Samsung Galaxy Tab 10.1v u Bugu

poruka: 35
|
čitano: 9.801
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Tab 10.1v u Bugu".
17 godina
Re: Samsung Galaxy Tab 10.1v u Bugu
parizer kaže...

Dosao je Galaxy Tab 10.v u VIP-a. Cijene u pretplati od 1499. U slobodnoj prodaji 4999

Nazalost to je starija verzija (deblja...) koja dolazi za Vodafone

5000kn???

I onda netko kaze da je Apple skup... iPad2 3G, 16GB dodje 4700kn... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan
Znaci ne bas konkurentna cijena za ne bas ispeglan tablet...
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Dosao je Galaxy Tab 10.v u VIP-a. Cijene u pretplati od 1499. U slobodnoj prodaji 4999

Cek cek.. koliko sam ja skuzio 10.1v verzija je najnovija ili? I koliko vidim ovaj je tanak... znaci, imamo obicnu 10.1 i 10.1v verziju ili postoji jos neka treca? Ako je "v" zadnji update, onda VIP prodaje najnoviji.

17 godina
infinityzg kaže...
parizer kaže...

Cek cek.. koliko sam ja skuzio 10.1v verzija je najnovija ili? I koliko vidim ovaj je tanak... znaci, imamo obicnu 10.1 i 10.1v verziju ili postoji jos neka treca? Ako je "v" zadnji update, onda VIP prodaje najnoviji.

Ovaj post ce ti najbolje objasniti.

Najbolje da  odes na Samsungovu stranicu za vise detalja

16 godina
neaktivan

10.1 ima 3mp kameru i utor za memorijsku karticu, dok 10.1v nema utor za mem. kartice ali ima 8 mp kameru. 10.1v je na testu na mob.hr-u pa ako nekoga nešto konkretno zanima ... http://mob.hr/honeycomb-na-testu-samsung-galaxy-tab-10-1v/

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice