Me Like 
Lijepo je vidjet da su poceli dolazit nabrijane verzije ovog cipa.
Me Like 
Lijepo je vidjet da su poceli dolazit nabrijane verzije ovog cipa.
WTF ? 
Predobro izgleda, Godzilla Edition :)
ljepo izgleda,a i specifikacije su negdje :D
Jesu to 120mm ventovi?
Jesu to 120mm ventovi?
Jock ... 80, 120 bi ipak bilo pretjerivanje :)
lol
ajd da i od njih vidim prvu graficku koja nije ruzna i nakaradna
jel ovo leti?
jel ovo leti?
Mislim da leti, ali nisam siguran....
POWERCOLOR...... najstariji Atijev partner i ujedno jedan od boljih proizvodaca.. Ko se ne slaze TD
Meni je ružan onaj crveni PCB, izgleda mi nekak staro. Takve su boje bile stare grafičke kartice. Bolje da su stavili neku drugu boju, ma bilo koja samo da nije ta crvena.
Meni je ružan onaj crveni PCB, izgleda mi nekak staro. Takve su boje bile stare grafičke kartice. Bolje da su stavili neku drugu boju, ma bilo koja samo da nije ta crvena.
Si siguran da bi prihvatio zelenu ? :)
Mi muslimani voljimo zeljeno, trava je zelena 
Najljepši su crni i plavi jer najčešće pašu s matičnima....
Po meni, svaka high end grafa bi trebala imati crni cover po PCB-u kao 5870 i 5970... Šteta što toga nema kod nvidie..
Jesu to 120mm ventovi?
Jock ... 80, 120 bi ipak bilo pretjerivanje :)
Zasto bi bilo pretjerivanje? 120mm imaju vecinom bolji protok,manje se cuju .. a opet mogli su stavit i 100mm.
Po meni, svaka high end grafa bi trebala imati crni cover po PCB-u kao 5870 i 5970... Šteta što toga nema kod nvidie..
Nemaju li to GTX 580 i 590?
btw. slažem se za crno i plavo. Slaže se s matičnom, iako najbolje je kada je oklopljenja, kao 5970 primjerice, 6990 i sve iz tog low end ranga 
Nemaju li to GTX 580 i 590?
btw. slažem se za crno i plavo. Slaže se s matičnom, iako najbolje je kada je oklopljenja, kao 5970 primjerice, 6990 i sve iz tog low end ranga 
Imaju ali djelomični i ružni...
Pogledaj cover od 5870 ili od 6970... TO je cover
POWERCOLOR...... najstariji Atijev partner i ujedno jedan od boljih proizvodaca.. Ko se ne slaze TD
Najstariji i najvjerniji partner je Sapphire, pa tek onda Powercolor.
Meni se sviđaju crni i bijeli PCB. Zeleni i plavi su mi odvratni, crveni je dobar.
Galaxy GTX560 White Edition 
Bijelo je bijelo 
Ako ništa ne vidi se prašina.
Najstariji i najvjerniji partner je Sapphire, pa tek onda Powercolor.
Meni se sviđaju crni i bijeli PCB. Zeleni i plavi su mi odvratni, crveni je dobar.
Galaxy GTX560 White Edition 
Pogledaj malo po sluzbenim stranicama nastanak firme SAPPHIRE cca 10 godina a POWERCOLOR nastala 1997