Počela prodaja 3G iPada

poruka: 26
|
čitano: 2.699
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Počela prodaja 3G iPada".
16 godina
neaktivan
Počela prodaja 3G iPada
....ja mislim da kad neko napravi stvar slicnu ipad-u....po povoljnoj ceni...da ce da laptopovi da izgube udio na trzistu....
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Počela prodaja 3G iPada
Sk8eR kaže...
....ja mislim da kad neko napravi stvar slicnu ipad-u....po povoljnoj ceni...da ce da laptopovi da izgube udio na trzistu....

ipad ne konkurira tom trzistu, jer laptop moze puno vise za tu cijenu uz nesto manju mobilnost, ali posto ionako ni ipad ne stane u dzep i mora ga se nositi u nekoj torbi ne vidim razlike, nosio pol kile ili tri...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
Počela prodaja 3G iPada

Ovaj 3G model bi bio zanimljiv kod nas ako bi ga neki od operatera prodavao uz flat tarifu, kao što će vjerojatno i vani prodavat. Ili barem nekih 5/10 GB za razumni cijenu, jer što će mi ogromni ekran za gledanje youtube ako nas 1MB dođe po par kuna, potrošiš 50kn da vidiš jedan duži flmić na youtubuNeodlučan 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Počela prodaja 3G iPada

Ne postoje flat tarife u mobilnom internetu!

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

u hrvatskoj ne

17 godina
vjeko kaže...

ne postoje kod nas, ali u europi i u americi ih ima, osim ako pod "unlimited data plan" ipak imaju neki limit od 10 ili više GB ali to je onda mislim i više nego dosta. Ali mislim da uzeti ipad 3G i imati 512MB prometa za neku veliku lovu je glupost, pogledaj par videa malo slušaj radio i brzo će ispariti. A ako bi još igrao igre u multiplayer preko 3G-a...opet se svede na to da ti treba wifi jer je 3G skup(općenito kod nas i za mobove mislim)

17 godina
neaktivan
Počela prodaja 3G iPada

Postoji dok ne pročitaš na dnu stranice (sitna slova) na koliko je limitiran taj flat, a to je obično 5GB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ali mislim da uzeti ipad 3G i imati 512MB prometa za neku veliku lovu je glupost, pogledaj par videa malo slušaj radio i brzo će ispariti. A ako bi još igrao igre u multiplayer preko 3G-a...

VIP već ima spremnu ponudu tarifa za iPad...nema panike!

17 godina
Počela prodaja 3G iPada

Pa ako je i 5GB opet je 5 puta jeftinije nego kod nas...gledam onaj AT&T za taj unlimited data plan(nikako da nađem di piše to ograničenje, valjda ga namjerno duboko zakopaliNeodlučan)košta 30$ što je 150kn a kod nas u t-com za tu lovu dobiješ 1GB tako da se ne bi bunio. Ali 500kn za 5GB je malo puno previšeMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stvarno ne kuzim... sto cu kupiti iPad da surfam po youtubeu... pa ne moze mi biti toliko vazno da nesto vidim na youtubeu... ili :O :O :O
In Control
16 godina
neaktivan
.....to sam upravo i mislio da ce ipad u buducnosti zamjeniti netbook-ove....
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Sk8eR kaže...

ipad ne konkurira tom trzistu, jer laptop moze puno vise za tu cijenu uz nesto manju mobilnost, ali posto ionako ni ipad ne stane u dzep i mora ga se nositi u nekoj torbi ne vidim razlike, nosio pol kile ili tri...

Mislio sam da ce ipad doci kao zamjena za netbookove....u buducnosti

16 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Stoja kaže...

Ali mislim da uzeti ipad 3G i imati 512MB prometa za neku veliku lovu je glupost, pogledaj par videa malo slušaj radio i brzo će ispariti. A ako bi još igrao igre u multiplayer preko 3G-a...

....dobro je kod vas bice Vipnet...a sta u Bosni se mozete ocekivati od mtel-a a pogotovo od bh telekoma.......

16 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Stoja kaže...

Jel to negdje objavljeno ili su to 'obavijesti iz unutra'

18 godina
Počela prodaja 3G iPada

i šta sad sa ljudima kao ja

imam jojofon na t-gnoj mobajl, i recimo želio bi imati i ipad, znači moraš uzeti i vip pretplatu, po meni nepravedno, jer vip ne želim, a na t-mobajlo sam več 10g, i imam itarifu sa uključenim internetom, 2GB mjesečno, a  bogamo potrošim svega 300 mb

0 0 hvala 0
18 godina
Počela prodaja 3G iPada

i-Shit maltretiranje traje i dalje.

za 15 dana izbacit će novi uz veliku pompu jer će ugradit usb.

nema potpisa
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina

Koliko sam cuo, oba operatera spremaju mini simove za iPad, ali s obzirom da Apple jos mora rijesiti pravne i tehnicke probleme oko uvoza u EU nacekati cemo se na iPad.

Ono sto mi se cini gore jest cinjenica da vise ne postoji ekskluzivnost 1 operatera kao kod iPhonea,a upravo to je donijelo super cijene tog uredjaja. Ovo ak ce nudit 2 operatera imati ce cijenu koju ce odrediti Apple pa se mos slikat sa ekstra popustima ako uzmes iTarife i slicno...

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina
odjavljen
genije_čudo_prirode kaže...

Koliko sam cuo, oba operatera spremaju mini simove za iPad, ali s obzirom da Apple jos mora rijesiti pravne i tehnicke probleme oko uvoza u EU nacekati cemo se na iPad.

Ono sto mi se cini gore jest cinjenica da vise ne postoji ekskluzivnost 1 operatera kao kod iPhonea,a upravo to je donijelo super cijene tog uredjaja. Ovo ak ce nudit 2 operatera imati ce cijenu koju ce odrediti Apple pa se mos slikat sa ekstra popustima ako uzmes iTarife i slicno...

Hm, zar ne bi konkurentnost trebala smanjiti cijenu i zar ekskluziva ne donosi stroža pravila?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
protjeran
vjeko kaže...

Postoji dok ne pročitaš na dnu stranice (sitna slova) na koliko je limitiran taj flat, a to je obično 5GB.

sav mobilni flat s kojim sam se vani susreo nema oranicenu mjesecnu potrosnju, nego samo klauzulu o fair usage, koja obicno korisnika ogranicava na par gigi dnevno, znaci jedino toliko da nemozes 24/7 torrente skidati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 21:36 (grimyHR).
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Kakv je to flat koji ima limit? To je oksimoron.

17 godina
neaktivan
logic kaže...
vjeko kaže...

Kakv je to flat koji ima limit? To je oksimoron.

nije

18 godina
neaktivan

Pojasni mi onda sta je to flat.

17 godina
protjeran
logic kaže...

Pojasni mi onda sta je to flat.

ista cjena, neogranicen promet, ali ako pretjeras vani ti drasticno smanje downlink

18 godina
neaktivan

ALi nemas ogranicenje prometa. A ja pitah kakv je to flat ogranicen na 5 GB a covjek rece da je i to flat. Mene interesuje kakv je to flat. Ja imam isti kao i ti grimy ali izgleda da ima i neki drugi.

S tim da sam kod jednog providera imao bez fair use klauzule a sad imam tu klauzulu al je nisam vidio na djelu jos uvijek.

17 godina
protjeran
logic kaže...

ALi nemas ogranicenje prometa. A ja pitah kakv je to flat ogranicen na 5 GB a covjek rece da je i to flat. Mene interesuje kakv je to flat. Ja imam isti kao i ti grimy ali izgleda da ima i neki drugi.

S tim da sam kod jednog providera imao bez fair use klauzule a sad imam tu klauzulu al je nisam vidio na djelu jos uvijek.

ma to im je samo radi sigurnosti da nebi doslo do zagusenja

18 godina
neaktivan

Ma znam ja zasto je to i to je ok naravno. Nema smilsa da neko drzi 100 propusnosti a neko nemoze ni google otvoriti

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice