Pixel Qi ekran u prodaji

poruka: 11
|
čitano: 4.946
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pixel Qi ekran u prodaji".
17 godina
neaktivan
Pixel Qi ekran u prodaji

Idealno za americhke farmere koji ionako kad isprogramiraju svoje Jhon Deereve nemaju sto raditi.Neka narihtaju klimu na 70 F i neka na miru citaju Tolstoja cijelu noc.Nema zamora ociju.Potrebno je samo da zamjene standardni ekran na upravljackoj ploci kombajna,traktora  sa ovim 10'' e-inkom!!!  :)

Nothing runs like a Deere! Nothing runs like a Deere!
dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 16:43 (dasHHa).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pixel Qi ekran u prodaji

Za zamjenu ne treba lemilica.

Nije mi jasno kako se mijenja način rada LCD ekrana, da li automatski ili postoji softwerski switch - očito je da ne postoji hardwerski switch za ovo DIY rješenje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 9:39 (martin).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pixel Qi ekran u prodaji
martin kaže...

Nije mi jasno kako se mijenja način rada LCD ekrana, da li automatski ili postoji softwarski switch - očito je da ne postoji hardwerski switch za ovo DIY rješenje.

Pitaj USA farmere jer su narucili 500k primjeraka za ugradnju u traktore :)

dasHHa
15 godina
neaktivan
martin kaže...

Nije mi jasno kako se mijenja način rada LCD ekrana, da li automatski ili postoji softwarski switch - očito je da ne postoji hardwerski switch za ovo DIY rješenje.

U pravu si. Ako ekran paše na Lenovo S10-2, moraš samo ekran staviti u okvir i flat kabel uštekati na ploču. 10 minuta posla. Ekipa sa Lenovo IdeaPad foruma već duže vremena mijenja ekrane sa  touch screenom.

I da, vjerojatno je u pitanju software-ski switch tipa FN+F4 ili nešto slično.

17 godina
Pixel Qi ekran u prodaji

Mozda lemilica treba da nakon sto raskopas stari LCD kabel, zalemis konektor koji je kompatibilan s Pixel Qi ekranom koji se mozda dobije uz njega, pa nece oni davat drukciji konektor za svakog proizvodaca.

I ne kuzim koja je to fora s traktorima, di ste vidjeli tu vijest.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pixel Qi ekran u prodaji
void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Renesis kaže...

Mozda lemilica treba da nakon sto raskopas stari LCD kabel, zalemis konektor koji je kompatibilan s Pixel Qi ekranom koji se mozda dobije uz njega, pa nece oni davat drukciji konektor za svakog proizvodaca.

I ne kuzim koja je to fora s traktorima, di ste vidjeli tu vijest.

To sa traktorima je moj sarkasticni komentar ali stvarno nije losha ideja uvalit ovo farmerima i onako nemaju sto radit dok su na poljima :)

dasHHa
15 godina
neaktivan
Pixel Qi ekran u prodaji

aloo..

sta nisi cuo za koze, magarce, guske...

sve to farmeri kad tad okrenu...

(da sam mislio okretati na zaru, upisao bih i svinju naravno, skuzite si sami)..=))

btw, ima li kod nas za nabaviti to??

mislim, i joohn deer moze... traktor je fenomenalan.. stari mi ga je imao i prevrnuo ga je par puta, samo je brze isao(kocnice su crkle)...=D

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 18:27 (mihaeeel).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pixel Qi ekran u prodaji

U Americi se može kupiti kompletan Netbook za 275 dolara.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pixel Qi ekran u prodaji

Meni je ovo genijalna ideja. Ovo bi u stvari bilo super za neki tablet.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
facewithascar kaže...

Meni je ovo genijalna ideja. Ovo bi u stvari bilo super za neki tablet.

Tablet, mobitel, e-book reader -

,   mislim da bi u mobitelima bio najkorisniji, stvarno invovativna mala kompanija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice