3D je još uvijek pre skup i nepraktičan. Kada će bit moguć bez ikakvih naočala, onda će to već biti nešto (znam da već postoji, ali je jako ograničeno)..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mora se priznati da je lansiranje 3D tehnologije za kucnu uporabu krajnje cudno: proizvodaci kao da se trude da su uredaji sto skuplji, a sadrzaja sto manje ili je odgoden neodredeno u buducnost...
Da prakticno nicega nema u maloprodaji kod nas suvisno je i spominjati 
Pričekajmo da kinezi uplove u ove vode, bit će ih i ispod $20!
Li-Tek kineska firma je već spremna za to... Samo da se nađu neki distributeri, jer oni ne šalju ispod 100 komada.
Zar razlika između XForce3D naočala, koje koštaju oko 50$ komad, zbog različitog dizajna, može biti 100 dolara?
4 komada naočala i IC odašiljač koštaju oko 190$. Malo sam gledao cijene za baterije i za 10 kuna dobiješ slijedećih 50-60 sati rada.
Znam, USB punjenje sa punjivim litijevim baterijama i lijepši dizajn povisuje cijenu, ali 3 puta?
Mislim da su glavni problem monitori (ekrani) na 120 Hz.
Lijepo je vidjeti da Viewsonic ima za 1900 kuna 22'' monitor (Samsungov je oko 1000 kuna skuplji).
Past će cijene i sve će to postati standardno. Na kraju će samo ekrani bez naočala držati cijenu, jer se na njih ne mogu poslati samo dvije slike, već najmanje 8, a to poskupljuje ekran.
Kinezi su već uspjeli napraviti software koji emulira tih 8 kuteva gledanja u realnom vremenu i sve to ugradili u TV bez naočala. I to planiraju plasirati u ovoj godini. Ludo...
I ostali to spremaju.
Jedan primjer dolazi iz Koreje: Sunny Ocean Studios ima ekran koji šalje već 64 slike na njega.
Naočale su samo privremena stvar...