Prva beta IE9 15. rujna

poruka: 20
|
čitano: 4.628
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva beta IE9 15. rujna".
17 godina
Prva beta IE9 15. rujna

Koliko je godina trebalo proći da tek sada IE browser koristi grafički procesor kao dodatnu pomoć...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Prva beta IE9 15. rujna
makopos kaže...

Koliko je godina trebalo proći da tek sada IE browser koristi grafički procesor kao dodatnu pomoć...

I onda još neće biti kompatibilan sa XP-om?! Većina poslovnih korisnika sa kojima poslujem još uvijek se drži WinXP-a.

Ide li prodaja Win7 toliko loše da M$ pokušava na sve načine natjerati korisnike na promjenu OS-a?! Već vidim kako će npr. banke upgrade-ati  XP samo da bi njihovi djelatnici mogli surfati sa IE9:-)  Iskreno se nadam da će to ograničenje biti samo za beta verzije IE9. 

17 godina
Luciano kaže...
makopos kaže...

I onda još neće biti kompatibilan sa XP-om?! Većina poslovnih korisnika sa kojima poslujem još uvijek se drži WinXP-a.

Ide li prodaja Win7 toliko loše da M$ pokušava na sve načine natjerati korisnike na promjenu OS-a?! Već vidim kako će npr. banke upgrade-ati  XP samo da bi njihovi djelatnici mogli surfati sa IE9:-)  Iskreno se nadam da će to ograničenje biti samo za beta verzije IE9. 

Bankama i ne treba IE9.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Bankama i ne treba IE9.

Ako je sigurniji i brži od IE8, bilo bi ga zgodno vidjeti i na takvim strojevima.

17 godina
neaktivan
Luciano kaže...

Ide li prodaja Win7 toliko loše da M$ pokušava na sve načine natjerati korisnike na promjenu OS-a?!

Pa u tome i jest stvar. Win7 se prodaju (i skidaju) toliko dobro da će kroz nekoliko mjeseci preko polovice korisnika računala na Windozima biti na Sedmici.

IE9 radi se za budućnost i za tu večinu korisnika Namigiva

Uostalom, tko se još uvijek drži XP-a ko pijan plota neka koristi alternativne browsere - nitko nikoga ne sili da išta mijenja ako ne želi Cool

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Luciano kaže...

Potpuno točno imam takvih puno iskustava, i kad ih pitam zašto svi uvijek kažu jedan te isti odgovor, ne treba nam trenutno ništa bolje, vidjeli su Vistu i neki Win7 i kažu da ne žele trošiti novce na nadogradnje jer im za posao ne treba.

17 godina
makopos kaže...
Luciano kaže...

Potpuno točno imam takvih puno iskustava, i kad ih pitam zašto svi uvijek kažu jedan te isti odgovor, ne treba nam trenutno ništa bolje, vidjeli su Vistu i neki Win7 i kažu da ne žele trošiti novce na nadogradnje jer im za posao ne treba.

Pa da... zasto trositi novac ako sa tim nece dobit nista novo? Zasto kupit golfa 5 ako u garazi imas golfa 4 koji uredno radi?

I'm going woo woo
17 godina
makopos kaže...

a koji to browser podrzava GPU akceleraciju iscrtavanja HTML (5) elemenata!?

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
15 godina
protjeran
Prva beta IE9 15. rujna

Firefox 4.0

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
soundstream kaže...

Firefox 4.0

Trebalo je puno godina i Firefoxu... :)

Jedva čekam da naprave konkurentan browser, nadam se da će to biti IE9, pa da imam  jednu stvar manje za instalirat kod podizanja novog sustava.  

15 godina
neaktivan
Prva beta IE9 15. rujna

ne znam zasto ste svi toliko ocarani tim firefoxom (osim sto ima extenzije)

google chrome je bolji od njega u gotovo svakom pogledu , a o IE8 ne zelim uopce trositi svoju tastaturu :D

0 3 hvala 0
17 godina
siptar kaže...

google chrome je bolji od njega u gotovo svakom pogledu , a o IE8 ne zelim uopce trositi svoju tastaturu :D

Ima ih i crome :)

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Ajde baš me zanimaju ta poboljšanja.samo da koliko-toliko podržava standard i ja sretan.još da svi pređu na 9. verziju ...to bi moglo potrajati...
15 godina
neaktivan
siptar kaže...

FF je open source, iza njega ne stoji neka velika multinacionalna korporacija i zato će uvijek imati veliki krug obožavatelja.

Da budem iskren, meni je do verzije 3 FireFox bio zakon, ali je kod 3. inkarnacije postao jako glomazan i JS engine mu je postao izrazito spor. S druge strane, Chrome mi je u počecima bio jako bugovit, pola stranica je krivo prikazivao i vrlo brzo sam ga otpisao. Danas, u 5. verziji mi je postao nezamjenjiv i naprosto ga obožavam. Brz, stabilan, spartansko sučelje... sve ono što IE nije. Svi moji klijenti se oduševe kad vide Chrome i obično se zaljube na prvi pogled. Osobno mi je najupotrebljiviji na netbooku koji i tako muku mući sa resursima.

Uz sve to, FF je i dalje moj favorit i prema njemu gajim posebne simpatije baš iz razloga što je open source.

BTW, Kao web developer na strojevima moram imati apsolutno sve browsere da bih vidio kompatibilnost svojih uradaka.

15 godina
neaktivan
Luciano kaže...
siptar kaže...

...

sve to stoji ali kada imas slab komp i java skripta zakoci (a to se jako cesto desava kod mene jer igram mmorpg + net) chrome odmah rusi tako da nema nikakvih kocenja tipa cekanje 5 minuta da se sve vrati u normalu ili restart kod chromea je sve instant samo reload page

ne znam kakve teh karakteristike ima chrome (i ja sam bio obozavatelj FF) i isto tako me ne zanima tko ga je pravio , moze mu biti i apple vlasnik udruzen zajedno sa ms-om samo me zanima da je dobar i besplatan , ali je bolji od firefoxa (ruku na srce i priznaj)

@tnakir znam da ima extenzije ali sam mislio na omjer extenzija firefoxa/i opcenito ostalih browsera tako da gledajuci sa toga stajalista nema extenzija :D

17 godina
siptar kaže...
Luciano kaže...
siptar kaže...

...

sve to stoji ali kada imas slab komp i java skripta zakoci (a to se jako cesto desava kod mene jer igram mmorpg + net) chrome odmah rusi tako da nema nikakvih kocenja tipa cekanje 5 minuta da se sve vrati u normalu ili restart kod chromea je sve instant samo reload page

ne znam kakve teh karakteristike ima chrome (i ja sam bio obozavatelj FF) i isto tako me ne zanima tko ga je pravio , moze mu biti i apple vlasnik udruzen zajedno sa ms-om samo me zanima da je dobar i besplatan , ali je bolji od firefoxa (ruku na srce i priznaj)

@tnakir znam da ima extenzije ali sam mislio na omjer extenzija firefoxa/i opcenito ostalih browsera tako da gledajuci sa toga stajalista nema extenzija :D

Ne ali na ffoxu ima dosta kopija, odnosno n ekstenzija rade jednu istu stvar. Vecina kvalitetnih i musthave ekstenzija imaju svoju varijantu na chrome-u

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Prva beta IE9 15. rujna

ja da budem iskren nisam ni trazio nesto posebno extenzije jer sam fan ovog jednostavnog dizajna , znaci back , forward , bookmark , address bar go/stop opcije i tanka traka sa favoritima , sto ti vise treba

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prva beta IE9 15. rujna

I ja favoriziram google chrome je zbilja najbolji preglednik kojeg sam imao, ali zbilja mi je drago što izbacuju novi ie i ne smeta me što neće biti dostupan na XP-u pošto ga ne koristim zadnje 3 godine i nadam se da će se vratiti u igru s njime.

Uvijek volim isprobati nešto novo, a posebice me veseli novi firefox i Tab Candy, mada u ovo trenutku čisto sumnjam  da će me išta odvratiti od chrome-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da ja vama nešto objasnim! Svatko favorizira onaj browser koji koristi i koji mu se dopada, tak da su neke rasprave i komentari suvišni ni jedan browser nije savršen svaki prednjači u nečemu (brzini, sigurnosti, kompatibilnosti itd).

Što se tiše IE-a ja sam ga korstio još u win98 kad je bio najjači (ie6) nakon što su ga zapostavili prešao sam na firefox i koristio ga godinama do verzije 3.6 tada mi se je stalno počeo rušit! Nakon toga sam prešao na operu 10.60 koju i sada koristim! ISporbao sam sve browsere a što se tiče ie-a očekujem puno od devetke! IE će uvijek biti u vrhu koliko god loš ili dobar bio jer on dolazi sa windowsima i prema njemu se sve stranice i ostale gluposti rade ono što ne radi na alternativi sigurno radi na ie-u! Tako da njegova budućnost nije upitna on je prvi a bit će i zadnji.... alternativa se mora dokazivat da bi se probila i to je ono što ih koči zato i žele da u windowse uvrste sve browsere kako bi i drugi dobili dio ... pred ovima iz microsofta je zadatak da si povećaju broj korsinika tj. da pridobe ostali dio tržišta korisnike koji koriste alternativne browsere i ako ie9 naprave dovljno da bude konkuretan njegov udio se može samo povećat i time odmaknut još više od konkurencije, a prva beta će pokazat da li su na pravom putu ...

15 godina
neaktivan
Memphis kaže...

da ja vama nešto objasnim! Svatko favorizira onaj browser koji koristi i koji mu se dopada, tak da su neke rasprave i komentari suvišni ni jedan browser nije savršen svaki prednjači u nečemu (brzini, sigurnosti, kompatibilnosti itd).

Što se tiše IE-a ja sam ga korstio još u win98 kad je bio najjači (ie6) nakon što su ga zapostavili prešao sam na firefox i koristio ga godinama do verzije 3.6 tada mi se je stalno počeo rušit! Nakon toga sam prešao na operu 10.60 koju i sada koristim! ISporbao sam sve browsere a što se tiče ie-a očekujem puno od devetke! IE će uvijek biti u vrhu koliko god loš ili dobar bio jer on dolazi sa windowsima i prema njemu se sve stranice i ostale gluposti rade ono što ne radi na alternativi sigurno radi na ie-u! Tako da njegova budućnost nije upitna on je prvi a bit će i zadnji.... alternativa se mora dokazivat da bi se probila i to je ono što ih koči zato i žele da u windowse uvrste sve browsere kako bi i drugi dobili dio ... pred ovima iz microsofta je zadatak da si povećaju broj korsinika tj. da pridobe ostali dio tržišta korisnike koji koriste alternativne browsere i ako ie9 naprave dovljno da bude konkuretan njegov udio se može samo povećat i time odmaknut još više od konkurencije, a prva beta će pokazat da li su na pravom putu ...

sto se tice IE9 nitko ne zna kakav ce biti, ali pouceni iskustvom njegovih prethodnika svi (ili bar vecina informaticki pismenih) naginju protiv njega , i on je taj koji se mora dokazati , a sto se tice trzisnog udjela IE ga ima samo iz jednog razloga a taj je da IE dolazi sa MSom i vecina koji prvi puta kupuju komp i SVI iz hocu internet generacije ne znaju za bolje

??? samo nemojte reci da je flejmanje stvarno recenica nema veze s vezom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice