Racija na sajmu IFA

poruka: 4
|
čitano: 1.301
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Racija na sajmu IFA".
17 godina
neaktivan
Racija na sajmu IFA

Nekad su ti sajmovi imali onaj neki poseban feeling. Danas je to više manje sasvim uzaludno ako se ne dijeli besplatno skupi softver...

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Racija na sajmu IFA
ova racija me podseti na 90e i Slobin rezim.....izgleda da ga nemci nastavljaju :)
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
protjeran
Racija na sajmu IFA

A što carinska stoka ima veze sa kršenjem patentnih prava? Ako netko nešto krši, prijavite ga sudu.

naxeem kaže...

Nekad su ti sajmovi imali onaj neki poseban feeling. Danas je to više manje sasvim uzaludno ako se ne dijeli besplatno skupi softver...

Meni su sajmovi u redu. I naš INFO u najboljim izdanjima. A to što đubrad koja ga vodi nema smisla za biznis i nabija cijene je druga stvar. 

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Racija na sajmu IFA
the_tux kaže...

Meni su sajmovi u redu. I naš INFO u najboljim izdanjima. A to što đubrad koja ga vodi nema smisla za biznis i nabija cijene je druga stvar. 

IFA ti nema baš puno veze s Infom, pa čak ni s kompjuterima... Uostalom, imali smo svog čovjek na licu mjesta, pa ćemo čitati o tome :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice