Skype za Linux dogurao je do Bete

poruka: 9
|
čitano: 2.089
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skype za Linux dogurao je do Bete".
16 godina
neaktivan

Vidis, ziva steta sto sam ga deinstalirao pred 3 godine

Google hangouts je ispao puno bolja i lightweight alternativa.

*ebes aplikaciju koja pojede vise resursa nego Chromium.

Your woman... so what... she leaves me in doubt.... and it pushes me down... and it leaves me behind....

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Skype za Linux dogurao je do Bete
Linux ce za par godina, kad se razviju poznate aplikacije biti pravi konkurent windowsima
Vi ste programer? Da. Amater? A mater? Ne, ona doma kuha ručak.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hakintosrh kaže...
Linux ce za par godina, kad se razviju poznate aplikacije biti pravi konkurent windowsima

Your woman... so what... she leaves me in doubt.... and it pushes me down... and it leaves me behind....
16 godina
protjeran

Neš ti vijesti, program na skoro pa nebitnom OS-u prešao iz alfe u betu.

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/612/917/02d.gif

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-Blackberry 9900-Z1C-Lumia 630-Xperia E-OPO-HOX-Nexus 5-Nokia 6120-Nokia 5310
Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina

Nadam se da će se Microsoft prestati ponašati prema Linuxu kao Google prema Windowsu 10 i ponuditi nam sav raspoloživi softver na Linuxu. Ono što mi stvarno nedostaje je OneDrive klijent. Znam da ima nekih polurješenja ali treba nam punokrvna verzija.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

1 0 hvala 0
17 godina

Mislim da se ne isplati gnjaviti s razvijanjem programa za OS koji ionako nitko ne koristi. 

0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan

Još jedan razlog zašto je skype njesra..

Skype uses the UDP hole punching technique to allow communication between users who are behind NAT. However, Skype does not use a separate server to act as a third party host. Rather it uses its users computers to act as a third party host. Any client which has a publicly reachable IP can become the third party host. Hence this may increase the load on Skype’s users as they are responsible for initiating the connection between the users who are behind NAT. Sometimes UDP hole punching may not be possible due to various reasons like port randomization by the NAT. In the cases where UDP hole punching is not possible, the third party host (i.e., a Skype user’s system having a globally reachable IP address) is used to relay the whole communication between the users who are behind NAT.

-http://resources.infosecinstitute.com/udp-hole-punching/

biAV-Xq9cYM

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
spookymulder84 kaže...

Još jedan razlog zašto je skype njesra..

Skype uses the UDP hole punching technique to allow communication between users who are behind NAT.

Zar nije MS to prvo promijenio kad ga je kupio? Vjerojatno ne zbog UX-a, već zbog NSA...

On topic: pa sve ovo imam već godinama na starom skypeu na ubuntu. Po čemu je ovaj novi, koji tek funkcionalnostima sustiže stari, bolji?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina
Nebitnom OSu? Za koga nebitnom?
Meni je primarni OS vec godinama i ne vidim razloga za Win. Ionako se 90% stvari danas događa u browseru. A ako cemo govorit o serverima, bas me zanima koliko ih je na Win.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice