?! Komplicirano?! {#} Po čemu? Jesi probao?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
Htio bih se nadovezati na ovu vašu „priču“ oko 8-mice, isprobao sam CP i RP verzije te mi se čine sasvim uredu, ( trebalo mi je malo vremena da se naviknem na metro ali već nakon dan-dva sve je išlo ko po špagi ) Jedino u šta još nisam siguran je to dal ću Windowse 8 instalirati odmah po izlasku ili ću malčice pričekati „prve dojmove“

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel taj MS uopće zna što želi razvijat? Dakle sad sa Outlook kontaktima mogu chatati u:

1) Skype

2) WLM

3) Messages (Win8 metro app)

Nek ubiju nešto.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
paradajz kaže...

Jel taj MS uopće zna što želi razvijat? Dakle sad sa Outlook kontaktima mogu chatati u:

1) Skype

2) WLM

3) Messages (Win8 metro app)

Nek ubiju nešto.

Zašto bi? Ti koristi ono što ti najviše paše.

14 godina
neaktivan

Zato što umjesto da imaju unified IM klijent ovako zbunjuju korisnike.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice