vidjet cemo kakva ce cijena biti u hr
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
istina.bolje lovu uloziti u hard nego u taj bdr-2203
nikad kupio kvarkov medij, dabogda mi pokrepali svi uređaji u kući ako lažem...kupoval sam traxdatu, verbatim i ricoh i to na početku ad sam bil zaslijepljen novim "mogućnostima" dvd medija i mediji su bili skupi ko danas blu-ray... a kaj se backupa piratluka tiče, to valjda sudiš po sebi , jer me taj dio backupa ne zanima, jednostavnije ti je onda nekaj takvo skinut na stick i gledat sa sticka na dvd playeru od 100 kuna koji dobiješ uz prašak za veš i zadovoljava te slika s kamere snimljenog filma negdje u ruskoj zamračenoj kino-dvorani....mene to ne zanima...ZANIMA me kak pouzdano zaštitit slike i snimke obitelji(žena i djeca) i tuluma s frendovima, jer mi je to u cijeloj priči o backupu, najvažnije, a da si se potrudio pročitat kaj sam napisal, to bi i sam shvatio...dakle backup mojih privatnih stvari...ostalo mi je nebitno
uostalom kome je bitno hoće li mu danas skinuti piratski divx na dvd-u radit za 10 godina??????...dovoljno da mu radi jedan do dva dana...
KVARK (vauu vidi hrvatskog proizvoda) u početku je bio vnogo...
nikaj nije valjao
neki dan idem kupit da vidim jel valja i mogu reć da je fenomenalan
traxdata se uništila totalno...svaki drugi dvd s*eban..
kupujem samo kvark i verbatim... :D
ak si ga kupil neki dan, kaj ti znači -fenomenalan??????????????
- lijepo upakiran , blješti na neki novi način, sam ulazi u dvd pogon?????
to me ne zanima, zanima me trajnost dotičnog medija, a moraš se složit da to nisi uspio istestirati od prije neki dan kad si ga kupio
..osim ako to, kaj je čitljiv i nakon par dana, predstavlja čudo ko ukazanje gospe...(bilo koje....)
onda je zbilja FENOMENALAN :)
fenomenalan je!!!!!!!!!!!!
traxdata je govno koje neće se ni spržit kak bog traži...