Prve slike iPhonea 6?

poruka: 21
|
čitano: 3.221
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prve slike iPhonea 6?".
13 godina
Prve slike iPhonea 6?

Ne znam za vas,  ali ja ga ne vidim {#} .

Dum spiro, spero !
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 2:28 (micr0).
Moj PC  
17 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Prve slike iPhonea 6?

Ovo je okvir od neke grdosije, ili ovaj kinez ima tak malu ruku.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prve slike iPhonea 6?

Odlicno izgleda... Beautifully, unapologetically metallic... {#}

S nestrpljenjem iscekujemo nastavak ovog clanka ... {#}

http://igrali.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 2:48 (igrali).

7 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prve slike iPhonea 6?

Amazing!

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
Prve slike iPhonea 6?

iPad killer

+
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prve slike iPhonea 6?

Znaci slika ipak vrijedi {#}

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 7:34 (Mezethys).
Moj PC  
40 7 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Prve slike iPhonea 6?
Se sjećate kako su se appleovci branili da je 3.5" optimum XD
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Prve slike iPhonea 6?

Mmmmm kako je lip !

Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
protjeran
Prve slike iPhonea 6?

Revolucionarno

http://www.soundstream.com/

3 7 hvala 0
14 godina
Prve slike iPhonea 6?

Što bi Đasmin Stavros zapjevao, malo karikirano, "Ljubomorni ljudi kažu da je loš, ..."!!!! 

Treba li ovome više ikakav komentar?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prve slike iPhonea 6?

Samsung se može samo nadati da iphone neće ovako izgledati, jer ako Apple poveća ekran, stvarno neznam zašto bi netko izabrao Samsung ispred Apple-a.

7 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
cedevita od limuna kaže...

Samsung se može samo nadati da iphone neće ovako izgledati, jer ako Apple poveća ekran, stvarno neznam zašto bi netko izabrao Samsung ispred Apple-a.

Pa da stvarno, ne znam stvarno ko bi mogao kupiti Samsung pored Apple-a u tom slucaju?. Da pogodim - pa svi oni koji su i do sada.

Ako koristim Linux, moj potpis je ovdje. Ako koristim Windows trenutno nemojte mi zamjeriti.
17 godina
cedevita od limuna kaže...

To još najmanje, da vidiš vraga kad povećaju ekran, pa tuže Samsung da ima jednako veliki ekran kao oni!

Gledam te!
17 godina
Prve slike iPhonea 6?

Ohhh shit. Kafici budu morali povecat stolove jer kad se izvadi da se vidi da se ima da *icke vide...

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Zanima me sada sta ce reci ekipa koja je do jucer trubila da je trenutna velicina iPhone-a zakon i jedina optimalna velicina za smartphone (te su ismijavali LG, Samsung i ostale radi samih velicina).

Sto se tice fotografije...smijurija....ovo je mogao uslikati i Pero u Turnasici. LOL
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Zanima me sada sta ce reci ekipa koja je do jucer trubila da je trenutna velicina iPhone-a zakon i jedina optimalna velicina za smartphone (te su ismijavali LG, Samsung i ostale radi samih velicina).

Sto se tice fotografije...smijurija....ovo je mogao uslikati i Pero u Turnasici. LOL

To je ista ona ekipa koja bi se za tu tvrtku makar naglavačke okrenula.

Ajde i mene bi se moglo optužiti da navijam za Free and open source softver pa ih malo razumijem,ali velika razlika između mene i njih je što je foss pokret a ne moneygrabbing tvrtka.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.1.2014 16:23 (g12356).
17 godina
neaktivan
Prve slike iPhonea 6?

Na stranu činjenica da sam korisnik podosta jabukolikih proizvoda.

Ali fascinira činjenica da ovdje nitko od svih tih silnih obožavatelja Jabuke nije napisao apsolutno niti jedan komentar. A pripadnici Android zajednice bi valjda svi redompocrkali da niste uletili s "amazing" i "3,5" je idealno" komentarima.

Ljudi, pomirite se s time da postoje oni koji preferiraju jednu, drugu ili x-tu platformu. I zar vam nije lakše ignorirati "amazing" Jabuku? Zar životno ovisite o Googleu, Samsungu ili kome već da imate toliko nezaustavljivu potrebu tako bjesomučno i neprekidno se ponavljati s tim pljuvanjima?

E vidite, mene boli ona stvar za dizajn, dijagonale, MB/GB/Mpix-e. Za mene je vaše neprekidno skakanje na Apple ono što je... Amazing.

Think.
Moj PC  
3 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
ChrisB kaže...

Ali fascinira činjenica da ovdje nitko od svih tih silnih obožavatelja Jabuke nije napisao apsolutno niti jedan komentar. A pripadnici Android zajednice bi valjda svi redompocrkali da niste uletili s "amazing" i "3,5" je idealno" komentarima.

Ljudi, pomirite se s time da postoje oni koji preferiraju jednu, drugu ili x-tu platformu. I zar vam nije lakše ignorirati "amazing" Jabuku? Zar životno ovisite o Googleu, Samsungu ili kome već da imate toliko nezaustavljivu potrebu tako bjesomučno i neprekidno se ponavljati s tim pljuvanjima?

E vidite, mene boli ona stvar za dizajn, dijagonale, MB/GB/Mpix-e. Za mene je vaše neprekidno skakanje na Apple ono što je... Amazing.

Ako nemogu raspravljati o proizvodima i IT industriji na ovom forumu onda nemam ni razloga biti na ovom forumu.Bez 'sočnih' tema i komentara ovaj forum bi postao samo dosadna pustinja u kojoj bi ljudi samo postavljali help topice i jako rijetki ljudi na njih zapravo odgovarali.

Forumi su meni podjednako entertainment kao i potraga za pomoću i davanje pomoći,a da nema malo bockanja po njemu ovaj entertainment dio bi potpuno nestao.

14 godina
ChrisB kaže...

Ma daj... Nemoj se uzrujavati... Na ovom forumu ti je to normalno, spomeni Apple i istog časa 4c osnovne škole i oni koji su na istoj dobno/mentalnoj razini osjećaju poriv da skoče... Klasični Pavlovljev refleks... {#}

14 godina
neaktivan

pa što te onda zanima kod mobitela?

14 godina
odjavljen
Prve slike iPhonea 6?

Meni više to izgleda kao metalni Galaxy S4.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice