Pritisnite HRT!

poruka: 84
|
čitano: 12.679
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pritisnite HRT!".
17 godina
protjeran
Pritisnite HRT!

Kad se već zalažu za više SF-a na HTV-u (a što je sa ostalim televizijama?) onda su barem mogli založiti za neke kvalitetnije serije od Stargate SG-1, Stargate: Atlantis i Farscape a pogotovo Star Trek: Enterprise koja je po meni valjda najgora ST serija ikad (da nije bilo T'Pol ne bi se imalo što gledati). OK, Fascape nije loš ali daleko od toga da je kultna serija.

Osobno volim SF i živcirao me status istog na HTV-u (malo i u neprimjerenim terminima koji su se često mijenjali) i prestao sam gledati TV. Sve to se može danas naći na Internetu, brže, kvalitetnije bez reklama i gledati u terminu koji mi najviše odgovara.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Pritisnite HRT!

ali HRT ti "uzima" pare svaki mjesec samo zato što imaš prijamnik. Za te pare moraju slušati gledateljstvo koje legalno muzu.

18 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...

Kad se već zalažu za više SF-a na HTV-u (a što je sa ostalim televizijama?) onda su barem mogli založiti za neke kvalitetnije serije od Stargate SG-1, Stargate: Atlantis i Farscape a pogotovo Star Trek: Enterprise koja je po meni valjda najgora ST serija ikad (da nije bilo T'Pol ne bi se imalo što gledati). OK, Fascape nije loš ali daleko od toga da je kultna serija.

Osobno volim SF i živcirao me status istog na HTV-u (malo i u neprimjerenim terminima koji su se često mijenjali) i prestao sam gledati TV. Sve to se može danas naći na Internetu, brže, kvalitetnije bez reklama i gledati u terminu koji mi najviše odgovara.

Ne pričaj mi protiv Stargate-a (pogledaj avatar)Smijeh

A i nisi mi neki fan SF-a čim ti nijedna od ove 4 serije ne valja. Pretpostavljam da si ti jedan od onih zadrtih SF fanova kojemu ništa novo ne valja. Ili se možda varam?

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

evo poslao sam im sljedeći mail na program@hrt.hr - tekst nije licenciran, pa ga Smijehmozete iskoristit. hajmo makar mi sa Bug-a koji volimo Star Trek nešto poduzeti.Nisšta vas ne košta poslati taj mejl.

"Poštovani
Molim Vas da promijenite termin prikazivanja Star Trek serijala, a
pogotovo Voyager-a koji je nedavno opet krenuo, no ponovno u kasnim
terminima koji ne odgovaraju ni mlađoj populaciji, a pogotovo onima
starijima, zaposlenima. Moje je mišljnje da bi početak prikazivanja
serije oko 23h bio puno bolja solucija za mnoštvo hrvatskih obožavatelja
Star Treka i Sci-fi žanra.
Sa štovanjem"

Quintili Vare, legiones redde!

6 0 hvala 0
17 godina
protjeran
DhulKarnain kaže...

evo poslao sam im sljedeći mail na program@hrt.hr - tekst nije licenciran, pa ga Smijehmozete iskoristit. hajmo makar mi sa Bug-a koji volimo Star Trek nešto poduzeti.Nisšta vas ne košta poslati taj mejl.

"Poštovani
Molim Vas da promijenite termin prikazivanja Star Trek serijala, a
pogotovo Voyager-a koji je nedavno opet krenuo, no ponovno u kasnim
terminima koji ne odgovaraju ni mlađoj populaciji, a pogotovo onima
starijima, zaposlenima. Moje je mišljnje da bi početak prikazivanja
serije oko 23h bio puno bolja solucija za mnoštvo hrvatskih obožavatelja
Star Treka i Sci-fi žanra.
Sa štovanjem"

UFF 23 sata,tada su pravi Star Trekovci u krpama i sanjaju Klingonce...

17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

evo ja sam 278.,  ljudi ajde malo zivnite! mislite da ce hrt nesto promjenit zbog 300 ljudi?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Pero1234 kaže...

A i nisi mi neki fan SF-a čim ti nijedna od ove 4 serije ne valja. Pretpostavljam da si ti jedan od onih zadrtih SF fanova kojemu ništa novo ne valja. Ili se možda varam?

Meni je stargate SG-1

dobar...ali Atlantis,Andromeda,Galactica i to je sve stvarno cudno i kosto li laih reko "Niđe veze"...
Enterprise kao i ovaj novi ST film je cista spdranica ono sto je Genne stvorio i unistilo je cijeli ST svijet koji je stvoren po nekoj logici a vamo ciste sex price,eksplozije nista niscim...

Sto se tice inace Star Trek

Sve povis TNG je cista prosipacina...nema veze sa ST-om

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
17 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...

Kad se već zalažu za više SF-a na HTV-u (a što je sa ostalim televizijama?) onda su barem mogli založiti za neke kvalitetnije serije od  Stargate SG-1, Stargate: Atlantis i Farscape a pogotovo Star Trek: Enterprise koja je po meni valjda najgora ST serija ikad (da nije bilo T'Pol ne bi se imalo što gledati). OK, Fascape nije loš ali daleko od toga da je kultna serija.

Meni se sviđa Star trek enterprise, A što tebi nevalja kod njih?

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Hvala vragu da se netko sjetio. Iako više ne pratim na HRT-u Star Trek (torrenti i flat-rate ftw) ova situacija me dobrano živcirala. Još se sjećam gledanja u subotu navečer od 00:00 do 5:00 reprize zato jer preko tjedna nisam stigao.

I slažem se da bi mogli nabaviti i druge SF serije (jedino je X-Files altrenativa ST-u na HRT-u): Stargate SG-1, Stargate Atlantis, The Twilight zone, Babylon 5, Quantum Leap, Firefly, Battlestar galactica 1978, Battlestar galactica (nova), Andromeda...

Ili barem nabavite Remastreirani TOS i Enterprise ako ništa drugo

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

meni je "Star Trek: Enterprise" bio odličan, a vi pričajte što hoćete...

ex biljna uš, puknite me toljagom po lusteru možda ugledam zvjezdicu više
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Pritisnite HRT!

Za prikazivanje stargate-a baš i nisam, ali mogu pružit priliku.

Ja sam za Enterprise poslje Voyagera, pa onda remastirani TOS i da nastave sa 4.-om sezonom galactice.

Ako ovo neuspije onda barem da repriziraju Voyager u subotu od 00.00h do 4-5h ujtro, meni je to ok ionako se možemo u nedjelju do mile volje naspavat.

Bolje je jedan dan čuti do 5h ujutro nego 5 dana čuti do 2h ujutro.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina

Ma, neka stave Dosje x u neki bolji termin, a ne ovo, tko to još gleda?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
protjeran
Pritisnite HRT!

ma da ih tako zanima skinuli bi si na komp, ima predobrih torretna za takve stvari,

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ma, neka stave Dosje x u neki bolji termin, a ne ovo, tko to još gleda?

Iako ti ovo možda dođe kao iznenađenje,ali ne gledaju svi 15. reprizu 2. sezone dadile i 4. reprizu 5. sezone Malcolma u sredini....

SF rocks

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Trebali bi stavit Galacticu, mislim stavili su prve 2 ili 3 sezone i onda nista vec 2 godine. Nije mi se dalo cekat pa sam skinio s interneta. teehee. Ali trebali bi staviti za ove koji nisu jos imali prilike gledat do kraja. SO SAY WE ALL.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

ma bitno je da u*rano "otvoreno" i "globalno sijelo" traju po 3 sata!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Pritisnite HRT!

Pa nemaju svi ADSL, neki žive u vukojebini (kao ja) pa neću nikad imat takvo nešto, mogu se samo oslonit na onaj bežični internet. Uzel sam si 3GB tele2 i to pređem sam tako, a pošto se sve razvija sve datoteke,igrice,glazba,filmovi imaju sve više MB/GB, a ja sam zaostaoPlač

Jedino što mi je preostalo je HRT.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pa nemaju svi ADSL, neki žive u vukojebini (kao ja) pa neću nikad imat takvo nešto, mogu se samo oslonit na onaj bežični internet. Uzel sam si 3GB tele2 i to pređem sam tako, a pošto se sve razvija sve datoteke,igrice,glazba,filmovi imaju sve više MB/GB, a ja sam zaostaoPlač

Prijatelju, uzmes Dreambox - imas SF kanala koliko ti dusa hoce. Meni osobno najdrazi AXN Sci-Fi... ;)

18 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

živio prorok!

živjela 7 of 9

0 0 hvala 0
18 godina
Pritisnite HRT!

Evo i mene kao 381. potpisnika. Iskreno me zaboli činjenica da se glupe sapunice poput talijanske "Čarolije" reemitiraju u prime time terminima, a Star Trek onako kasno. Štoviše, zbog onakvog termina većina nas ga uopće nije u mogućnosti pratiti bez obzira koliko ga voljeli.

Dosta je meksičkih sapunica! Hoćemo SF-a... Još više!

SF-a i igara! Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

ma sigurno imas frenda koji zivi cca zagreb rijeka ili sl. neka ti skine posalje postom i uzivas, ja imam obicnu televiziju, satelitsku, maxtv, tome da gledam na samo na maxtv i to samo mjuzo i tu i tam nesto dokumentarno, sve ostalo sta me znaima skidam s neta, ali to stvarno nije fer od hrt da naplacuje ljudima koji ne koriste doticni, jer koliko ja znam nije se potpisao ugovor u kojem se isice bilo sta da smo prisiljeni doizvotnu placato tu sranje, neka pustaju kodirani program i koji zele gledati da naplacuju, 

17 godina
Pritisnite HRT!

Evo ja sam 392. nadam se da cemo nesto postici sa ovom anketom!

otpor je uzaludan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pritisnite HRT!
www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Pritisnite HRT!

evo ja potpiso peticijo i poslo im mail da nek se jebu

0 0 hvala 0
17 godina
CaMeRmAn kaže...

ma sigurno imas frenda koji zivi cca zagreb rijeka ili sl. neka ti skine posalje postom i uzivas, ja imam obicnu televiziju, satelitsku, maxtv, tome da gledam na samo na maxtv i to samo mjuzo i tu i tam nesto dokumentarno, sve ostalo sta me znaima skidam s neta, ali to stvarno nije fer od hrt da naplacuje ljudima koji ne koriste doticni, jer koliko ja znam nije se potpisao ugovor u kojem se isice bilo sta da smo prisiljeni doizvotnu placato tu sranje, neka pustaju kodirani program i koji zele gledati da naplacuju, 

Nemam ja nikog iz Zagreba ni iz Rijeke.

Treba skupi 10 000 komada i valjda će biti nešto..

Stavite link svi u potpise, na svim forumima u kojima ste učlanjeni...

17 godina
protjeran
scorpion667 kaže...
Pero1234 kaže...

A gle, o ukusima se ne raspravlja, ako voliš Stargate, samo izvoli. Meni se osobno ne sviđa i već sam o tome pisao na ovom forumu. Samo sam htio reči da postoje puno bolje nove serije. Dakle nisam zadrti SF fan kojem ništa novo ne valja, dapače SF i traži uvijek nešto novo, neviđeno, zasnovano na znanstvenim osnovama (odatle ono S) a ne samo puku akciju, nerealnu fikciju i šuplju love story kao što je netko već ovdje napisao (a u što se ST pretvorio zadnjom serijom a pogotovo filmom).

Tražiti da HTV po n puta (n->beskonačnosti) reprizira ST je blago rečeno glupo i loše trošenje eventualnih kredita koje bi zaradili masovnim pritiskom, umjesto da se traži nešto novo, kvalitetno i nikad emitirano na ovim prostorima.

Također sam upitao zašto samo HTV? Ako doista postoji veliki broj SF fanova, onda bi komercijalne televizije (Nova i RTL) pogotovo mogle biti zainteresirane i lakše bi ispunile traženi zahtjev. Njima je u interesu podići gledanost i prodati što više reklama u tome terminu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 19:44 (Pero1234).
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

evo ja jubilarni 400.-ti potpisani. Ali premalo je to, de raisirite to svojim kolegama, nek nas se sto vise  potpise...

Ajmo SF-ovci....

Postao sam zaljubljenik u ovaj zanr nakon sto je hrt poceo prikazivat voyager po prvi put, ne sjecam se kad je to tocno bilo i otada mi je to mozda i najbolji filmski zanr...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Potisujem peticju (407-i). Ima jako kvalitetnih sci-fi novije produkcije, koje HRT jednostavno ignorira. Ili neće otkupe ili im fali mladih inovativnih ljudi na čelnim pozicijima koji znaju što današnja generacija želi gledati.

Malo šale, pa imate najbolji sci-fi u prime time na HRT-u. Live prijenos iz hrvatskog sabora Izlanuo se (spada i među najbolje komedije).

More Li...
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 19:58 (archeron).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Volim SF, i pogledat ću više manje sve (tj. pogledao sam pred par godina kad je bilo više slobodnog vremena)... Stargate mi je legendarna serija, Atlantis mali spin-off ali isto tako OK, Farscape je legen-dairy :)

Star Trek - tu se nema što raspravljat, klasik, jedino me iritira onaj zadnji Enterprise koji je u biti "USofA in space"...

Ali kako se već napisalo ima tu hrpa serija, meni je osobno bio i OK Babylon 5, The Outer Limits, Psi Factor, Tales from the crypt :)   Twilight zone ne baš toliko.

Ili onaj prastari Doctor Who. Ma ima toga koliko hoćete, ali problem je što HRT živo zaboli briga za SF fanove, a i većina se snađe na druge načina (satelit, cable, torrent)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pritisnite HRT!

Bilo bi dobro da ima i puno SF filmova a onu đubrAD OD SAPUNICA NEKA MAKNU SAMO JE PROBLEM ŠTO BABE GLEDAJU TE GLUPOSTI A ONDA IM PORASTE GLEDANOST.

Kiko

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice