Projektori u iPhoneima?

poruka: 8
|
čitano: 1.873
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Projektori u iPhoneima?".
17 godina
neaktivan
Projektori u iPhoneima?

nikada to nece doc na iphone nema sanse sta ce to kome to je sam bespotrebni dodatak a za tako sta nema mjesta na iphonu

You will never walk alone
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Projektori u iPhoneima?
ja00022 kaže...

nikada to nece doc na iphone nema sanse sta ce to kome to je sam bespotrebni dodatak a za tako sta nema mjesta na iphonu

Itekako koristan dodatak koji zasigurno mora doći na iduću generaciju.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
18 godina
neaktivan
Projektori u iPhoneima?

umjesto da buljiš u sitni ekrančić usmjeriš iphone u prvi bijeli zid i gledaš film ili pokazuješ slideshow. zvuči SFovoski :) 

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kao

.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
Projektori u iPhoneima?

To bi bila jebe****, samo što sumnjam da će to napravit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Projektori u iPhoneima?

Odlicna ideja, ali postoji nekoliko problema.

1.) Gabariti samog mikroprojektora nisu zanemarivi u odnosu na slobodno mjestu unutar iPhonea.

2.) Grijanje. Mislim da ce zagrijavnanje uredjaja biti toliko da ce ometati rad drugih komponenti.

Naravno, ukoliko iPhone ostane u postojecim gabaritima. Ukoliko se dimenzije povecaju i makne PowerVR, sigurno bi bilo mjesta.

1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Projektori u iPhoneima?

Mozda mi zatreba za nekih 5 godina kada izdaju 3D projector za iPhone.

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 22:47 (bestia).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DevAmarr Null kaže...

Odlicna ideja, ali postoji nekoliko problema.

1.) Gabariti samog mikroprojektora nisu zanemarivi u odnosu na slobodno mjestu unutar iPhonea.

2.) Grijanje. Mislim da ce zagrijavnanje uredjaja biti toliko da ce ometati rad drugih komponenti.

Naravno, ukoliko iPhone ostane u postojecim gabaritima. Ukoliko se dimenzije povecaju i makne PowerVR, sigurno bi bilo mjesta.

Smatram da gabariti tih mikroprojektora nisu puno veci od gabarita kojih ima kamera u mobitelu s autofocus lecom, a da ne kazem da neki mobiteli (G810) imaju i pravi opticki zoom. A sto se tice zagrijavanja, LED se ne grije toliko tj. zanemarivo malo. Ipak ne treba to biti 2000 ANSI :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice