Pioneer BDR-2203

poruka: 9
|
čitano: 1.662
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pioneer BDR-2203".
17 godina
neaktivan
Pioneer BDR-2203

vidjet cemo kakva ce cijena biti u hr

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
5 0 hvala 5
17 godina
RE: Pioneer BDR-2203
ivan_1995 kaže...

duplo skuplji
Commodore 64 64 KB RAM audio SID C64 OS: ROM BASIC CPU: MOS 6510, 1MHz
18 godina
neaktivan
zzz kaže...
ivan_1995 kaže...

duplo skuplji
 za to kupiš hard od 2 TB i sigurniji je za pohraNU PODATAKA OD BILO KOJEG OPTIČKOG MEDIJA...I HARD IMA GARANCIJU OD 3-5 GODINA, DOK SE CD-om, dvd-om , bd-om moreš slikat kad već nakon par mjeseci postane nečitljiv unatoč tome kaj je bil čuvan u trezoru američkih zlatnih rezervi u Fort Knox-u...znam da i hard može riknut, ali puno teže nego kaj optički medij postane nečitljiv...imam hrpu dvd-a na koje sam prebacil snimke s vhs-a (obiteljske snimke) i čuvao ih dalje od prašine ogrebotina i svjetla, ali đaba bilo konja vranih...sad sam ih opet prebacil na eksterni disk od 1 TB i gledam ih kad hoću na dvd playeru s podrškom za usb i sve mi je na jednom mjestu, a ne na sto medija...jedino disk mora biti formatiran s "HP USB Disk Storage Format Tool"-om da bi ovaj dvd  s podrškom za usb mogao čitat s harda...em jeftinije em sigurnije...nikad više optičkih medija...za mene su mrtvi i tehnologija koja pripada prošlosti...eto :)
17 godina
Pioneer BDR-2203

istina.bolje lovu uloziti u hard nego u taj bdr-2203

Commodore 64 64 KB RAM audio SID C64 OS: ROM BASIC CPU: MOS 6510, 1MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hogar strašni kaže...
zzz kaže...
ivan_1995 kaže...

duplo skuplji
 za to kupiš hard od 2 TB i sigurniji je za pohraNU PODATAKA OD BILO KOJEG OPTIČKOG MEDIJA...I HARD IMA GARANCIJU OD 3-5 GODINA, DOK SE CD-om, dvd-om , bd-om moreš slikat kad već nakon par mjeseci postane nečitljiv unatoč tome kaj je bil čuvan u trezoru američkih zlatnih rezervi u Fort Knox-u...znam da i hard može riknut, ali puno teže nego kaj optički medij postane nečitljiv...imam hrpu dvd-a na koje sam prebacil snimke s vhs-a (obiteljske snimke) i čuvao ih dalje od prašine ogrebotina i svjetla, ali đaba bilo konja vranih...sad sam ih opet prebacil na eksterni disk od 1 TB i gledam ih kad hoću na dvd playeru s podrškom za usb i sve mi je na jednom mjestu, a ne na sto medija...jedino disk mora biti formatiran s "HP USB Disk Storage Format Tool"-om da bi ovaj dvd  s podrškom za usb mogao čitat s harda...em jeftinije em sigurnije...nikad više optičkih medija...za mene su mrtvi i tehnologija koja pripada prošlosti...eto :)
 Pa tako ti je to kad koristis kvark dvd-ove :) . Imam nekoliko CD-ova starih 10godina i dan danas rade bez problema. A to sto ti ne znas kako pravilno spremiti CD/DVD i potrositi kunu vise na kvalitetniji medij, to je druga prica.
A BluRay je sad i preskup medij da se koristi za backup podataka, ali ima ljudi koji se bave snimanjem videa i ako klijent hoce HD verziju filma uz obicni DVD, onda se i isplati kupiti ovakva prza. Vama samo backup piratskih gluposti u glavi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 17:39 (Shen).
18 godina
neaktivan

nikad kupio kvarkov medij, dabogda mi pokrepali svi uređaji u kući ako lažem...kupoval sam traxdatu, verbatim i ricoh i to na početku ad sam bil zaslijepljen novim "mogućnostima" dvd medija i mediji su bili skupi ko danas blu-ray... a kaj se backupa piratluka tiče, to valjda sudiš po sebi , jer me taj dio backupa ne zanima, jednostavnije ti je onda nekaj takvo skinut na stick i gledat sa sticka na dvd playeru od 100 kuna koji dobiješ uz prašak za veš i zadovoljava te slika s kamere snimljenog filma negdje u ruskoj zamračenoj kino-dvorani....mene to ne zanima...ZANIMA me kak pouzdano zaštitit slike i snimke obitelji(žena i djeca) i tuluma s frendovima, jer mi je to u cijeloj priči o backupu, najvažnije, a da si se potrudio pročitat kaj sam napisal, to bi i sam shvatio...dakle backup mojih privatnih stvari...ostalo mi je nebitno

uostalom kome je bitno hoće li mu danas skinuti piratski divx na dvd-u  radit za 10 godina??????...dovoljno da mu radi jedan do dva dana...

17 godina
protjeran
Pioneer BDR-2203

KVARK (vauu vidi hrvatskog proizvoda) u početku je bio vnogo...

nikaj nije valjao

neki dan idem kupit da vidim jel valja i mogu reć da je fenomenalan

traxdata se uništila totalno...svaki drugi dvd s*eban..

kupujem samo kvark i verbatim... :D

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

ak si ga kupil neki dan, kaj ti znači -fenomenalan??????????????

- lijepo upakiran , blješti na neki novi način, sam ulazi u dvd pogon?????

to me ne zanima, zanima me trajnost dotičnog medija, a moraš se složit da to nisi uspio istestirati od prije neki dan kad si ga kupio

..osim ako to, kaj je čitljiv i nakon par dana, predstavlja čudo ko ukazanje gospe...(bilo koje....)

onda je zbilja FENOMENALAN :)

17 godina
protjeran
Pioneer BDR-2203

fenomenalan je!!!!!!!!!!!!

traxdata je govno koje neće se ni spržit kak bog traži...

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice