Prije par godina, najmoderniji mobiteli su imali 0,3Mpix...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a mogli su stavit i neki os na njega. sačekat ću ja satio.
Nokia s 3 ili 5 mpx radi bolje slike od ovog sa 12
Ma ovo je počelo prerastati u pretjerivanje. Samo navlače jadni neuki narod u stilu "više je bolje", a kad to zapravo nije tako. Umjesto da se potrude poboljšati kvalitetu trenutnih kamera oni samo bezveze povećavaju količinu piksela i tako je dodatno kvare u većini slučajeva. Ta neće nitko izrađivati jumbo plakate od slika sa mobitela.
Meni je najjače kad neko pita koji fotoaparat imaš - odgovor je uvjek (Sony,Cannon,Pentax...)+(3,5,8,10,11,12)Mpx.
Niko mi nikad nije reko da ima fotić s tom i tom optikom ili tolikim senzorom.
Isto i za kompove - kad god pitam koji komp ima dobijem ovaki odgovor - (1024,512,2048,256)Mb Ram i grafičku (128,156,512)Mb i onda kažu da taj komp vrti ili ne vrti PES 2009 bez problema...
Toliko o znanju svekolikog pučanstva...
To pomalo postaju perverzije oko tih Mpix., šta če na mobu više od 5.
Bolje da stave bolju optiku i senzore, nego veče mpix.
A to je ono :"imam mob sa 12Mpix a ti samo sa 3
". za šminkere.
To pomalo postaju perverzije oko tih Mpix., šta če na mobu više od 5.
Bolje da stave bolju optiku i senzore, nego veče mpix.
A to je ono :"imam mob sa 12Mpix a ti samo sa 3
". za šminkere.
Sve dokle ekipa guta takvu reklamu, stavit će oni kamere i od 120 Mpx...
Mobitele trenutno prodaje kamera sa super uber hyper Mpx i touchsreen.
konačno da ima wifi
presereravanje sa tim pikselima, nikako da prestane, ma 2 mp na mobu je sasvim dovoljno....
Ja imam lg cookie koji ima kameru od 3mpix, a frend ima neki lg sa kamerom od 5mpix i kada sam prebacio slike na komp i uspoređivao slike sa mog cookia su bolje od onih sa frendovog lg sa 5 mpix. Tako da bih trebalo na mobitelima poradit na lečama i tome stvarima a ne stavljat sve više i više mpix.