Ne znam za vas, ali ja ga ne vidim .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je okvir od neke grdosije, ili ovaj kinez ima tak malu ruku.
Odlicno izgleda... Beautifully, unapologetically metallic...
S nestrpljenjem iscekujemo nastavak ovog clanka ...
Amazing!
iPad killer

Mmmmm kako je lip !
Revolucionarno
Što bi Đasmin Stavros zapjevao, malo karikirano, "Ljubomorni ljudi kažu da je loš, ..."!!!!
Treba li ovome više ikakav komentar?!

Samsung se može samo nadati da iphone neće ovako izgledati, jer ako Apple poveća ekran, stvarno neznam zašto bi netko izabrao Samsung ispred Apple-a.
Samsung se može samo nadati da iphone neće ovako izgledati, jer ako Apple poveća ekran, stvarno neznam zašto bi netko izabrao Samsung ispred Apple-a.
Pa da stvarno, ne znam stvarno ko bi mogao kupiti Samsung pored Apple-a u tom slucaju?. Da pogodim - pa svi oni koji su i do sada.
To još najmanje, da vidiš vraga kad povećaju ekran, pa tuže Samsung da ima jednako veliki ekran kao oni!
Ohhh shit. Kafici budu morali povecat stolove jer kad se izvadi da se vidi da se ima da *icke vide...
Sto se tice fotografije...smijurija....ovo je mogao uslikati i Pero u Turnasici. LOL

Sto se tice fotografije...smijurija....ovo je mogao uslikati i Pero u Turnasici. LOL
To je ista ona ekipa koja bi se za tu tvrtku makar naglavačke okrenula.
Ajde i mene bi se moglo optužiti da navijam za Free and open source softver pa ih malo razumijem,ali velika razlika između mene i njih je što je foss pokret a ne moneygrabbing tvrtka.
Na stranu činjenica da sam korisnik podosta jabukolikih proizvoda.
Ali fascinira činjenica da ovdje nitko od svih tih silnih obožavatelja Jabuke nije napisao apsolutno niti jedan komentar. A pripadnici Android zajednice bi valjda svi redompocrkali da niste uletili s "amazing" i "3,5" je idealno" komentarima.
Ljudi, pomirite se s time da postoje oni koji preferiraju jednu, drugu ili x-tu platformu. I zar vam nije lakše ignorirati "amazing" Jabuku? Zar životno ovisite o Googleu, Samsungu ili kome već da imate toliko nezaustavljivu potrebu tako bjesomučno i neprekidno se ponavljati s tim pljuvanjima?
E vidite, mene boli ona stvar za dizajn, dijagonale, MB/GB/Mpix-e. Za mene je vaše neprekidno skakanje na Apple ono što je... Amazing.
Ali fascinira činjenica da ovdje nitko od svih tih silnih obožavatelja Jabuke nije napisao apsolutno niti jedan komentar. A pripadnici Android zajednice bi valjda svi redompocrkali da niste uletili s "amazing" i "3,5" je idealno" komentarima.
Ljudi, pomirite se s time da postoje oni koji preferiraju jednu, drugu ili x-tu platformu. I zar vam nije lakše ignorirati "amazing" Jabuku? Zar životno ovisite o Googleu, Samsungu ili kome već da imate toliko nezaustavljivu potrebu tako bjesomučno i neprekidno se ponavljati s tim pljuvanjima?
E vidite, mene boli ona stvar za dizajn, dijagonale, MB/GB/Mpix-e. Za mene je vaše neprekidno skakanje na Apple ono što je... Amazing.
Ako nemogu raspravljati o proizvodima i IT industriji na ovom forumu onda nemam ni razloga biti na ovom forumu.Bez 'sočnih' tema i komentara ovaj forum bi postao samo dosadna pustinja u kojoj bi ljudi samo postavljali help topice i jako rijetki ljudi na njih zapravo odgovarali.
Forumi su meni podjednako entertainment kao i potraga za pomoću i davanje pomoći,a da nema malo bockanja po njemu ovaj entertainment dio bi potpuno nestao.
Ma daj... Nemoj se uzrujavati... Na ovom forumu ti je to normalno, spomeni Apple i istog časa 4c osnovne škole i oni koji su na istoj dobno/mentalnoj razini osjećaju poriv da skoče... Klasični Pavlovljev refleks...
pa što te onda zanima kod mobitela?
Meni više to izgleda kao metalni Galaxy S4.