Podforum za Vip Android Izazov

poruka: 6
|
čitano: 1.968
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Podforum za Vip Android Izazov".
17 godina
protjeran

Izvrastan potez za sve koji se žele time baviti. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li aplikacija može biti vezana uz neki web servis/stranicu kako bi se razvila i društvena komponenta aplikacije?

Npr. aplikacija se može koristiti za to i to, ali ako se korisnik poveže na web servis onda ima dodatne društvene mogućnosti.

0 0 hvala 0
18 godina

Hvale vrijedan podez, odnosno jako korisno u pogledu otvaranja podforuma za cjeli natječaj

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Programira se u javi ili...  ?

Bilo bi super kada bi netko na forumu napravio neki kratki tutorial za razvoj android aplikacija.

3 0 hvala 0
18 godina
moderator
RE: Podforum za Vip Android Izazov
Ylodi kaže...

Da li aplikacija može biti vezana uz neki web servis/stranicu kako bi se razvila i društvena komponenta aplikacije?

Npr. aplikacija se može koristiti za to i to, ali ako se korisnik poveže na web servis onda ima dodatne društvene mogućnosti.

Molio bih da se pitanja postavljaju u podforumu koji je za tu svrhu otvoren. Jednostavno otvoriš novu temu, daš joj naslov u vezi svog pitanja... Tako će se lakše pratiti pitanja i odgovori.

Glamdring kaže...

Programira se u javi ili...  ?

Bilo bi super kada bi netko na forumu napravio neki kratki tutorial za razvoj android aplikacija.

Isti odgovor:

Molio bih da se pitanja postavljaju u podforumu koji je za tu svrhu otvoren. Jednostavno otvoriš novu temu, daš joj naslov u vezi svog pitanja... Tako će se lakše pratiti pitanja i odgovori.

18 godina
neaktivan

EDIT:

Nisam primjetio u kojoj sam temi kad sam počeo pisati tutorial, pa sam naknadno otvorio novu temu i premjestio tutorial.

Tehnika narodu!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 8:27 (daseparo).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice