Palm Pre 6. lipnja

poruka: 5
|
čitano: 1.086
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Palm Pre 6. lipnja".
18 godina
Palm Pre 6. lipnja

Da.

Samo mi nije jasno zbog čega neki misle ovo:

"Mnogi predviđaju da će Palm Pre napraviti pomutnju na tržištu smartphonea"

na osnovu čega? Mislim da pumutnje neče biti nikakve i da je vrijeme Palm-a prošlo, možda točnije njihove platforme, no vidjeti ćemo. Što to imaju za ponuditi.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Palm Pre 6. lipnja
HCSC kaže...

Da.

Samo mi nije jasno zbog čega neki misle ovo:

"Mnogi predviđaju da će Palm Pre napraviti pomutnju na tržištu smartphonea"

na osnovu čega? Mislim da pumutnje neče biti nikakve i da je vrijeme Palm-a prošlo, možda točnije njihove platforme, no vidjeti ćemo. Što to imaju za ponuditi.

Je, ja se isto to piram. Imam dojam da su debelo zakasnili, da su nesto u tome smislu napravili prije par godina, ali danas. 200 dolara, to ce kod nas vjerojatno biti 2000 kuna :)
17 godina
neaktivan
Palm Pre 6. lipnja

Mislim da ste u krivu :). Pogledajte malo tech demoe od mobitela okolo po netu, sam software koji palm pre koristi je poprilično nalik onome u iphoneu, jako intuitivan te ono što je najvažnije podržava multitasking. Poruke idu na popup način kao što je na googleovom androidu tako da su vidljive a ne smetaju u korištenju tekuće aplikacije.

Ovo definitivno je mobitel koji će napraviti pomutnju i smatram da čim pre izađe microsoft mora početi razmišljati o ubrzanju rada na njihovom Windows Mobile OS-u inače će svi winmo uređaji pasti u zaborav, a i apple bi se mogao lagano zabrinuti.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Palm Pre 6. lipnja
nCh! kaže...

Mislim da ste u krivu :). Pogledajte malo tech demoe od mobitela okolo po netu, sam software koji palm pre koristi je poprilično nalik onome u iphoneu, jako intuitivan te ono što je najvažnije podržava multitasking. Poruke idu na popup način kao što je na googleovom androidu tako da su vidljive a ne smetaju u korištenju tekuće aplikacije.

Ovo definitivno je mobitel koji će napraviti pomutnju i smatram da čim pre izađe microsoft mora početi razmišljati o ubrzanju rada na njihovom Windows Mobile OS-u inače će svi winmo uređaji pasti u zaborav, a i apple bi se mogao lagano zabrinuti.

Volio bi da si u pravu jel i sam želim dobar smartphone za sebe.

Ali mislim da Palm dosta kasni. Počeli su žurno s najavama i slično i onda stalno odgađanja i odgađanja. Uskoro (vrlo uskoro) izlazi nova generacija iPhonea (sve što je do sada falilo na iPhoneu bit će dostupno). Da su ga izdali prije 6 mj, imali bi puno više izgleda nego sada...
Yes, no.
18 godina
neaktivan
Palm Pre 6. lipnja

Ma palm pre prema je potpuno novi smartphone, odnosno, koristi potpuno novi operacijski sustav Web OS i zbog toga je toliko hypea zbog njegovog izlaska. Iphone je tržište osvojio svojim sučeljem te se zato očekuje da će palm napraviti značajniju pomutnju na tržištu touch smartphonea. Symbian i WinMo su spori, a Apple ima mnoga ograničenje prilikom razvoja aplikacija i same njihove distribucije. Web OS bi trebao biti lightweight, brz i imat jednostavno razvojno okruženje za aplikacije.

Isto tako, radit će i sve stare aplikacije za stari Palm OS. Ja sam nekad imao Palm i bio sam prezadovoljan, ali bilo je to davno... Nadam se da se Palm vraća u igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice