Palm Pre opet s iTunesima

poruka: 8
|
čitano: 1.667
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Palm Pre opet s iTunesima".
17 godina
neaktivan

genijalci :) 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

gluposti

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa dobro hoce sada tko se sijetit tuzit taj aple posto ocito nastoji zabranit pristup svim proizvodima i uredjajima koji nisu njihov brand...

Tuzbe padaju na sve i svasta, valjda ce ubrzo se pojavit biser i na ovakav nacin manipuliranja...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A debilna prepucavanja, jednostavno iTunes je applov program, nije Palmov. Makar u potpunosti podržavam Palm i njihov proizvod, smatram da će ih ovi postupci dovesti do tužbe pošto su si uzeli prevelik zalogaj. Službenici koji su prešli iz Applea u Palm su nekada davno morali potpisati ugovore o tajnosti podataka i službenih tajni firme a u to zasigurno spadaju i source kodovi aplikacije poput iTunesa. Makar je zakon dosta nedorađen što se takvih stvari tiče, činjenica je da Palm neovlašteno koristi Appleov proizvod i ne vidim zašto ih apple već nije tužio, a ruku na srce s obzirom na stanje u kojemu se Palm trenutno nalazi, Palm pre bi ako ta tužba prođe, mogao umjesto izvlačenja firme iz problema predstaviti točku na i i njihov konačan krah.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Palm Pre opet s iTunesima
nCh! kaže...

A debilna prepucavanja, jednostavno iTunes je applov program, nije Palmov. Makar u potpunosti podržavam Palm i njihov proizvod, smatram da će ih ovi postupci dovesti do tužbe pošto su si uzeli prevelik zalogaj. Službenici koji su prešli iz Applea u Palm su nekada davno morali potpisati ugovore o tajnosti podataka i službenih tajni firme a u to zasigurno spadaju i source kodovi aplikacije poput iTunesa. Makar je zakon dosta nedorađen što se takvih stvari tiče, činjenica je da Palm neovlašteno koristi Appleov proizvod i ne vidim zašto ih apple već nije tužio, a ruku na srce s obzirom na stanje u kojemu se Palm trenutno nalazi, Palm pre bi ako ta tužba prođe, mogao umjesto izvlačenja firme iz problema predstaviti točku na i i njihov konačan krah.

To je Appleov program, ali oni nemaju pravo zabraniti im pristup. iTunes nije driver za iPod, nego je media player, sinkronizator podataka i online trgovina. Ovaj potez je čisti monopolizam jer svojim tržišnim monopolom zabranjuje da se koristi bilo koji drugi proizvod osim njihovih.

Ovo je čak gori monopol od MS-a. Ja bo osobno volio da EK opljačka apple do zadnjeg dolara jer njihov monopolizam i bahato ponašanje je nemoguće.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
18 godina

Čekaj ako je to produkt Apple-a mogu oni ograničiti tko će koristiti i pod kojim uvjetima. Jest da je glupost, al... ti možeš, ti ne

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Palm Pre opet s iTunesima
HCSC kaže...

Čekaj ako je to produkt Apple-a mogu oni ograničiti tko će koristiti i pod kojim uvjetima. Jest da je glupost, al... ti možeš, ti ne

A kako onda to ne može MS napraviti s svojim OS-om? Odmah bi se digla uzbuna u EK veća nego da je izbio 3. svjetski rat.

Apple ima monopol digitalnom distribucijom glazbe i filmova i nesmiješ ih slušati na svome mp3-u osim ako nije appleov proizvod? Ma goni ih u 3PM. Ovo je čisti monopol i izrabljivanje vodećeg položaja na tržištu.

iTunes NIJE DRIVER za iPode. On je namjenjen širokom tržištu - i trebaju se onda ponašati prema njemu kao da je.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 1:10 (Paolo2612).
18 godina

ne kažem da ih ja branim ili da to odobravam. Nego da rade sa svojim što ih je volja.

Zato i nemam Apple proizvode nego copy/paste muzike, a ne laprdanja iPhone i iTunes. Dvosjekli mač, to im može i štetiti i koristati, sve dali će stime porasti popularnost, odnosno prodaja proizvoda ili pasti zbog glupih ograničenja.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice