RBA na dlanu za Android

poruka: 20
|
čitano: 11.083
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "RBA na dlanu za Android".
15 godina
protjeran
RBA na dlanu za Android

Pozdravljam odluku RBA!

Vrijeme je i bilo da neka od banaka to pokrene u HR.

PBZ je otprije to najavio za Android, no ostvarilo se samo na iOS-u.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RBA na dlanu za Android

Napokon,nekak mi se čini da RBA uvijek kaska za ostalim bankama.{#}(čini mi se da ZABA i PBZ več imaju aplikacije,ako ne za android onda bar za iPhone)

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 22:35 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: RBA na dlanu za Android
Don Kihoty kaže...

Pozdravljam odluku RBA!

Sinko di ti živiš??

https://market.android.com/details?id=hr.asseco.android.pbz

Koristim ga već 2 mjeseca, zadovoljan sam!

17 godina
lujito kaže...
Don Kihoty kaže...

Pozdravljam odluku RBA!

Sinko di ti živiš??

https://market.android.com/details?id=hr.asseco.android.pbz

Koristim ga već 2 mjeseca, zadovoljan sam!

ima i ZABA

16 godina
RBA na dlanu za Android

.. predivno, 50kn jednokratne naknade za ukljucenje, a mozebiti i koja kunica za koristenje usluge, s obzirom da mi djelatnica nije znala reci kolika je/ima li naknade za tu uslugu .. fantastic

0 0 hvala 0
16 godina

Prestigao si me. Kod PBZ radi OK, a za RBA, to ćemo tek morati isprobati.

17 godina
neaktivan
50 kn uključenje usluge + 7 kn mjesečno!
Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
17 godina

I jos jedna bezvezna stvar. Kada se aplikacija deinstalira pa ponovo instalira opet se mora ici u banku po pristupne kodove isto kao i da prvi puta aktiviras uslugu. Za mene koji cesto isprobavam raznorazne android romove to je totalno neprihvatljivo.

16 godina
neaktivan
RBA na dlanu za Android

Ugovorio sam uslugu i nemogu skinuti aplikaciju sa Android marketa. Javlja mi da mobitel nije kompatibilan. Imam Samsung GT-I5800 (Froyo) Ne ugovarajte uslugu prije nego skinete aplikaciju.

0 0 hvala 0
17 godina
jadranko007 kaže...

Ugovorio sam uslugu i nemogu skinuti aplikaciju sa Android marketa. Javlja mi da mobitel nije kompatibilan. Imam Samsung GT-I5800 (Froyo) Ne ugovarajte uslugu prije nego skinete aplikaciju.

nisi u banci dobio app? ja sam sve u ZABA-i riješio.

ali svakako provjeriti popis podržanih mobitela.

16 godina
neaktivan

Nisam u banci dobio app. Poslali su mi porukom pogrešan link na Apple store.  Ne postoji popis podržanih mobitela. Na android marketu postoji aplikacija ali ju nemogu skinut jer piše da mobitel nije kompatibilan. Znači prvo probajte skinut aplikaciju sa marketa i ako uspijete onda ugovorite uslugu.

17 godina
RBA na dlanu za Android

Di su sad svi oni stručnjaci koji su meni kipali dok sam komentirao kako loše izgledaju PBZ i ZABA aplikacije.

Ova RBA aplikacija je vizualno naspram njih avion. Toliko o tome da su sve aplikacije na "istu šprancu" pa bez obzira što koristi isti engine kako i ove druge dvije.

Kako god da bilo podržavam potez RBA, još bolje jer su se bar potrudili (tj. firma koja radi za njih) da aplikacija ima vizualni identitet, a ne da je samo C/P.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RBA na dlanu za Android

Upravo su mi javili iz banke da je za aplikaciju potrebna minimalna rezolucija 800X400 i da se na manju rezoluciju ne može instalirat. Pazite na to prije ugovaranja. (50 kn za ugovor Čao -Bao){#} 

0 0 hvala 0
16 godina
RBA na dlanu za Android

Imam problem sa aplikacijom RBA na dlanu. HTC Desire sa androidom 2.3

Dok sam na wirelessu aplikacija mBanking nemože pristupiti podacima tj. računu.

mToken radi bez problema.

Kad koristim VIP mrežu aplikacija radi bez ikakvih problema!

Ima li korisnika sa sličnim problemom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

800x400?!?   Pa za kog su je dripci razvili, haha.... e budala...

i kažete da naplate 50 kn jednokratno?   jadno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 23:24 (TaurusO).
16 godina
neaktivan

Vratili su lovu.Svaka čast

15 godina
neaktivan
jadranko007 kaže...

Upravo su mi javili iz banke da je za aplikaciju potrebna minimalna rezolucija 800X400 i da se na manju rezoluciju ne može instalirat. Pazite na to prije ugovaranja. (50 kn za ugovor Čao -Bao){#} 

Za sve one koji imaju mobitel sa rezolucijom manjom od 800X400 potrebno je instalirati APK "ručno" pošto, naravno,preko Android marketa (GooglePlaya) ne ide. Postoje dvije solucije:

1. Potražite APK na internetu i instalirajte ga ručno. Ukoliko ga ne nađete googlanjem,evo LINK 

2. Koristite staru verziju Android Marketa, jer on nije vršio provjeru rezolucije vašeg uređaja prije instalacije.

Ja sam pokušao i uspješno pokrenuo aplikaciju na Huawei U8650 mobu. Ima rezoluciju 320 x 480 pixela, (3.5 inches (~165 ppi pixel density))

Ispod je i slika gdje se vidi pokrenuta RBA aplikacija. Uredno aktivirana i radi kao i na Motoroli Defy (s kojom sam uslikao ovu fotku)

Lijep pozdrav!

Slika:

http://www.flickr.com/photos/76217300@N03/6990160587/

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 17:44 (merlin10).
16 godina
neaktivan

Uglavnom ,aplikaciju sam otkazao,vratili su mi lovu i nemam se namjeru opet upuštat u te igrice. Međutim ovo je dobar savjet za one koji žele probat. 

Pozdrav

16 godina
neaktivan
RBA na dlanu za Android

Pitao sam kod ugovaranja usluge, što se dešava kad treba reinstalirati aplikaciju? Veli ovaj na šalteru, ma ništa, to je bazirano na broju mobitela, sve će biti ok. Naravno, reinstalirao program (update androida) i eto sranja...naravno da treba ići ponovno u banku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RBA na dlanu za Android

Osim već navedenog da se aplikacija mora ponovo aktivirati u banci prilikom instsaliranja novog ROM-a ili update-a, nemam nikakvih zamjerki i mogu priznati da mi je ovo uvelike olakšalo život. RBA je ionako banka za poslovne ljude, a kako sam i ja među njima, mogu reći da nemam zamjerki. Tih par kuna više što naplaćuju se, po mom mišljenju, isplati jer su vrlo pristupačni u svezi bilo kakvih upita. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice