NIJE stigao do pretplatnika kako piše u tekstu. Do mene nije stigao. Zašto plaćam pretplatu kad ga opet moram otići kupiti? Kažu promijenili su distributera. Baš super. Ali trebali su mijenjati na bolje a ne na lošije. Još sam u Zagrebu, a ne na nekom otoku...
Isto iz zagreba, ni meni nije stigao, inace je stizao par dana prije kraja mjeseca, jel ta promjena distributera od ovog mjeseca?
Svim pretplatnicima poslan je u četvrtak. Gotovo da i nema razlike između Zagreba i drugih mjesta u Hr. u brzini dostave.
Kolega Petric se malo požurio kada je napisao da je već u petak uvečer bio kod svih pretplatnika, većina će ga dobiti danas (subota) a poneki i u pon. Ukoliko ga ne dobijete do utorka, molim javite se na pretplata@bug.hr sa imenom i adresom pa ćemo provjeriti gdje je zapelo. Ukoliko je vaš Bug "nestao po putu" (krađa iz pošt. sandučića i sl.) - poslati ćemo vam ga ponovo.
Većinu Bugova već nekoliko mjeseci distribuiramo preko jedne distributerske službe od koje možemo dobiti povratne informacije o točnom vremenu isporuke, dok dio pretplata ide preko H. Pošte gdje naš i nemamo kontrolu.
Svaki pretplanik koji nije zadovoljan sa načinom isporuke može nam se javiti na pretplata@bug.hr (ili tel. 01/38 21 555, 9-16h radni dan) i učiniti ćemo sve što je u našoj moći da ispravimo problem.
Aron Paulić
direktor
Bug d.o.o.