Idealno za americhke farmere koji ionako kad isprogramiraju svoje Jhon Deereve nemaju sto raditi.Neka narihtaju klimu na 70 F i neka na miru citaju Tolstoja cijelu noc.Nema zamora ociju.Potrebno je samo da zamjene standardni ekran na upravljackoj ploci kombajna,traktora sa ovim 10'' e-inkom!!! :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za zamjenu ne treba lemilica.
Nije mi jasno kako se mijenja način rada LCD ekrana, da li automatski ili postoji softwerski switch - očito je da ne postoji hardwerski switch za ovo DIY rješenje.
Nije mi jasno kako se mijenja način rada LCD ekrana, da li automatski ili postoji softwarski switch - očito je da ne postoji hardwerski switch za ovo DIY rješenje.
Pitaj USA farmere jer su narucili 500k primjeraka za ugradnju u traktore :)
Nije mi jasno kako se mijenja način rada LCD ekrana, da li automatski ili postoji softwarski switch - očito je da ne postoji hardwerski switch za ovo DIY rješenje.
U pravu si. Ako ekran paše na Lenovo S10-2, moraš samo ekran staviti u okvir i flat kabel uštekati na ploču. 10 minuta posla. Ekipa sa Lenovo IdeaPad foruma već duže vremena mijenja ekrane sa touch screenom.
I da, vjerojatno je u pitanju software-ski switch tipa FN+F4 ili nešto slično.
Mozda lemilica treba da nakon sto raskopas stari LCD kabel, zalemis konektor koji je kompatibilan s Pixel Qi ekranom koji se mozda dobije uz njega, pa nece oni davat drukciji konektor za svakog proizvodaca.
I ne kuzim koja je to fora s traktorima, di ste vidjeli tu vijest.
Mozda lemilica treba da nakon sto raskopas stari LCD kabel, zalemis konektor koji je kompatibilan s Pixel Qi ekranom koji se mozda dobije uz njega, pa nece oni davat drukciji konektor za svakog proizvodaca.
I ne kuzim koja je to fora s traktorima, di ste vidjeli tu vijest.
To sa traktorima je moj sarkasticni komentar ali stvarno nije losha ideja uvalit ovo farmerima i onako nemaju sto radit dok su na poljima :)
aloo..
sta nisi cuo za koze, magarce, guske...
sve to farmeri kad tad okrenu...
(da sam mislio okretati na zaru, upisao bih i svinju naravno, skuzite si sami)..=))
btw, ima li kod nas za nabaviti to??
mislim, i joohn deer moze... traktor je fenomenalan.. stari mi ga je imao i prevrnuo ga je par puta, samo je brze isao(kocnice su crkle)...=D
U Americi se može kupiti kompletan Netbook za 275 dolara.
Meni je ovo genijalna ideja. Ovo bi u stvari bilo super za neki tablet.