E covjece kako me ras*izde ovakve vjesti.... Pa poslao bi ih u 3 pm i platio nekome da im polomi i ruke i noge doslovno....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E covjece kako me ras*izde ovakve vjesti.... Pa poslao bi ih u 3 pm i platio nekome da im polomi i ruke i noge doslovno....
bravo stari, apsolutno se slažem... to sve ide u nekom krivom smjeru... kao da niko od tih koji ju tuže nisu nikad baš ništa nelegalno skinuli s neta, yea right... ma daj me nemoj,.. cinizma...
Pa piratstvo je razvijeno kod nas i sličnim područjima.U razvijenim zenljama nema potrebe za piratstvom jer je standard visok,i ljudima nije puno dati npr. 1$ za pjesmu koju želiš ili 10-50$ za igru ili film,pa rađe kupe nego da imaju problema sa policijom.Bogme da i kod nas možeš dobiti neku pjesmu za 1 kn,ili igru i film za 10-50 kn,piratstvo bi bilo jako nisko,ako bi uopće bilo.
Da sam bio na njenom mjestu, na sudu bi donio nekoliko multimedijskih svirača sa gigabajtima piratskih pjesama i pustio im. Pa neka me barem s razlogom optuže!!!
Da me optuže na doživotnu, neka znaju da mi pirastvo ostaje u srcu!!! 
Pa piratstvo je razvijeno kod nas i sličnim područjima.U razvijenim zenljama nema potrebe za piratstvom jer je standard visok,i ljudima nije puno dati npr. 1$ za pjesmu koju želiš ili 10-50$ za igru ili film,pa rađe kupe nego da imaju problema sa policijom.Bogme da i kod nas možeš dobiti neku pjesmu za 1 kn,ili igru i film za 10-50 kn,piratstvo bi bilo jako nisko,ako bi uopće bilo.
šta hoćeš indicirat da je Amerika razvijena zemlja... ma neću više komentirat, ne vrijedi... htjedoh naglasiti da su ljudi užasno cinični, a ne promicat piratliju. a i jakog piratluka, skinila pjesme...
U razvijenim zenljama nema potrebe za piratstvom jer je standard visok,i ljudima nije puno dati npr. 1$ za pjesmu koju želiš ili 10-50$ za igru ili film,pa rađe kupe nego da imaju problema sa policijom.Bogme da i kod nas možeš dobiti neku pjesmu za 1 kn,ili igru i film za 10-50 kn,piratstvo bi bilo jako nisko,ako bi uopće bilo.
Vidim da kad si zadnji put radio u Americi nisi pogledao obracun place. Prosjecna netto placa u Hrvatskoj je 4.500 kn sto je 850US$, a u Americi kad maknes bogatase dobijes prosjek od 25.000 US$ godisnje umanjen za porez, sto bi bilo oko 8-9.000 kn mjesecno, odnosno duplo od nas. Naravno, i cijene nekretnina su vece nego kod nas (u vecim gradovima i 10 puta vece), a i rezije prate to isto. Jedini razlog zasto ljudi ne skidaju piratske pjesme i igrice su strah od policije i nista drugo.
O ovom slučaju je već raspravljano (link na vijest i raspravu za one koji su ju propustili) - kažnjena je više zbog laganja nego zbog downloada. Sa druge strane, RIAA sada želi postaviti presedan - ilegalno skidaš glazbu => zabrana daljeg dijeljenja datoteka. Pitanje je kako će se to provoditi: nadzorom (spyware ili slično) ili potpunom zabranom pristupa netu (čime se krši pravo na pristup informacijama, zbog čega je pao zakon u Francuskoj). Čini mi se da neće proći.
Konji pohlepni....
Uuuuuu...autorska prava strašna stvar...
Ja se ponosim da u životu nisam niti jedan komad softvera platio niti pjesme....
Da nebi davo pare gamadi kapitalističkoj...
Nemogu vjerovat da ovako šta prolazi u 21. stoljeću.
Kao nemaju već i ovako dosta novaca...
Konji pohlepni....
Uuuuuu...autorska prava strašna stvar...
Ja se ponosim da u životu nisam niti jedan komad softvera platio niti pjesme....
Da nebi davo pare gamadi kapitalističkoj...
Nemogu vjerovat da ovako šta prolazi u 21. stoljeću.
Kao nemaju već i ovako dosta novaca...
hahahha, a ja sam prije kupovo original pa se opametio, meni ove vijesti samo poticu da skidam sve vise i vise piratskog, kreteni