Ne znam odakle autoru ideja da Jimbo nije ispunio ocekivanja.
Benjamin Zander je svakako napravio show, ali meni je bio poprilicno naporan. Bio mi je zabavan (i poucan) prvih 45 minuta, ali ostatlih 1:45 (ukupno je govorio 2 ipo sata, 30 minuta duze od plana) sam jedva izdrzao. Sve sto je imao reci je rekao u prvoj trecini prezentacije. Od covjeka koji drzi predavanje o motivaciji i lidershpu je donekle prihvatljivo, cak i pozeljno da pomalo radi klauna od sebe, ali apsolutno mi nije jasno zasto je autor clanka ocekivao od Jimba da se u tome natjece s Zanderom!
Jimbo djeluje kao stalozena osoba i ne bi mu ni pristajalo da "animira" publiku na zanderov nacin. Niste valjda ocekivali da ce nas tjerati da pjevamo???
Nadalje, Mudrinic je ostavio super dojam. Covjek je odlicno, i uz puno sarma vodio razgovor. To sto publika zapravo i nije imala previse pametnih pitanja svakako ne bi trebalo kriviti Jimba ili Mudrinica.
Najvise mi je zao sto je Zander ukrao toliko vremena, sto se jasno vidjelo na kraju Jimbovog predavanja, kad je Mudrinic gledao na sat i "na mote" komunicirao sa T-HT-ovim PR-menagericom u prvom redu.