"za sada ne navode njihovu moguću praktičnu primjenu" - mozda zato sto ju ni oni neznaju! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"za sada ne navode njihovu moguću praktičnu primjenu" - mozda zato sto ju ni oni neznaju! 
Ali opet, nikada ne znas do cega bi otkrica i poboljsanja do kojih se doslo na ovom, na prvi pogled beskorisnom projektu, mogla dovesti, zar ne? 
Naravno da će i ovo otići u vojnu primjenu (ciljano izviđanje velikog prostora ili efektivno raspršivanje nekog bojnog otrova), ili za slučajeve prirodnih katastrofa.
ne kuzim.. vi govorite da ce ovo poboljsati svijet...
nije li to i Alfred Nobel rekao za dinamit...
zar ce neki tajkun kupiti multipack flying robota da bi mogli komunicirati bolje u ekspedicijama za dovoditi hranu izgladnjelim pandama?
prije bih rekao da ce nakalemiti na svaki od njih po dio od one nase ultralight puske i oci ce osvajati naftna polja dolje u liberiji...
tuznoooooo...
btw, ce biti roboti u bojama ili ce biti onako sivi?
Bio sam ziher da bu neko ovak nešt izmislio.
Ko klinac sam stalno maštao o ovome, bez za***cije...
Samo ja sam to htio za gračku :D
Ma to će neko siguro načiniti nekakvu platformu kao Magneto, ona koja se sastavlja kada ti staneš na nju, i kada se makneš rastavlja i sastavlja pod sljedećom nogom. To bi bilo baš onako fora za manje mostove ili stepenice.
Bilo bi puno zanimljivije da se mogu sastaviti i rastaviti za vrijeme dok lete po zraku.
Jel se samo meni čini da film Terminator nije daleko od istine.
Mini Terminatori dolaze...*terminator tema*.
Jel se samo meni čini da film Terminator nije daleko od istine.
Pa samo ih umanje, naprave inteligentnim i dobijemo T-1000
zamislite da se 10 U servera ovako udruži i poleti prema zalazečem suncu....
E, al' bi bilo fora vidjet kroz kojih 10-15 god neku letjelicu za ljude na ovaj način :D
E, al' bi bilo fora vidjet kroz kojih 10-15 god neku letjelicu za ljude na ovaj način :D
Gradove-otoke na kojima bi ljudi zivjeli, koji se mogu sastaviti.
A jbg. sad smo zabrijali previše... :D
Al' i to je dobra pomisao :D
djeca Terminatori
...a čemu to?
Zakon, jedva čekam da se to sve počen upotrebljavati u kućanstvu kao svakodnevnica
brijem da bi trebali za koju godinu imati neki starinski revolver u dzepu...
zamisli da te napadnu par ovih robota i da ti se iskenjaju na glavu ili da ti idu maznuti nesto sjajno kao vrane...
ali fora je igracka, no ne kuzim sta je fora u njima... to mogu i ja barem pokusati napraviti sa 8 ventilatora iz pc-a i staviti vaservagu na nj i nastelati neki program koji ce paziti da stoji uvjek ravno i magnete u stranu pa sta pokupi, pokupi..:D
Daleko je to od Terminatora ali i noga u gu*icu je korak naprijed :)
Kao sto je vec netko gore spomenuo bilo bi dobro da se mogu "grupisat" u zraku!
Kao sto je vec netko gore spomenuo bilo bi dobro da se mogu "grupisat" u zraku!
To dolazi u sljedecoj verziji...
Super. Zvuči korisno ko punjač za baterije - na baterije
Sad čekamo verziju koja će nam moći donijeti pivo iz frižidera (ili sok ako ne pijete pivo). 
Heh, dobro bi mi došao jedan u ove vruće ljetne dane. Ako ništa drugo da mi puše iznad glave.