nikada to nece doc na iphone nema sanse sta ce to kome to je sam bespotrebni dodatak a za tako sta nema mjesta na iphonu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nikada to nece doc na iphone nema sanse sta ce to kome to je sam bespotrebni dodatak a za tako sta nema mjesta na iphonu
Itekako koristan dodatak koji zasigurno mora doći na iduću generaciju.
umjesto da buljiš u sitni ekrančić usmjeriš iphone u prvi bijeli zid i gledaš film ili pokazuješ slideshow. zvuči SFovoski :)
To bi bila jebe****, samo što sumnjam da će to napravit
Odlicna ideja, ali postoji nekoliko problema.
1.) Gabariti samog mikroprojektora nisu zanemarivi u odnosu na slobodno mjestu unutar iPhonea.
2.) Grijanje. Mislim da ce zagrijavnanje uredjaja biti toliko da ce ometati rad drugih komponenti.
Naravno, ukoliko iPhone ostane u postojecim gabaritima. Ukoliko se dimenzije povecaju i makne PowerVR, sigurno bi bilo mjesta.
Mozda mi zatreba za nekih 5 godina kada izdaju 3D projector za iPhone.
Odlicna ideja, ali postoji nekoliko problema.
1.) Gabariti samog mikroprojektora nisu zanemarivi u odnosu na slobodno mjestu unutar iPhonea.
2.) Grijanje. Mislim da ce zagrijavnanje uredjaja biti toliko da ce ometati rad drugih komponenti.
Naravno, ukoliko iPhone ostane u postojecim gabaritima. Ukoliko se dimenzije povecaju i makne PowerVR, sigurno bi bilo mjesta.
Smatram da gabariti tih mikroprojektora nisu puno veci od gabarita kojih ima kamera u mobitelu s autofocus lecom, a da ne kazem da neki mobiteli (G810) imaju i pravi opticki zoom. A sto se tice zagrijavanja, LED se ne grije toliko tj. zanemarivo malo. Ipak ne treba to biti 2000 ANSI :)