Siemensov elektromotor za zrakoplove na ispitivanj

poruka: 14
|
čitano: 1.877
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Siemensov elektromotor za zrakoplove na ispitivanj".
15 godina
neaktivan

uff da mi se dokopati jednog takvog 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Maksimalno oko 15-20 minuta leta.

http://www.flyingmag.com/extra-unveils-electric-330le

K
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Siemensov elektromotor za zrakoplove na ispiti
Korky kaže...

s obzirom da prosječna Red Bull utrka traje par minuta, više nego dovoljno kapaciteta.

http://www.dd3d-studio.com/
15 godina
S obzirom da je tehnologija u pre-alphi, da je i 10 minuta, ogroman je to napredak. Efikasnost elektronike pored motora s unutarnjim izgaranje ne trebamo ni spominjati. Sve će na struju kad-tad. Očekujem predstavljanje boljih baterijskih sustava. Znamo da postoje a testiranja traju unedogled.
16 godina

Sve pet ali dok se ne poradi na nosiocima energije odnosno na kapacitetima energije (baterijama) nema puno vajde od toga. Smanjenje težine i povečanje kapaciteta baterija donosi revoluciju u svijet neviđenih razmjera.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2016 5:21 (rimohit).

0 0 hvala 0
15 godina
Već i litij-sumpor baterije skladište do 3x više energije na istu masu i paket a jeftinije su za proizvodnju od li-ion. Problem je što ih samo 2 ili 3 firme pokušava komercijalizirati a sve ode u svemirski program. Doći će polagano
18 godina
dax-lax kaže...
Već i litij-sumpor baterije skladište do 3x više energije na istu masu i paket a jeftinije su za proizvodnju od li-ion. Problem je što ih samo 2 ili 3 firme pokušava komercijalizirati a sve ode u svemirski program. Doći će polagano

Apple ce prvi komercijalizirati takve baterije u svom automobilu i napraviti revoluciju. Opet.  

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
18 godina
neaktivan
Korky kaže...

sto je sasvim fino jer sama extra nema nesto puno benzina... nemre se bas daleko letjetni niti inace :) 

Moja Android igra - Missile Storm - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Veno.MissileStorm&hl=en
17 godina
neaktivan

Koliko bi ovakav motor težio za motorni zmaj? Puno bi mi bio draži od sadašnjeg turboprop a i zasigurno pouzdaniji što u niskoletećim vratolomijama život znači.

Give a man a mask and he will show you his true face
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemoj zaboraviti na baterije.

17 godina
neaktivan

Na jednu stranu kad znaš koliko ti je energije ostalo a na drugu kad očekuješ da će ti motor zaštucati u najnezgodnijem trenutku.

Give a man a mask and he will show you his true face
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i oblijepiš ostatak ove mušice fotonaponskim ćelijama pa si bez brige i s tankanjem na štekeru. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
To bi bila zajebana neka ćelija.
17 godina
Berko kaže...
Korky kaže...

s obzirom da prosječna Red Bull utrka traje par minuta, više nego dovoljno kapaciteta.

Dobro, ne kažem da nije dovoljno. Samo sam nadopunio članak informacijom :)

Evo, ovi Kiowa helići koje smo nedavno dobili imaju endurance 2 sata pa onda ovo čak i nije tako loše.

K
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice