uff da mi se dokopati jednog takvog 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
s obzirom da prosječna Red Bull utrka traje par minuta, više nego dovoljno kapaciteta.
Sve pet ali dok se ne poradi na nosiocima energije odnosno na kapacitetima energije (baterijama) nema puno vajde od toga. Smanjenje težine i povečanje kapaciteta baterija donosi revoluciju u svijet neviđenih razmjera.
Apple ce prvi komercijalizirati takve baterije u svom automobilu i napraviti revoluciju. Opet. 
sto je sasvim fino jer sama extra nema nesto puno benzina... nemre se bas daleko letjetni niti inace :)
Koliko bi ovakav motor težio za motorni zmaj? Puno bi mi bio draži od sadašnjeg turboprop a i zasigurno pouzdaniji što u niskoletećim vratolomijama život znači.
Nemoj zaboraviti na baterije.
Na jednu stranu kad znaš koliko ti je energije ostalo a na drugu kad očekuješ da će ti motor zaštucati u najnezgodnijem trenutku.
i oblijepiš ostatak ove mušice fotonaponskim ćelijama pa si bez brige i s tankanjem na štekeru. 
s obzirom da prosječna Red Bull utrka traje par minuta, više nego dovoljno kapaciteta.
Dobro, ne kažem da nije dovoljno. Samo sam nadopunio članak informacijom :)
Evo, ovi Kiowa helići koje smo nedavno dobili imaju endurance 2 sata pa onda ovo čak i nije tako loše.