Robotizirani šišmiš

poruka: 6
|
čitano: 1.234
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Robotizirani šišmiš".
17 godina
neaktivan
Robotizirani šišmiš

Ovo bi se isplatilo kupiti djetetu za igru. Ili za špijuniranje susjeda, ako imate Bondovskih sklonosti. Belji seNevinašce

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

2 0 hvala 0
17 godina
RE: Robotizirani šišmiš
Dragon wizard kaže...

Ovo bi se isplatilo kupiti djetetu za igru. Ili za špijuniranje susjeda, ako imate Bondovskih sklonosti. Belji seNevinašce

Ovo treba vojski za izvidjanje, nije ti to za djecu, barem ne za sada.

18 godina
neaktivan
Robotizirani šišmiš

Zanimljivo je pratiti kretanje ljudskih "izuma" koji, u stvari, kopiraju dizajn prirodnih. Lijepa vijest.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Robotizirani šišmiš

Pa naravno da će pratit prirodne dizajne kad se priroda razvija već milijardu godina,a ljudi tek 4-5 tisuća

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Robotizirani šišmiš
Zippo kaže...

a ljudi tek 4-5 tisuća

Pa, tehnologija kod ljudi malo dalje od 50 000 godina u povijest, proizvodnja hrane oko 8 000 godina, a onda i civilizacija... (proizvodnja hrane je najdramatičnija promjena koja je uvjetovala sve ovo danas, IMHO).

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
neaktivan
Robotizirani šišmiš

sa ovime mogu šriunirati susjede.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice